Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO

Etapa bootcamp a ajuns la cel de-al treilea episod. De data aceasta, echipa lui Florin Ristei a urcat pe scenă, membrii acesteia încercând să demonstreze de ce merită un loc pe scaun. Citește rezumatul ediției din 3 decembrie.

Publicat

pe

Juriul X Factor 2020
Juriul X Factor 2020 │ FOTO: Antena 1 a1.ro

Florin Ristei antrenează grupurile. Cele 10 grupuri s-au luptat pentru a ocupa unul dintre cele trei scaune care le asigură poziția în etapa următoare. În această seară, doar părerea lui Florin a fost decisivă, comentariile celorlalți jurați fiind doar consultative.

Șase grupuri au ajuns în bootcamp după ce la audiții au primit 4 DA, în timp ce restul de patru au fost formate din concurenți ce se aflau pe listele de așteptare.

Citește rezumatul ediției X Factor din 3 decembrie:

It's Us

It's Us înseamnă Daria Pintilie și Chriss Casper, concurenți care în audiții au venit solo. Cei doi au primit 3 DA și au fost trecuți pe lista de așteptare, de unde i-a recrutat Florin Ristei. Deși sunt destul de diferiți, Daria și Caper au demonstrat că se pot completa perfect cu interpretarea piesei "Nobody's Wife". Partea de rap a lui Casper a fost una originală, lucru apreciat de jurați.

"Energia a fost super, a fost de concert", a comentat Ștefan Bănică.

Florin Ristei a decis sa pună trupa It's Us pe primul scaun, semn că juratul a fost de-a dreptul surprins de momentul lor:

"Ați fost o surpriză plăcută pentru mine din prima".

4Sure

4Sure este un alt grup format de la zero de Florin Ristei. Trupa îi reunește pe Radu Deac (Mr.White), Zoran Demian, Vasi Bistrae și Marian Vasilescu. Aceștia au venit la audiții singuri și au ajuns pe listele de așteptare.

Deși cei patru concurenți împreună cu Florin Ristei au ținut legătura pe rețelele de socializare, au avut doar trei zile la dispoziție să pregătească melodia. Băieții au interpretat "Hall of Fame" și au ocupat un scaun, deși jurații nu au fost impresionați de moment.

"Eu am obosit puțin urmărindu-vă, trebuie să recunosc. Armonia nu a fost perfectă", a comentat Loredana.

West Vlads

Vlad Moigradean și Vlad Erdei au venit separat la audiții, însă Florin Ristei a fost cel care le-a mai oferit o șansă și le-a sugerat să cânte împreună. Astfel, a luat naștere un grup ce a cântat în bootcamp piesa "Rise & Fall". Momentul nu i-a impresionat pe jurați. West Vlads nu au primit un scaun și au părăsit competiția.

"Dacă aș fi fost la audiții, nu ați fi terminat cântecul ăsta. V-aș fi oprit. Ce mă deranjează mai tare este faptul că voi nu ați dat importanță acestui moment pe care îl aveți, deși sunteți prieteni. Nu mi-a plăcut și nu cred că este un moment demn de bootcamp. ", a spus Ștefan Bănică.

Trio Eva

Cele trei adolescente originare din Chișinău au urcat pe scena din bootcamp determinate să meargă mai departe. Evelina, Valeria și Alexandra au interpretat "Single Ladies" și au ocupat un scaun. Cu toate acestea, jurații nu au fost impresionați de momentul lor.

"A fost un moment bunicel, dar putea fi și mai bun. Nu mă înțelegeți greșit, mi-ați plăcut, dar mă așteptam la mult mai mult. Cred că în audiții ați lăsat o impresie mai bună, din acest motiv mă așteptam ca momentul ăsta să mă dea pe spate și mă enervez că nu s-a întâmplat asta", a declarat Delia.

Rainbow Queens

Compusă din Anne Laura Noupadja, Cristina Vasiu și Cristina Gheorghe, trupa Rainbow Queens a făcut show cu melodia "God Is A Woman". Vocile puternice au fost acompaniate de ținute atrăgătoare și de mișcări de dans.

"Voi sunteți femei de femei. Foarte mișto!", a spus Loredana.

Delia le-a transmis concurentelor că se aseamănă cu Destiny's Child și le-a lăudat timbrele speciale. Florin Ristei a avut de luat o decizie foarte grea și a ales să ridice de pe scaun trupa Trio Eva pentru Rainbow Queens.

Alfa Band

Afla Band a emoționat juriul încă din audiții. Membrii trupei nu au dezamăgit și au creat în bootcamp un moment extrem de sensibil, interpretând piesa "Halleluja". În audiții, Alfa Band a primit de la Florin Ristei un wildcard, adică posibilitatea de a cânta în bootcamp fără a merge mai departe în competiție.

"La un moment dat, am avut piele de găină", a spus Ștefan Bănică.

Indru's

Format din frații Oana și George, Indru's este un grup atipic. Doar Oana cântă cu vocea, iar George o acompaniază la chitară. Cei doi au interpretat piesa "She Wolf". Deși au adus pe scenă un moment remarcabil, frații Indru nu au trecut mai departe.

"Dacă ar fi să gândesc la rece, nu prea sunteți un grup. Și îmi este greu să iau o decizie, pentru că ar trebui să vă compar cu celelalte grupuri care cântă destul de omogen.”, a fost de părere Ristei.

Tiny Tigers

Tiny Tigers e un grup format din tinere furate de Florin Ristei de pe lista de așteptare a lui Ștefan Bănică: Karina Ștefan (15 ani), Alexandra Căpitănescu (17 ani), Bianca Ionescu ( 17 ani) și Carla Ioniță ( 14 ani). În bootcamp, fetele au cântat piesa "Wannabe" și au creat unul dintre cele mai spectaculoase momente ale acestei ediții de până acum.

"Doamne, sunteți de acolo! Fantastice! Una mai fâșneață ca alta", a zis Loredana.

Florin Ristei a rămas impresionat de momentul grupului, astfel că le-a oferit un scaun. Tiny Tigers au fost puse în locul trupei Rainbow Queens.

Ioana & Diana Conta

Gemenele Conta i-au emoționat pe jurați cu piesa "The Blower's Daughter". Cei patru artiști din juriu au simțit toate emoțiile, sentimentele și căldura din vocile lor.

"Suflete pereche, voci pereche. Asta înseamnă să te potrivești încă din pântece și să fiți o voce împreună. Practic ați sunat ca și cum erați o voce. La un moment dat nu mai sesizai, era o contopire perfectă", a mărturisit Loredana.

Ioana și Diana au ocupat un scaun, în locul trupei 4Sure.

Hello

Trupa Hello este formată din Marian și Teodora, cuplu atât pe scenă, cât și în viața privată. În etapa de bootcamp, cei doi au ales să interpreteze piesa lui Harry Styles, "Sign Of The Times". Jurații au apreciat alegerea muzicală:

"O piesă grea de cântat pe două voci. Ați încercat, de multe ori va ieșit, de alte ori nu. Este important că voi v-ați făcut treaba, dar cred că X Factor 2020 este mai mult de atât.", a comentat Ștefan Bănică.

Cu toate că interpretarea Teodorei și a lui Marian a fost una sensibilă și a transmis emoție, grupul nu a mers mai departe.

Super 4

Super 4 înseamnă  Salvatore Lampitelli, Gregorio Rega, Francesco Boccia și Aurelio Fierro Jr. În audiții, cei patru i-au impresionat până la lacrimi pe jurați și au devenit niște concurenți de temut. În bootcamp, Super 4 a avut o interpretare de excepție a piesei "Hey Jude". Stilul unic, vocile speciale și atmosfera transmisă au creat un moment ce nu va fi uitat prea ușor.

"Sunteți clar un grup care anul acesta concurează pentru marele premiu X Factor. Asta este clar de prima dată de când v-am văzut. Ce ați făcut voi pe <<Hey Jude>> astă seară a fost prețul biletului pe care nu l-am plătit și am asistat gratis la un concert și aș sta două ore în șir cu masca pe figură ca să vă ascult. Ați avut energia unui concert live", a spus Ștefan Bănică.

Cum era de așteptat, Super 4 a mers mai departe, însă trupa It's Us a fost eliminată.

Emisiuni radio-tv

Află când începe cel de-al 16-lea sezon iUmor

Cosmin Natanticu va porni în căutarea celui mai amuzant concurent al celui de-al 16 sezon iUmor, alături de Delia, Bordea și Cheloo, în vreme ce Emi și Cuza vor fi alături de participanți în culisele show-ului.

Publicat

pe

Emi și Cuza, prezentatorii iUmor
Emi și Cuza, prezentatorii iUmor │ FOTO: Antena 1

Cel de-al 16-lea sezon iUmor - O nebunie de comedie va avea premiera duminică, 18 februarie, de la 21:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY și va aduce în fața celor patru jurați și a telespectatorilor numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor.

"După 15 sezoane de iUmor, nu credeam că mă mai poate surprinde ceva, am crezut că se întâmplase cam tot ce se putea întâmpla pe scenă, dar se anunță un sezon surprinzător, cu participanți diverși, din toate ramurile artistice și cu multe momente spumoase. Doar până acum am cunoscut concurenți care au făcut parodii muzicale, oameni care fac show-uri de gimnastică, dar cu un twist funny, avem stand-uperii clasici, avem și povestitori, magicieni, avem un show complet, cu alte cuvinte. Iar filmările sunt în plină desfăşurare!", a spus Emi.

Cuza a adăugat:

"Misiunea mea și a lui Emi, în calitate de prezentatori, va fi una mult mai intensă în acest nou sezon, pentru că vom fi paznicii urnei de vot, iar noi vom fi responsabili cu buna desfășurare a voturilor, ca nu cumva să se fraudeze alegerile iUmor. Avem platou nou, locație nouă, vibe-ul este unul foarte mișto și se conturează o familie frumoasă, aici, la iUmor".

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, aduce, la Antena 1, începând din 18 februarie, de la 21:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Opt perechi de celebrități participă la cel de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva!"

"Te cunosc de undeva!" le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. Opt echipe au acceptat provocarea spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmărite în curând pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Publicat

pe

Concurenţi "Te cunosc de undeva!" sezonul 20
Concurenţi "Te cunosc de undeva!" sezonul 20 │ FOTO: Antena 1

Numeroase surprize, provocări majore și transformări memorabile sunt doar câteva dintre ingredientele celui de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva", ce va avea premiera pe 17 februarie, de la ora 20:00. Transforming show-ul promite un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

Ei sunt concurenţii "Te cunosc de undeva!" sezonul 20

  • Ilona Brezoianu şi Florin Ristei
  • Emi şi Cuza
  • Connect-R şi SHIFT
  • Jo şi Liviu Teodorescu
  • Eliza Natanticu şi Zarug
  • Barbara Isasi şi Bella Santiago
  • Alexia Țalavutis şi Dima Trofim
  • Paula Chirilă şi Romică Țociu

"Pornim în sezonul 20 cu gânduri de pace, însă este liniştea dinaintea furtunii, pentru că vrem să câştigăm! Dacă sezonul trecut am luat locul 3, sezonul acesta ţintim cel puţin locul doi!", dezvăluie Connect-R, care mai spune că cel mai teamă, în acest sezon, îi este de colegi: "Sunt foarte buni toţi! Se anunţă un sezon foarte greu pentru noi, dar foarte bun pentru telespectatori!"

Partenerul lui de transformări, SHIFT, e hotărât însă să nu uite nici de distracţie: "

"Sunt mai relaxat acum, mă simt bine şi îmi doresc sincer să mă distrez mult mai tare! Data trecută am luat lucrurile prea în serios, am început să mă distrez abia spre finalul sezonului!"

Cu mult calm ies la joc Alexia şi Dima, matinalii de la Antena Stars în sezonul 20 "Te cunosc de undeva!":

"Ne place să ne facem treaba cât mai bine, suntem perfecţionişti, iar treaba asta ne cam încurcă puţin. Ne-am propus să fim calmi, nu ştim cât de mult o să reuşim, important este ca cei de acasă să primească energia noastră bună, energie la 2.20, aşa cum este sezonul acesta <<Te cunosc de undeva!>>. Experienţa acestui show este cea mai tare pe care am trăit-o până acum, sunt pregătită pentru un nou sezon şi, mai ales, sunt pregătită pentru noile provocări pe care ni le-a pregătit ruleta!", a dezvăluit Alexia Ţalavutis.

Surprizele se ţin lanţ în sezonul 20 "Te cunosc de undeva!", astfel că telespectatorii vor putea descoperi şi o echipă total neaşteptată, formată din Eliza Natanticu şi Zarug:

"Cu siguranţă cei de acasă nu se aşteptau la un asemenea duet, cum şi noi doi am avut plăcuta surpriză să descoperim o chimie fantastică între noi! Mă simt ca şi cum îl cunosc de 100 de ani, iar asta îmi dă exact starea de relaxare de care am nevoie. Zarug e partenerul perfect, mă face să râd mereu, e un super coleg, nu puteam să am alături pe cineva mai bun! Sigur o să câştigăm experienţă împreună şi o să ne bucurăm enorm de fiecare moment", a spus Eliza.

Zarug a adăugat:

"Îmi era viaţa mult prea uşoară şi m-am gândit să mi-o complic cu o harpie! ( n.r. râde). Doar că, ce să vezi, s-a dovedit că este cea mai simpatică şi mai drăgută colegă ever! Îmi place la nebunie echipa noastră! Rămâne, în cazul meu, ce mai mare temere legată de coregrafie, însă vreau să mă distrez! Sezonul ăsta este 100% pentru distracţie şi involuntar ne-am propus să mai distrugem şi nişte limitări personale şi psihologice, căci, ce să vezi, de coregrafie n-am scăpat!"

Show-ul transformărilor totale şi totodată una dintre cele mai longevive emisiuni din România, "Te cunosc de undeva!", revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Cine a câştigat sezonul 15 iUmor în finala de pe 30 decembrie?

Pe 30 decembrie 2023 a avut loc marea finală a sezonului 15 iUmor. A fost câştigată de către un concurent cu mare experienţă şi un comediant deja activ de ani buni în circuitul de stand up de la noi. Vedeţi cele mai tari momente ale finalei în articol.

Publicat

pe

Castigator finala sezonul 15 iUmor 2023
Castigator finala sezonul 15 iUmor 2023 │ FOTO: Antena 1

Finala sezonului 15 iUmor a inclus un moment cu un George Tănase machiat impecabil, arătând exact ca Irina Fodor la America Express şi având aceeaşi exprimare şi aceleaşi gesturi. A fost un roast acid la adresa emisiunii "Asia Express", dar şi "America Express". De la distribuţia de "influenceri urmăriţi de creşe", la "bucătari nerecunoscători" şi "vedete proaspete din anii '90" sau "mame la a doua menopauză".

Preferatele lui Cheloo şi Natanticu, gemenele Izabela şi Andrada Tripon au sosit cu un moment despre fantezii cu gemene. Au criticat şi mesajele primite după preselecţie, diferenţele între preferinţele pentru bărbaţi şi clasică întrebare legată de gemenii care simt acelaşi lucru în acelaşi timp.

Nu au lipsit şi momentele internaţionale, cu Filippo Spreafico, care a prezentat poveşti din restaurante şi o capacitate specială de a imita accente din toată lumea. A cântat şi la pian, a fost un veritabil one man show, interpretând cu o piesă catchy despre scrâșnitul din dinţi în somn.

Am revenit pe traiectoria comediei, cu Andreea Ciocan, care a venit cu o atitudine foarte haioasă. Unul dintre cei mai tineri şi emoţionaţi concurenţi din istoria iUmor a fost cât se poate de simpatic, dar a cedat în faţa emoţiilor şi s-a simţit în prestaţia sa. A vorbit despre terapie, relaţie, traume, nervi.

S-a întors şi Teodora Nedelcu, cu clasicele glume morbide, de această dată axate pe parastas. S-a terminat cu doliul, dar a venit momentul amintirilor şi al comemorării. Cum rămâne cu vorbit morţii doar de bine?

Şi pentru că e sezonul, Ștefan Ene ne-a adus un colind roast dedicat juriului iUmor, aşa cum nu am mai auzit de ceva vreme. Iar momentul special al finalei a fost cel în care juratul Cătălin Bordea a urcat pe scenă, în perioada în care publicul a votat câştigătorul sezonului 15. Bordea a vorbit despre filtrele în trafic, despre testele antidrog şi despre poliţie în general.

La final câştigătorul a fost doar unul, unicul Florin Gheorghe, care a luat acasă cecul de 20.000 de euro. A vorbit despre munca la call center, despre marile corporaţii şi pretenţiile care s-au ridicat la adresa sa. Comediantul are deja carieră în plin mers şi va putea fi văzut chiar la Sala Palatului pe 31 ianuarie 2024.

Au fost şi anecdote despre o garanţie a unui prăjitor de pâine şi... un muc. Cătălin Bordea şi Natanticu au părut a aprecia în special acest moment de umor. Inclusiv colegi precum Varză au notat momentul lui Florin cu nota 10.

Sezonul 15 a adus o schimbare de juriu, cu Natanticu, Cătălin Bordea, Cheloo şi Delia ca juraţi şi cu o difuzare în fiecare sâmbătă la ora 20:00 a emisiunii.

Citește în continuare

Trending