Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO

Etapa bootcamp a ajuns la cel de-al treilea episod. De data aceasta, echipa lui Florin Ristei a urcat pe scenă, membrii acesteia încercând să demonstreze de ce merită un loc pe scaun. Citește rezumatul ediției din 3 decembrie.

Publicat

pe

Juriul X Factor 2020
Juriul X Factor 2020 │ FOTO: Antena 1 a1.ro

Florin Ristei antrenează grupurile. Cele 10 grupuri s-au luptat pentru a ocupa unul dintre cele trei scaune care le asigură poziția în etapa următoare. În această seară, doar părerea lui Florin a fost decisivă, comentariile celorlalți jurați fiind doar consultative.

Șase grupuri au ajuns în bootcamp după ce la audiții au primit 4 DA, în timp ce restul de patru au fost formate din concurenți ce se aflau pe listele de așteptare.

Citește rezumatul ediției X Factor din 3 decembrie:

It's Us

It's Us înseamnă Daria Pintilie și Chriss Casper, concurenți care în audiții au venit solo. Cei doi au primit 3 DA și au fost trecuți pe lista de așteptare, de unde i-a recrutat Florin Ristei. Deși sunt destul de diferiți, Daria și Caper au demonstrat că se pot completa perfect cu interpretarea piesei "Nobody's Wife". Partea de rap a lui Casper a fost una originală, lucru apreciat de jurați.

"Energia a fost super, a fost de concert", a comentat Ștefan Bănică.

Florin Ristei a decis sa pună trupa It's Us pe primul scaun, semn că juratul a fost de-a dreptul surprins de momentul lor:

"Ați fost o surpriză plăcută pentru mine din prima".

4Sure

4Sure este un alt grup format de la zero de Florin Ristei. Trupa îi reunește pe Radu Deac (Mr.White), Zoran Demian, Vasi Bistrae și Marian Vasilescu. Aceștia au venit la audiții singuri și au ajuns pe listele de așteptare.

Deși cei patru concurenți împreună cu Florin Ristei au ținut legătura pe rețelele de socializare, au avut doar trei zile la dispoziție să pregătească melodia. Băieții au interpretat "Hall of Fame" și au ocupat un scaun, deși jurații nu au fost impresionați de moment.

"Eu am obosit puțin urmărindu-vă, trebuie să recunosc. Armonia nu a fost perfectă", a comentat Loredana.

West Vlads

Vlad Moigradean și Vlad Erdei au venit separat la audiții, însă Florin Ristei a fost cel care le-a mai oferit o șansă și le-a sugerat să cânte împreună. Astfel, a luat naștere un grup ce a cântat în bootcamp piesa "Rise & Fall". Momentul nu i-a impresionat pe jurați. West Vlads nu au primit un scaun și au părăsit competiția.

"Dacă aș fi fost la audiții, nu ați fi terminat cântecul ăsta. V-aș fi oprit. Ce mă deranjează mai tare este faptul că voi nu ați dat importanță acestui moment pe care îl aveți, deși sunteți prieteni. Nu mi-a plăcut și nu cred că este un moment demn de bootcamp. ", a spus Ștefan Bănică.

Trio Eva

Cele trei adolescente originare din Chișinău au urcat pe scena din bootcamp determinate să meargă mai departe. Evelina, Valeria și Alexandra au interpretat "Single Ladies" și au ocupat un scaun. Cu toate acestea, jurații nu au fost impresionați de momentul lor.

"A fost un moment bunicel, dar putea fi și mai bun. Nu mă înțelegeți greșit, mi-ați plăcut, dar mă așteptam la mult mai mult. Cred că în audiții ați lăsat o impresie mai bună, din acest motiv mă așteptam ca momentul ăsta să mă dea pe spate și mă enervez că nu s-a întâmplat asta", a declarat Delia.

Rainbow Queens

Compusă din Anne Laura Noupadja, Cristina Vasiu și Cristina Gheorghe, trupa Rainbow Queens a făcut show cu melodia "God Is A Woman". Vocile puternice au fost acompaniate de ținute atrăgătoare și de mișcări de dans.

"Voi sunteți femei de femei. Foarte mișto!", a spus Loredana.

Delia le-a transmis concurentelor că se aseamănă cu Destiny's Child și le-a lăudat timbrele speciale. Florin Ristei a avut de luat o decizie foarte grea și a ales să ridice de pe scaun trupa Trio Eva pentru Rainbow Queens.

Alfa Band

Afla Band a emoționat juriul încă din audiții. Membrii trupei nu au dezamăgit și au creat în bootcamp un moment extrem de sensibil, interpretând piesa "Halleluja". În audiții, Alfa Band a primit de la Florin Ristei un wildcard, adică posibilitatea de a cânta în bootcamp fără a merge mai departe în competiție.

"La un moment dat, am avut piele de găină", a spus Ștefan Bănică.

Indru's

Format din frații Oana și George, Indru's este un grup atipic. Doar Oana cântă cu vocea, iar George o acompaniază la chitară. Cei doi au interpretat piesa "She Wolf". Deși au adus pe scenă un moment remarcabil, frații Indru nu au trecut mai departe.

"Dacă ar fi să gândesc la rece, nu prea sunteți un grup. Și îmi este greu să iau o decizie, pentru că ar trebui să vă compar cu celelalte grupuri care cântă destul de omogen.”, a fost de părere Ristei.

Tiny Tigers

Tiny Tigers e un grup format din tinere furate de Florin Ristei de pe lista de așteptare a lui Ștefan Bănică: Karina Ștefan (15 ani), Alexandra Căpitănescu (17 ani), Bianca Ionescu ( 17 ani) și Carla Ioniță ( 14 ani). În bootcamp, fetele au cântat piesa "Wannabe" și au creat unul dintre cele mai spectaculoase momente ale acestei ediții de până acum.

"Doamne, sunteți de acolo! Fantastice! Una mai fâșneață ca alta", a zis Loredana.

Florin Ristei a rămas impresionat de momentul grupului, astfel că le-a oferit un scaun. Tiny Tigers au fost puse în locul trupei Rainbow Queens.

Ioana & Diana Conta

Gemenele Conta i-au emoționat pe jurați cu piesa "The Blower's Daughter". Cei patru artiști din juriu au simțit toate emoțiile, sentimentele și căldura din vocile lor.

"Suflete pereche, voci pereche. Asta înseamnă să te potrivești încă din pântece și să fiți o voce împreună. Practic ați sunat ca și cum erați o voce. La un moment dat nu mai sesizai, era o contopire perfectă", a mărturisit Loredana.

Ioana și Diana au ocupat un scaun, în locul trupei 4Sure.

Hello

Trupa Hello este formată din Marian și Teodora, cuplu atât pe scenă, cât și în viața privată. În etapa de bootcamp, cei doi au ales să interpreteze piesa lui Harry Styles, "Sign Of The Times". Jurații au apreciat alegerea muzicală:

"O piesă grea de cântat pe două voci. Ați încercat, de multe ori va ieșit, de alte ori nu. Este important că voi v-ați făcut treaba, dar cred că X Factor 2020 este mai mult de atât.", a comentat Ștefan Bănică.

Cu toate că interpretarea Teodorei și a lui Marian a fost una sensibilă și a transmis emoție, grupul nu a mers mai departe.

Super 4

Super 4 înseamnă  Salvatore Lampitelli, Gregorio Rega, Francesco Boccia și Aurelio Fierro Jr. În audiții, cei patru i-au impresionat până la lacrimi pe jurați și au devenit niște concurenți de temut. În bootcamp, Super 4 a avut o interpretare de excepție a piesei "Hey Jude". Stilul unic, vocile speciale și atmosfera transmisă au creat un moment ce nu va fi uitat prea ușor.

"Sunteți clar un grup care anul acesta concurează pentru marele premiu X Factor. Asta este clar de prima dată de când v-am văzut. Ce ați făcut voi pe <<Hey Jude>> astă seară a fost prețul biletului pe care nu l-am plătit și am asistat gratis la un concert și aș sta două ore în șir cu masca pe figură ca să vă ascult. Ați avut energia unui concert live", a spus Ștefan Bănică.

Cum era de așteptat, Super 4 a mers mai departe, însă trupa It's Us a fost eliminată.

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Florin Ristei: "La noi a prins mai tare Vocea (României) decât X (Factor)-ul datorită PRO-ului"

Aflat în postura de jurat al X Factor, Florin Ristei a comparat fără rețineri emisiunea de la Antena 1 cu show-ul concurent de la PRO TV, Vocea României. Din perspectiva lui, succesul Vocii se datorează PRO-ului și producătorilor postului care se ocupă de realizarea emisiunii.

Publicat

pe

Florin Ristei la podcastul lui Gojira
Florin Ristei la podcastul lui Gojira │ FOTO: Captură YouTube

Nu se întâmplă des ca angajații unui trust de televiziune să vorbească de bine despre concurență, dar excepțiile fac mereu deliciul publicului. Florin Ristei, jurat al emisiunii X Factor de la Antena 1, a vorbit cu multă franchețe în podcastul lui Gojira despre talent show-ul concurent, Vocea României, admițând că formatul de la PRO TV e mai urmărit la noi în țară. Mai mult decât atât, acesta a analizat și motivele succesului atins de Vocea României, precum și minusurile show-ului X Factor.

"La noi a prins mai tare Vocea (României) decât X (Factor)-ul datorită PRO-ului, evident. Arată ca afară, sună ca afară, au păstrat linia aia. Însă afară, X Factor-ul rupe, Vocea a fost slăbuță afară.

La noi a fost invers, pentru că n-a fost minunată prima ediție (X Factor)", a explicat Florin Ristei, intrat în juriul X Factor anul trecut, pe ultima sută de metri, cu trei zile înainte de filmări, potrivit destăinuirilor făcute de artist tot în acest podcast.

S-a vorbit fără perdea și despre ce au greșit producătorii români ai show-ului X Factor în preluarea acestui format gândit de Simon Cowell.

"(X Factor) s-a adaptat un pic pieței românești, ceea ce e greșit, că n-o să se uite lumea la o chestie care s-a transformat spre românesc, ci se uită că știe că X Factor afară arată într-un fel, vreau să văd același format la noi, dacă-i tot X Factor. Dacă nu, facem un nou show. (...) Asta e problema televiziunilor, că lumea are internet acum. Că tot îmi zice lumea: <<De ce te raportezi la America? Raportează-te la România>>. Păi nu mă raportez la România, mă raportez la ce-mi place mie și ce-aș vrea eu să fie. Că unii nu o înțeleg, o să înțeleagă, că au internet acum", a opinat Ristei.

Florin Ristei s-a logodit cu iubita lui, Naomi Hedman

Tot în cadrul podcastului, Florin Ristei a dezvăluit cu s-a logodit cu Naomi Hedman, pe care a cunoscut-o anul trecut, chiar la audițiile X Factor. Deși a plăcut-o încă de atunci, artistul a mărturisit că a invitat-o în oraș după ce a părăsit competiția, relația avansând, se pare, foarte rapid.

Logodit cu o femeie de culoare, Florin Ristei a primit în online multe mesaje răutăcioase la adresa iubitei lui, dezvăluindu-i lui Gojira că a învățat foarte multe lecții despre rasism de la Naomi.

"În primul rând am învățat că dacă pe tine nu te afectează, nu înseamnă că nu există", a declarat acesta, detaliind situații în care chiar și o glumă aparent inofensivă poate avea o încărcătură rasistă.

Întrebat direct de Gojira dacă românii sunt rasiști, Florin Ristei a răspuns cu aceeași franchețe cu care a vorbit și despre X Factor.

"Da, sunt rasiști românii. Sunt rasiști românii care n-au avut acces la informație, care sunt foarte, foarte proști și foarte, foarte răi. N-am găsit foarte mulți de-ăștia tinerei prin comentarii, care să zică de rău. Pentru că tinerii au fost cu netul de la început și vezi. Când te uiți la cei mai buni din muzică vezi oameni de culoare și n-ai cum să ai vreun resentiment", a explicat Florin Ristei.

În cadrul acestui podcast, pe care îl puteți urmări integral mai jos, juratul X Factor a vorbit și despre conflictul cu Mircea Badea, relația cu colegii de la Antena, piața muzicală din România, concursul de karaoke la care a participat când era puști, piesa cu Dana și remake-ul ei și viitorul album, pe care vrea să-l lanseze anul viitor.

VIDEO: Florin Ristei la podcastul lui Gojira

Citește în continuare

Lifestyle

Delia a fost invitată la podcastul lui Smiley, unde a vorbit despre vacanţe alături de Dan Badea

Seria de podcasturi a lui Smiley continuă, de această dată cu doi invitaţi de la iUmor. Promovată mai degrabă ca o "emisiune online", "8, 8 şi ceva, FIX" i-a avut invitaţi pe comediantul Dan Badea şi pe Delia Matache. Subiectul acestui episod a fost plecarea în vacanţe şi concedii, dar şi... shaorma cu de toate Totul se vede în clip şi se disecă în articol.

Publicat

pe

Podcast 8 8 si ceva FIX Smiley Delia Dan Badea
Podcast 8 8 si ceva FIX Smiley Delia Dan Badea │ FOTO: Smiley

Pandemia a făcut foarte mulţi artişti, actori, comedianţi să pornească podcasturi, pentru a fi mai aproape de fanii lor. Smiley a pornit în primăvara lui 2021 "8, 8 şi ceva, FIX", o producţie online relaxată, unde artistul a invitat amici ai săi şi persoane de care se simte apropiat. Totul începea cu un episod despre paternitate, în care Bobonete, Fodor şi DOC au avut sfaturi pentru proaspătul tătic Smiley. Au fost invitaţi şi Pavel Bartoş şi soţia, dar şi Ştefania, Speak, Deliric şi Doc în ultimele episoade.

În luna mai i-am făcut pe Gina Pistol, DOC şi Deliric discutând despre sinceritate. Ultimul episod a venit pe 10 iunie 2021, iar după o serie de ştiri pe scurt, un sketch cu istoria shaormei, pe la minutul 17 apar şi invitaţii speciali: Delia Matache şi Dan Badea. Colegi la iUmor, artista şi comediantul au discutat în special despre vacanţe, făcând paralela celor de la noi cu cele din afară. S-a vorbit despre all inclusive, kilogramele puse inevitabil în concediu, dar şi despre cele mai exotice locuri în care a fost Delia.

Am aflat că Smiley nu are atât de mult timp pentru concedii pe cât şi-ar dori şi am ascultat din nou păţania Deliei dintr-o excursie pe munte când era mică. E vorba despre momentul când şi-a petrecut noaptea în pădure alături de tatăl său şi sora în vârstă de doar 5 ani, cu sunete de animale în jur. Auzisem istorioara la podcastul lui Micutzu, unde am aflat şi că Deliei îi e mai teamă de vaci agresive decât de unele animale carnivore. Am avut şi sfaturi pentru vacanţele în Europa, iar Dan Badea a povestit despre momentul când a făcut stand-up pentru soldaţii romani din Afghanistan.

Smiley a lansat în această primăvară piesa "Noi doi şi noaptea", iar pe 1 iunie a sărbătorit Ziua Copilului lansând o versiune live a piesei "Până la Tine". Pe artist îl vom vedea în juriul noii emisiuni SuperStar România, iar alături de el vor juriza şi Marius Moga şi Carla's Dreams, dar şi Raluka. Delia a apărut în urmă cu o lună la podcastul "Acasă la Măruţa", armonizându-şi vocea cu Andra, pentru că în iunie să lanseze piesa "Racheta", care fusese NFT la începutul anului.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Câştigătorul iUmor sezonul 10 este un concurent trimis acasă, revenit cu mini roast-uri

Finala sezonului 10 iUmor a ţinut neaşteptat de mult pe 26 mai, întinzându-se şi după ora 00:00 şi intrând binişor în ziua de 27 mai. 12 concurenţi au ajuns în finală, iar doar 6 au trecut de voturile juraţilor, pentru a ajunge la voturile publicul. La final doar un concurent a plecat cu cecul de 20.000 de euro şi el a fost o surpriză. Îi vedeţi numărul în articol.

Publicat

pe

Finala iUmor Sezonul 10 castigator
Finala iUmor Sezonul 10 castigator │ FOTO: Antena 1 a1.ro

Ca să nu mai ţinem suspansul prea multă vreme, e vorba despre Andrei Garici, cel mai greu calificat concurent. Asta pentru că în semifinală a livrat un număr slab, iar apoi a fost trimis acasă să îşi aducă glumele pregătite pentru finală. Apoi a avut doar o zi, sau mai bine zis 3 ore să îşi scrie numărul nou, după ce a fost votat de public pentru a ajunge în disputa de pe 26 mai. Numărul din marea finală a fost o colecţie de roast-uri, pentru celebrităţi ca Fuego, Prigoană, Gheorghe Gheorghiu, Aurel Moldoveanu şi Cătălin Măruţă.

Au fost glume muşcătoare, dar punct ochit-punct lovit. Juraţii au reacţionat pozitiv şi publicul l-a ales pe Andrei Garici după un vot prin SMS de 15 minute.

Marele favorit al finalei a fost Florin Gheorghe, care se vedea deja câştigător şi a dezamăgit juraţii, deşi avea experienţa show-ului din 2019 şi a avut deja şi turnee de comedie alături de Dan Badea. Prea multe glume cu păr pubian şi prea puţină inspiraţie în afară de poante despre sex.

Surpriza serii la iUmor a fost Nae Nicolae, pe care Mihai Bendeac l-a considerat demn de scenete la Sala Palatului şi cu un număr care va fi amuzant şi peste 20 de ani. Cheloo i-a dat totuşi o lecţie, simulând un vot negativ, pentru a reveni apoi şi a da mâna cu concurentul. Glumele sale s-au axat pe copilăria în sărăcie, cu ardei iute în loc de căldură, pastă de dinţi reciclată şi alte trăznăi.

Doru Nicuţ şi Alexandru Gheţan au fost alţi doi finalişti cu şanse reale la marele trofeu, în vreme ce Ştefania Costache a oferit momentul sexy al serii, cu un "căţeluş feminin", care a furat ochii lui Bendeac şi Cheloo.

Daria Ştefania a reuşit performanţa de a fi incredibil de întunecată, în discursul său despre anorexie, bulimie, vomă şi afecţiuni psihice. A fost dincolo de umor, mai degrabă o serie de confesiuni şocante, mai ales pentru Delia.

Şi Vlad Bieltz a părut a avea şanse, dar nu a fost la fel de bun ca în preselecţii.

Poate dezamăgirea serii a fost Alin Bouraşu, care a livrat ghicitori scornite pe genunchi şi fără a avea mare sens.

La final rămâne un singur câştigător, Andrei Garici şi întrebări legate de existenţa unui sezon 11, după cum tot ameninţa Mihai Bendeac la final. Ce e drept e o glumă internă, ce apare la fiecare final de sezon. Am avut şi un număr de comedie marca Mincu, livrat în timpul votului, iar comendiantul Alexandru Minculescu ne-a povestit cum a petrecut pandemia alături de Maria Popovici, mai ales aventura mersului la magazin după pufuleţi.

Ce a lipsit din finală? Momentul de înregistrare a victoriei fiecărui concurent, separat, cu bucuria mai mult sau mai puţin falsă a juraţilor. Poate şi un roast mai muşcător...

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< aug. 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending