Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Voltaj a lansat "Doar pentru ea", o declarație de iubire sinceră - AUDIO

Voltaj încheie anul 2020 cu o piesă sensibilă de dragoste, intitulată "Doar pentru ea". În versuri, Călin Goia cântă despre iubirea adevărată, cea care îți dă speranță și scoate la suprafață tot ce e mai bun din noi.

Publicat

pe

Voltaj - Doar pentru ea
Voltaj - Doar pentru ea │ FOTO: Voltaj

Compusă de Voltaj, "Doar pentru ea" este o declarație de iubire sinceră pentru cea care a găsit lumina în întunericul unui suflet pustiu și a adus cu ea toată dragostea pe care un om o poate simți. Este o declarație pentru ea, cea care l-a învățat din nou să iubească, cea care l-a făcut să îi bată inima la unison cu a ei și care i-a arătat că fericirea există.

"Și tot ce mi-aș dori, ar fi ca într-o zi la întrebarea mea ea să-mi răspundă DA" sunt versurile ce subliniază dragostea pe care un bărbat o poate simți pentru cea care i-a cucerit definitiv inima, dar și promisiunea că indiferent de testele la care îi va supune destinul, aceștia le vor depăși împreună, ținându-se de mână.

"Am compus piesa "Doar pentru ea" la o cabană de munte, unde ne-am retras toată trupa pentru o săptămână. Poate faptul că am fost departe de jumătățile noastre ne-a inspirat să scriem această declarație de dragoste. Întorși la București, am produs-o alături de Paul Iorga, cu care suntem la prima colaborare de acest gen și George Hora. Suntem foarte încântați de rezultat și abia așteptăm să aflăm și reacția publicului", povestește Călin Goia.

AUDIO: Voltaj - "Doar pentru ea"

De-a lungul timpului, Voltaj a lansat hituri precum "Pic, pic", "Dă vina pe Voltaj", "Și ce", "Meci de box", "Mi-e dor de", care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. În urmă cu patru luni, trupa a colaborat pentru prima oară cu Loredana Groza și au lansat împreună "Dependența mea", o declarație de dragoste sinceră și pasională.

La finalul anului 2019, Voltaj a susținut turneul național "Ca la 20 de ani", ce s-a încheiat la Sala Polivalentă cu un eveniment care a adunat aproximativ 4000 de oameni.

Anul acesta, Voltaj a lansat "OM", o piesă cu versuri puternice, ce transmite un îndemn social care subliniază importanța solidarității, iubirii și acceptării.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Trending