Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

VIDEO: Urmărește Marea Unire ZU 2020 (evenimentul integral)

Marea Unire Zu 2020 a adus peste 30 de artiști îndrăgiți pe scena de la Romexpo. Loredana, Lidia Buble, Fuego, Alina Eremia, Connect-R și Nico sunt doar câteva dintre numele ce s-au regăsit în lineup-ul evenimentului, disponibil acum integral online. Pe 30 noiembrie și 1 decembrie, recitalurile s-au ținut lanț, însumând peste 3 ore de muzică live.

Publicat

pe

Marea Unire Zu 2020
Marea Unire Zu 2020 │ FOTO: Capturi YouTube

Radio Zu a organizat în plină pandemie cel mai mare concert de Ziua Națională a României. Ajuns la cea de-a 10-a ediție, evenimentul anual Marea Unire ZU s-a transformat într-un program ca de Revelion, desfășurat pe parcursul a două zile, pe 30 noiembrie și 1 decembrie. Toate recitalurile au fost filmate în condiții de maximă securitate, respectându-se regulile de combatere a pandemiei de COVID-19.

Artiștii care au urcat pe scena de la Romexpo au interpetat în mare parte cover-uri, care mai de care mai inedite. Lidia Buble a interpretat piesa "Mai rămâi și nu pleca", a Aurei Urziceanu, dar și cântecul "Of, inimioară" (Luminița Dobrescu), în duet cu Fuego. Trupa Proconsul a susținut două momente emoționante, alături de Raluka și Alexandra Stan, iar Connect-R a cântat alături de Nico piesele "Mulțumesc, iubită mamă" și "Dacă dragostea dispare".

Loredana a fost, de asemenea, o prezență efervescență pe scenă, pregătind pentru Marea Unire Zu 2020 un recital de aproape 12 minute cu muzică populară din toate zonele țării. Vlăduța Lupău și Rapsozii Maramureșului au adus și ei pe scena Zu muzica tradițională românească, Veta Biriș susținând un emoționant recital cu melodii patriotice.

Alina Eremia a călcat pedala rock, realizând un mash-up impresionant de piese de la Vița de Vie, Zdob și Zdub și Holograf, The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact, iar Alexandra Stan, Cornel Ilie și Liviu Teodorescu au transmis un mesaj puternic interpretând piesa "Oameni".

Din lineup-ul evenimentului au făcut parte și Ana Baniciu, Mira, Nicole Cherry, Raluka, Puya, JO, Florian Rus, Pepe, Mario Fresh, Speak și Ștefania. Întregul eveniment, cu toate recitalurile, dar și cu intervențiile dintre momentele artistice, poate fi urmărit mai jos.

VIDEO: Marea Unire ZU 2020 (Partea I, 30 noiembrie)

VIDEO: Marea Unire ZU 2020 (Partea a II-a, 1 decembrie)

Marea Unire ZU 2020 a fost organizat în conformitate cu toate normele privind prevenirea și controlul transmiterii infecției SARS-COV-2 în contextul pandemiei de COVID-19. Momentele artistice au fost filmate la Romexpo, în condiții de maximă securitate.

Lifestyle

Alina Eremia s-a logodit - FOTO

Alina Eremia și partenerul său, Edi Barbu, au trecut la următorul nivel al relației amoroase și s-au logodit. Artista a publicat câteva imagini cu inelul, pe care te invităm să le vezi și tu în articol.

Publicat

pe

Alina Eremia în documentarul "În Zadar"
Alina Eremia în documentarul "În Zadar" │ FOTO: captură YouTube / Alina Eremia

Alina și Edi și-au început povestea de dragoste în urmă cu opt ani. S-au cunoscut la sală, fiind una dintre pasiunile lor comune. Lucrurile au evoluat, s-au îndrăgostit, iar acum sunt pregătiți să își construiască "oficial" un viitor împreună.

Relația lor s-a bucurat de discreție, Edi nefiind o persoană publică. Cu toate acestea, Alina Eremia și-a ținut la curent fanii cu imagini din vacanțele petrecute alături de iubitul său, piese ce au fost inspirate de relația lor, dar și de un videoclip muzical în care apar împreună - "Noi".

Acum, cu ocazia cererii în căsătorie, artista a dezvăluit public fericita veste. Mai mult, a publicat și câteva fotografii cu inelul de logodnă, adăugând: "DA! Happy birthday, love!"

Alina Eremia și-a început cariera la o vârstă fragedă, iar la acest moment este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală românească. Cântecele și colaborările ei au fost întotdeauna în topuri, iar printre cele mai bune hituri ale Alinei includem "Cum se face", "A fost o nebunie", "În dreapta ta", colaborarea cu Vescan, "Tatuaj" și "Noi". În 2021, Alina a lansat cel de-al doilea album al său, "Déjà Vu", care a primit titlul de Best Album la The Artist Awards 2021. În acest an, Alina a lansat EP-ul "Metamorphosis", pentru care a experimentat noi sunete și a colaborat cu nume precum Sak Noel, Ilkan Gunuc, Arem Ozguc și Arman Aydin.

Printre cele mai recente piese lansate de cântăreață se numără "Nu te mai aștept" și "Dans".

Citește în continuare

Industria muzicala

Women in Music Romania dă startul celei de-a doua ediții "HerStory"

Pe 25 ianuarie, Women in Music Romania dă startul celui de-al doilea sezon "Her Story" la Cărturești Modul. Programul își propune să aducă în prim plan poveștile unor femei de succes din diverse domenii, începând cu industria muzicală și extinzându-se din acest an și în alte sectoare: industria filmului, televiziune, comunicare, antreprenoriat.

Publicat

pe

A doua ediție Women in Music Romania
A doua ediție Women in Music Romania │ FOTO: Women in Music Romania

Prin seria de evenimente începută anul trecut, Women in Music Romania a creat o platformă dedicată femeilor remarcabile din diverse domenii, începând cu industria muzicală și extinzându-se din acest an către alte sectoare. Cel de-a doua ediție a inițiativei "HerStory" prezintă încă șase femei de succes. Prima invitată este Sonia Nechifor, fondatoarea agenției de comunicare Comm'ON, care o va avea ca moderator pe realizatoarea TV, Ionela Năstase.

"Și în acest an continuăm să aducem în prim plan poveștile captivante ale acestor femei, construind un pod între domenii variate și oferind oportunitatea de a cunoaște și aprecia contribuțiile lor notabile. Ne propunem să subliniem nu doar diversitatea impactului feminin, ci și să inspirăm schimbări și colaborări între domenii aparent diferite. Astfel, HerStory devine un catalizator pentru conectarea și îmbogățirea comunității prin prezentarea unui tablou autentic al poveștilor si succeselor feminine", a declarat Carina Sava, fondatoarea Women in Music Romania.

Program evenimente #Her Story - Women Shaping the Narrative:

25 ianuarie - Invitată: Sonia Nechifor, Managing partner Comm' ON
Moderator: Ionela Nastase, TV Host

26 februarie - Invitată: Oana Gheorghiu, Vicepreședintă, Membră fondatoare "Dăruiește viață"
Moderator: Paula Herlo, ProTV

21 martie - Invitată: Monica Munteanu, Director General Strategic Events & Communication
Moderator: Emma Stefan, ​​Radio ZU

18 aprilie - Invitată: Oana Giurgiu, Producător Libra Film Productions
Moderator: Carla Teaha, Regizoare, jurnalistă Radio Guerilla

16 mai - Invitată: Diana Munteanu, Head of Label Global Records
Moderator: Lucia, Artistă

18 iunie - Invitata: Alina Eremia, Artistă
Moderator: Ana Moga, Kiss FM

RECOMANDARE: Carina Sava, inițiatoarea Women in Music Business Mentorship: "Industria noastră avea nevoie de acest program" - INTERVIU

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Opt perechi de celebrități participă la cel de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva!"

"Te cunosc de undeva!" le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. Opt echipe au acceptat provocarea spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmărite în curând pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Publicat

pe

Concurenţi "Te cunosc de undeva!" sezonul 20
Concurenţi "Te cunosc de undeva!" sezonul 20 │ FOTO: Antena 1

Numeroase surprize, provocări majore și transformări memorabile sunt doar câteva dintre ingredientele celui de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva", ce va avea premiera pe 17 februarie, de la ora 20:00. Transforming show-ul promite un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

Ei sunt concurenţii "Te cunosc de undeva!" sezonul 20

  • Ilona Brezoianu şi Florin Ristei
  • Emi şi Cuza
  • Connect-R şi SHIFT
  • Jo şi Liviu Teodorescu
  • Eliza Natanticu şi Zarug
  • Barbara Isasi şi Bella Santiago
  • Alexia Țalavutis şi Dima Trofim
  • Paula Chirilă şi Romică Țociu

"Pornim în sezonul 20 cu gânduri de pace, însă este liniştea dinaintea furtunii, pentru că vrem să câştigăm! Dacă sezonul trecut am luat locul 3, sezonul acesta ţintim cel puţin locul doi!", dezvăluie Connect-R, care mai spune că cel mai teamă, în acest sezon, îi este de colegi: "Sunt foarte buni toţi! Se anunţă un sezon foarte greu pentru noi, dar foarte bun pentru telespectatori!"

Partenerul lui de transformări, SHIFT, e hotărât însă să nu uite nici de distracţie: "

"Sunt mai relaxat acum, mă simt bine şi îmi doresc sincer să mă distrez mult mai tare! Data trecută am luat lucrurile prea în serios, am început să mă distrez abia spre finalul sezonului!"

Cu mult calm ies la joc Alexia şi Dima, matinalii de la Antena Stars în sezonul 20 "Te cunosc de undeva!":

"Ne place să ne facem treaba cât mai bine, suntem perfecţionişti, iar treaba asta ne cam încurcă puţin. Ne-am propus să fim calmi, nu ştim cât de mult o să reuşim, important este ca cei de acasă să primească energia noastră bună, energie la 2.20, aşa cum este sezonul acesta <<Te cunosc de undeva!>>. Experienţa acestui show este cea mai tare pe care am trăit-o până acum, sunt pregătită pentru un nou sezon şi, mai ales, sunt pregătită pentru noile provocări pe care ni le-a pregătit ruleta!", a dezvăluit Alexia Ţalavutis.

Surprizele se ţin lanţ în sezonul 20 "Te cunosc de undeva!", astfel că telespectatorii vor putea descoperi şi o echipă total neaşteptată, formată din Eliza Natanticu şi Zarug:

"Cu siguranţă cei de acasă nu se aşteptau la un asemenea duet, cum şi noi doi am avut plăcuta surpriză să descoperim o chimie fantastică între noi! Mă simt ca şi cum îl cunosc de 100 de ani, iar asta îmi dă exact starea de relaxare de care am nevoie. Zarug e partenerul perfect, mă face să râd mereu, e un super coleg, nu puteam să am alături pe cineva mai bun! Sigur o să câştigăm experienţă împreună şi o să ne bucurăm enorm de fiecare moment", a spus Eliza.

Zarug a adăugat:

"Îmi era viaţa mult prea uşoară şi m-am gândit să mi-o complic cu o harpie! ( n.r. râde). Doar că, ce să vezi, s-a dovedit că este cea mai simpatică şi mai drăgută colegă ever! Îmi place la nebunie echipa noastră! Rămâne, în cazul meu, ce mai mare temere legată de coregrafie, însă vreau să mă distrez! Sezonul ăsta este 100% pentru distracţie şi involuntar ne-am propus să mai distrugem şi nişte limitări personale şi psihologice, căci, ce să vezi, de coregrafie n-am scăpat!"

Show-ul transformărilor totale şi totodată una dintre cele mai longevive emisiuni din România, "Te cunosc de undeva!", revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

Citește în continuare

Trending