Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări GIM la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu după ce a emoționat cu un mesaj puternic

Vacanţa Mare revine la TV de Revelion 2021 la TVR, TVR 2 are Fuegovelion

Una dintre cele mai populare emisiuni de umor din istoria televiziunii române revine pe TV în noapte de Revelion. Vacanţa Mare învie la TVR în noaptea dintre ani, în cadrul show-ului "Revelion la mine acas'", difuzat pe TVR 1. Ce altceva au mai pregătit canalele televiziunii naţionale şi ce vom putea urmări aflaţi în articol.
Vacanta Mare TVR Revelion 2021

Vacanta Mare TVR Revelion 2021 │ FOTO: Vacanta Mare

Revirimentele au început de pe 30 decembrie la TVR, atunci când Divertis a revenit în formă, prin sketch-uri realizate de Toni Grecu, Cosmin Natanticu, Cătălin Neamţu, Jojo şi Tetelu. Cât despre noaptea dintre ani, pe 31 decembrie puteţi viziona numere comice puse în scenă de Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu, care vor readuce în actualitate personajele Leana şi Costel. Mugur Mihăescu a surprins pe toată lumea cu talentele sale ascunse în această toamnă, când a câştigat prima ediţie a show-ului "Masked Singer" de la PRO TV.

Înainte de Vacanţa Mare veţi putea urmări finala show-ului Vedeta Populară. Finala începe la ora 20:40, iar "Revelion la mine acas' cu Vacanţa Mare ia startul la ora 23:00.

Pe 1 ianuarie tot la TVR 1 de la ora 00:50 veţi urmări "Un Revelion de tot râsul", cu Marius Gheorghiu, Magda Chihaia, actriţă a Teatrului Elisabeta din Buucresti. Apare şi Cristi Poe, umorist online, dar şi Cristina Strecopitov şi Vlad Galatianu, de la "Mondenii". Seara se încheie cu peste 2 ore de cântece de petrecere în două părţi: de la ora 02:10 şi de la 03:20. Vor urca pe scenă artişti ca Constantin Lătăreţu, Mioara Velicu, Corina Dragomir, Lucica Păltineanu, Andra Matei, Daniel Trifu şi mulţi alţii.

Pe 1 ianuarie 2021 la ora 12:15 TVR difuzează Concertul de Anul Nou al Filarmonicii din Viena.

Pe TVR 2 puteţi viziona în noaptea de Revelion momente de umor cu Corina Dănilă, Dragoş Huluba şi Florin Piersic, dar şi cu Ion Dichiseanu şi Horaţiu Mălăele. Aproape de miezul nopţii are loc Revelionul lui Fuego/ Fuegovelion, iar după ora 00:00 va cânta Taraful de la Clejani. Printre invitații lui Fuego se numără: Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu, Ionuț și Doinița Dolănescu, Lora, Elena Gheorghe, Irina Loghin, Mirabela Dauer, Sofia Vicoveanca, Anna Lesko, Anastasia Lazariuc şi mulţi alţii.

Pe TVR 3 va fi transmis concertul "John Williams Live In Vienna" de la ora 21:50, care ţine până la final de an. Imediat după ora 00:00 începe un concert rock, Rock IGN-UPT 100, cu nume mari în playlist: Mircea Baniciu, Calin Pop, Tiberiu Bako, Teodor Pop. De la ora 03:00 veţi putea urmări momente speciale cu Julie Maya şi Horia Brencu de la Festivalul de Blues Focşani 2019.

Citește mai multe despre FuegoMugur Mihaescu
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Poze nemaivăzute de la unul dintre primele concerte Nirvana au fost scoase la iveală

Un fotograf a adus în atenția publicului imagini nepublicate până acum de la unul dintre primele concerte Nirvana din Marea...

Închide