Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Taylor Swift a lansat albumul "Evermore", un nou LP "născut" în pandemie

2020 a fost un an prolific pentru Taylor Swift, artista lansând astăzi cel de-al doilea album înregistrat în pandemie. "Evermore" vine la doar 5 luni de la apariția discului anterior, "folklore", și merge pe aceeași linie a rock-ului indie / alternativ ce i-a adus șase nominalizări la Grammy.
Taylor Swift în videoclipul ”Willow”

Taylor Swift în videoclipul ”Willow” │ FOTO: Captură YouTube

Albumul "Evermore" este cel de-al 9-lea material de studio al artistei americane și conține colaborări cu HAIM, Bon Iver și the National. Într-o postare pe Instagram, în care anunța lansarea albumului, Taylor a detaliat ce emoții au ghidat-o în procesul de creație.

Taylor Swift: "Am simțit că stăm la marginea "pădurii folclorice" și că avem de ales între a ne întoarce sau a ne avânta și mai mult în muzica acestei păduri"

"Nu ne-am putut opri din a scrie melodii. Pentru a exprima această realitate mai poetic, am simțit că stăm la marginea "pădurii folclorice" și că avem de ales între a ne întoarce sau a ne avânta și mai mult în muzica acestei păduri. Am ales să mergem mai departe și să-i explorăm profunzimea.

Nu am mai făcut asta niciodată. În trecut, am tratat mereu albumele ca pe ere separate, continuând să planific următoarea lansare după ce un material era lansat. "folklore" a fost un proiect aparte. În timp ce-l înregistram, am simțit mai puțin că mă desprind și mai mult că mă întorc."

Odată cu lansarea albumului, Taylor Swift a făcut public și videoclipul piesei "Willow". Acesta a fost filmat de Rodrigo Prieto și regizat chiar de către artistă.

VIDEO: Taylor Swift - "Willow"

Lansat integral pe YouTube și pe majoritatea platformelor de streaming, albumul "Evermore" i-a adus artistei acea doză de "escapism" ce a schimbat cursul anului pandemic 2020.

"Mi-a plăcut escapismul pe care l-am găsit în aceste povești, ce îmbină imaginarul cu realul. Mi-a plăcut felul în care ați primit în viețile voastre tragediile și poveștile epice ale iubirii pierdute și găsite. Așa că am continuat să le scriu. Mi-a plăcut la nebunie să lucrez la aceste piese cu Aaron Dessner, Jack Antonoff, WB și Justin Vernon", a povestit Taylor.

Tracklist "Evermore" - Taylor Swift:

 1. willow
 2. champagne problems
 3. gold rush
 4. 'tis the damn season
 5. tolerate it
 6. no body, no crime (feat. Haim)
 7. happiness
 8. dorothea
 9. coney island (feat. The National)
 10. ivy
 11. cowboy like me
 12. long story short
 13. marjorie
 14. closure
 15. evermore (feat. Bon Iver)

+ Deluxe

 1. right where you left me
 2. it's time to go

AUDIO: Taylor Swift - "Evermore" (albumul integral)

Albumul "folklore", lansat de Taylor vara aceasta, pe 24 iulie, a primit șase nominalizări la Grammy, inclusiv în cele mai râvnite categorii: Albumul Anului și Piesa Anului. Discul a stabilit, de asemenea, o serie de recorduri.

Citește mai multe despre Taylor Swift
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
X Factor 2020 și-a ales semifinaliștii; află cine sunt aceștia - VIDEO

Pe 10 decembrie a avut loc prima rundă a Duelurilor de la X Factor, în urma căreia am aflat cine...

Închide