Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Ștefan Bănică ne introduce în atmosfera magică a sărbătorilor cu piesa "Crăciunul, vine Crăciunul" - AUDIO

Ștefan Bănică a lansat "Crăciunul, vine Crăciunul", o piesă plină de emoție, bucurie si sensibilitate, ce-i poartă amprenta inconfundabilă. Melodia beneficiază de un lyric video, în spiritul sărbătorilor de iarnă, pe care îl puteți urmări în articol.

Stefan Banica in concert la Cerbul de Aur 2019 pe 22 august │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Melodia a fost compusă de Ștefan Bănică și, începând de astăzi, este disponibilă pe toate platformele digitale. "Crăciunul, vine Crăciunul" invită atmosfera caldă și magică a sărbătorilor de iarnă în sufletele ascultătorilor, așa cum a declarat și artistul:

"După ce am compus cântecul, atunci când am vrut sa scriu textul, am fost confuz, pentru că mi se părea aiurea să vorbești despre un Crăciun normal, ținând cont de pandemie și faptul că întreaga omenire trăiește într-o realitate dură, care ne-a schimbat viețile. Dar, apoi, mi-am dat seama că sărbătoarea Crăciunului e în sufletele noastre și nu ți-o poate lua nimeni. Crăciunul nu se amână. În momentul în care am realizat lucrul ăsta, textul a curs firesc și normal în spiritul cântecului și al mesajului. Și, peste câțiva ani, când o să ascult de sărbători această piesă, o să-mi dau seama că am avut dreptate. <<Crăciunul, vine Crăciunul>> e un cântec care sper să vă placă și să vă aducă magia și atmosfera sărbătorilor de iarnă ca un antidot la vremurile pe care le trăim".

Actor, compozitor, interpret, regizor, personalitate tv, producător, cu o carieră de peste 30 de ani, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. A stabilit recorduri prin concertele sale de Crăciun - peste 76 de concerte sold out la Sala Palatului - care au devenit o adevărată tradiție. A lansat 16 albume, premiate cu șase discuri de aur și două de platină. Cu zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în film și teatru și nenumărate alte premii și distincții ce vin în completarea palmaresului său impresionant, Ștefan Bănică reprezintă un adevărat brand în show-biz-ul românesc.

Ștefan Bănică - Crăciunul, vine Crăciunul:

Citește mai multe despre Ștefan Bănică
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Augustin Viziru a câștigat marea finală Ferma 2020

După 13 săptămâni în care 18 fermieri au luptat cu propriile limite, Augustin Viziru a reușit să câștige marea finală...

Închide