Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări GIM la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu după ce a emoționat cu un mesaj puternic

Smiley a făcut-o pe Gina Pistol să plângă de emoție de ziua ei - VIDEO

Smiley a sărbătorit ziua de naștere a Ginei Pistol pregătindu-i mai multe surprize. Reacțiile au fost pe măsură, iubita artistului plângând de fericire.
Smiley Gina Pistol vor fi parinti

Smiley Gina Pistol vor fi parinti │ FOTO: Smiley

De când au anunțat că așteaptă un copil împreună, Smiley și Gina Pistol nu se mai feresc de ochii presei. Cei doi împărtășesc publicului constant fotografii de acasă sau din vacanță, ziua de naștere a Ginei Pistol fiind și ea sărbătorită în văzul fanilor.

Pentru a-i face aniversarea cât mai frumoasă, Smiley i-a pregătit iubitei sale mai multe surprize, Gina povestind într-un story pe Instagram cum a reușit acesta să o facă să plângă de emoție încă de la primele ore ale dimineții.

Gina Pistol: "M-am trezit cu o muzică superbă"

"Astăzi împlinesc 40 de ani și am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea. M-am trezit cu o muzică superbă. În living era un cvartet de coarde care a cântat superba piesă "The Tango" din "Parfum de femeie".

Eram abia trezită, abia ieșisem din baie și bineînțeles că am izbucnit în plâns", a detaliat Gina pe Instagram.

Suprizele nu s-au încheiat aici. Smiley a surprins-o și cu un tort, momentul fiind filmat și ulterior share-uit de amândoi pe paginilor lor de Instagram. Și de această dată, Gina a fost vizibil emoționată.

VIDEO: Smiley o surprinde pe Gina Pistol de ziua ei

Smiley și Gina Pistol vor avea o fetiță, acesta fiind primul lor copil. Cei doi formează un cuplu de mai bine de 3 ani, relația lor devenind publică în 2019.

Gina Pistol este prezentatoarea emisiunii "Chefi la Cuţite", de pe Antena 1, Smiley fiind prins în prezent  cu filmările pentru pelicula "Odată pentru totdeauna", film în care joacă rolul principal. Recent, artistul a lansat o piesă în colaborare cu Emilian, pe 1 decembrie revenind în platourile de la PRO TV pentru o ediție specială a emisiunii Vocea României - Reuniunea. Cu prilejul acestei ediții, Smiley a cântat împreună cu Adrian Despot, duetul lor fiind unul dintre cele mai apreciate momente ale serii.

Citește mai multe despre Smiley
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE