Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări GIM la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu după ce a emoționat cu un mesaj puternic

Sinead O'Connnor va lansa primul său album după 7 ani în 2021

Sinead O'Connor a anunţat în această săptămână ca va lansa primul său album după 7 ani în 2021. Artista irlandeză a trecut printr-o perioadă dificilă, dar a găsit inspiraţia pentru a crea din nou. Astfel ajunge o discografie de 11 albume şi aflaţi mai multe detalii despre planurile sale din articol.
Sinead O'Conner

Sinead O'Conner │ FOTO: Captură YouTube

Artista a confirmat pe Twitter pe 8 decembrie faptul că îşi va lansa noul album în a doua parte a anului 2021. În aceeaşi postare artista a menţionat că LP-ul are o copertă oficială desenată de Jacob Stack. Ultimul său LP a fost "I'm Not Bossy, I'm the Boss", lansat în 2014. Încă nu avem totuşi un titlu sau o dată clară de lansare pentru următorul disc. În noiembrie 2020 Sinead O'Connor a anunţat că în 2021 va realiza o serie de concerte în Irlanda, în cadrul unui turneu special.

Tot atunci a anunţat şi că planurile pentru un album nou au fost decalate până în 2022, din cauza intrării într-un program de recuperare. Artistă s-a luptat cu adicţia în ultimul an, după o recădere provocată de moartea unui bun prieten. Totuşi a revenit asupra deciziei, mutând debutul de LP din 2022 în 2021. Cât despre concerte, Sinead va avea un însoţitor de la rehab la show-uri pentru a îi controla abstinenţa. Tot în ultima săptămână artista a anunţat o carte cu memoriile sale, sub numele de "Rememberings". Cartea va ajunge în magazine pe 1 iunie 2021, prin Houghton Mifflin Harcourt Books and Media.

Biografia artistei va include şi momente mai delicate, precum copilăria plină de abuzuri din Dublin. Ulterior celebra voce irlandeză avea să găsească scăparea şi refugiul în muzică, în special prin intermediul vinilurilor cu Bob Dylan ale fratelui său. După ce a concertat cu diferite trupe irlandeze, O"Connor şi-a finalizat primul său album solo în vreme ce era însărcinată în 8 luni. A devenit cunoscută în anii '80 şi '90, în special prin coverul după Prince "Nothing Compares 2 U".

Artista irlandeză de 54 de ani s-a convertit la Islam ulterior şi va acoperi în cartea sa apariţia legendară de la Saturday Night Live din 1992. Atunci a rupt în faţa camerelor o fotografie cu Papa Ioan Paul al II-lea, ca un protest pentru tentativele Bisericii Catolice de a acoperi cazurile de abux sexual de minori. Revenind la muzică, în această toamnă Sinead a lansat un cover în stil propriu pentru piesa lui Mahalia Jackson, "Trouble of the World".

În 2015 aflam că artista a fost înşelată de impresar, care ar fi fraudat-o pe Sinead, plătind-o cu doar 500 de euro pentru 3 concerte.

Citește mai multe despre Sinead O'Connor
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Britney Spears şi Backstreet Boys ne oferă colaborarea visată în anii '90, piesa "Matches"

O colaborare dintre Britney Spears şi Backstreet Boys ar fi cucerit toate topurile în anii '90 şi a părut mereu...

Închide