Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Sharon Osbourne are Covid-19 şi a fost spitalizată; Ozzy este negativ

Sharon Osbourne are Covid-19, conform ultimului test realizat asupra soţiei lui Ozzy Osbourne. Aceasta şi-a dezvăluit diagnosticul prin social media pe 14 decembrie, după ce a mai trecut prin 2 sperieturi legate de pandemie pe parcursul acestui an. Avem detalii despre situaţie, atât pentru Sharon cât şi pentru Ozzy în articol.

Publicat

pe

Sharon și Ozzy Osbourne
Sharon și Ozzy Osbourne

Gazda show-ului "The Talk", câştigătoare de premiu Emmy a fost spitalizată pentru afecţiunea sa şi în acest moment se află în izolare faţă de Ozzy Osbourne şi familia sa. De altfel Ozzy declarase într-un interviu din noiembrie 2020 cu GQ că este foarte vulnerabil la Covid-19 având o afecţiune respiratorie care îl include în categoria de risc. Iată mesajul transmis de Sharon Osbourne cu privire la boala sa:

Doresc să vă spun că am avut un rezultat Pozitiv la testul Covid-19. După o scurtă spitalizare, acum mă recuperez şi sunt în acest moment în recuperare departe de Ozzy, care a primit rezultat negativ la test. Emisiunea "The Talk" se află în pauză. Vă recomand tuturor să rămâneţi sănătoşi şi în siguranţă.

Ozzy Osbourne suferă de emfizem pulmonar, care se agravează pe parcursul anilor şi face ca procesul de respiraţie să fie tot mai greu. Astfel, el este pus serios în pericol de o eventuală infecţie cu Covid-19. Sharon a mai intrat în carantină cu mai puţin de o lună în urmă, după ce a intrat în contact cu o persoană cu test pozitiv. La începutul toamnei Sharon a dezvăluit că 2 dintre nepoatele sale, Andy Rose de 5 ani şi Minnie de 3 ani au fost infectate cu noul virus.

Între timp Ozzy încă speră să revină pe scenă, dar nu mai devreme de 2022 totuşi. Atunci ar putea avea loc un turneu de adio, după ce muzicianul şi-a anulat apariţiile scenice din 2020 din cauza pandemiei şi pe cele din 2019 din cauza problemelor de sănătate. Artistul de 72 de ani se află în convalescenţă şi recuperare acum.

În ultimii 2 ani legendarul rocker a avut numeroase probleme de sănătate. A fost operat la gât, a căzut în casă şi a fost spitalizat pentru o gripă severă. Anul 2020 a început cu o lansare de album, "Ordinary Man", care include colaborări cu Elton John, Post Malone şi Slash. Vine la un deceniu de la ultimul LP solo al fostului solist Black Sabbath, "Scream". Ozzy s-a simţit revitalizat de colaborarea cu Post Malone din toamna lui 2019, "Under the Graveyard", care l-a făcut să lucreze la noul disc cu producătorul lui Posty, Andrew Watt.

Ozzy, Sharon şi Jack ne pregătesc şi o emisiune de familie despre paranormal.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Ozzy Osbourne, Robert Plant, Liam Gallagher și alți muzicieni vor apărea într-un nou documentar

Ozzy Osbourne, Robert Plant, Liam Gallagher și mai multe celebrități apar în noul documentar "Rockfield: The Studio on the Farm", ce va fi lansat pe 14 mai. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Robert Plant / Liam Gallagher / Ozzy Osbourne
Robert Plant / Liam Gallagher / Ozzy Osbourne

Printr-o suită de imagini de arhivă, documentarul va spune povestea faimosului studio de înregistrări din Țara Galilor. De-a lungul anilor, trupe importante din Marea Britanie, cum ar fi Black Sabbath, Queen, Oasis și Coldplay, au înregistrat la Rockfield, înființat acum aproape 60 de ani.

Osbourne, Plant, Gallagher și Chris Martin (Coldplay) sunt intervievați, reflectând asupra experienței lor la Rockfield. Documentarul este regizat de Hannah Berryman și a fost deja prezentat la SXSW și la alte festivaluri de film. Compania Abramorama a câștigat drepturile de distribuție a filmului și îl va lansa direct către consumator înainte de a ajunge pe alte platforme digitale.

"Dintr-un anumit punct de vedere, filmul este despre dinamica trupelor și profunzimea înregistrărilor de acel tip, ceea ce, cu tehnologia de astăzi, este în declin. Această intensitate aproape a despărțit unele trupe, dar a și produs piese care au rezistat testului timpului și publicul poate auzi tot ce s-a întâmplat la această fermă izolată", a declarat regizoarea Hannah Berryman.

https://www.instagram.com/p/CCyrdt_gXYJ/

Studioul Rockfield este cunoscut mai ales pentru fermele sale și a fost înființat de doi frați, Kingsley și Charles Ward, care visau să facă muzică în timp ce mulgeau vacile. Într-un final, cei doi au transformat ferma familiei într-un studio funcțional, iar locația rurală și izolată i-a cucerit pe artiștii care căutau un mediu de lucru liniștitor.

Trailer "Rockfield: The Studio on the Farm":

Citește în continuare

Lansări de carte

Ozzy Osbourne, Megadeth, Sepultura și alte trupe metal vor avea propriile benzi desenate

DC Comics a anunțat o nouă serie intitulată Dark Nights: Death Metal - Band Edition, care va prezenta o trupă diferită de heavy metal pe fiecare dintre cele șapte ediții. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Ghost / Ozzy Osbourne / Dream Theater
Ghost / Ozzy Osbourne / Dream Theater │ FOTO: DC Comics

Noua ediție specială de benzi desenate vine ca urmare a lansării internaționale a seriei Dark Nights: Death Metal. Creată de scriitorul Scott Snyder și artistul Greg Capullo, aceasta a fost lansat în SUA în iunie 2020. Dark Knights: Death Metal este continuarea seriei de succes Dark Nights: Metal (2017-2018), care a adus schimbări pe scară largă în universul DC. A introdus fanii în Dark Multiverse și le-a prezentat un nou personaj negativ, Batman Who Laughs.

Acum, povestea capătă o noua dimensiune cu Dark Nights: Death Metal - Band Edition. Ilustrând o parte reprezentativă a muzicii metal din diferite generații, dar și subgenuri, fiecare ediție va prezenta o variantă de copertă care pune în evidență o formație de metal, o introducere a trupei și un interviu exclusiv. Este vorba de Ozzy Osbourne, Megadeth, Ghost, Sepultura, Opeth, Dream Theater și Lacuna Coil.

Program de lansare:

Ediția 1 

 • Trupă: Megadeth
 • Artist: Juanjo Guarnido

Ediția 2

 • Trupă: Ghost
 • Artist: Werther Dell’ Edera

Ediția 3

 • Trupă: Lacuna Coil
 • Artist: Timpano & Antonio Fuso

Ediția 4

 • Trupă: Opeth
 • Artist: Mathieu Lauffray

Ediția 5

 • Trupă: Sepultura
 • Artist: Albuquerque / Pedro Mauro

Ediția 6

 • Trupă: Dream Theater
 • Artist: Santi Casas

Ediția 7

 • Trupă: Ozzy Osbourne
 • Artist: Marco Mastrazzo

Seria Dark Nights: Death Metal - Band Edition va fi lansată în 13 țări începând cu luna martie și va fi distribuită pe tot parcursul anului 2021. Țările în discuție sunt Franța, Italia, Spania, Germania, Brazilia, Mexic, Argentina, Turcia, Rusia, Polonia, Cehia, Coreea și Japonia.

Coperte Dark Nights: Death Metal - Band Edition:

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending