Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Sharon Osbourne are Covid-19 şi a fost spitalizată; Ozzy este negativ

Sharon Osbourne are Covid-19, conform ultimului test realizat asupra soţiei lui Ozzy Osbourne. Aceasta şi-a dezvăluit diagnosticul prin social media pe 14 decembrie, după ce a mai trecut prin 2 sperieturi legate de pandemie pe parcursul acestui an. Avem detalii despre situaţie, atât pentru Sharon cât şi pentru Ozzy în articol.
Sharon și Ozzy Osbourne

Sharon și Ozzy Osbourne

Gazda show-ului "The Talk", câştigătoare de premiu Emmy a fost spitalizată pentru afecţiunea sa şi în acest moment se află în izolare faţă de Ozzy Osbourne şi familia sa. De altfel Ozzy declarase într-un interviu din noiembrie 2020 cu GQ că este foarte vulnerabil la Covid-19 având o afecţiune respiratorie care îl include în categoria de risc. Iată mesajul transmis de Sharon Osbourne cu privire la boala sa:

Doresc să vă spun că am avut un rezultat Pozitiv la testul Covid-19. După o scurtă spitalizare, acum mă recuperez şi sunt în acest moment în recuperare departe de Ozzy, care a primit rezultat negativ la test. Emisiunea "The Talk" se află în pauză. Vă recomand tuturor să rămâneţi sănătoşi şi în siguranţă.

Ozzy Osbourne suferă de emfizem pulmonar, care se agravează pe parcursul anilor şi face ca procesul de respiraţie să fie tot mai greu. Astfel, el este pus serios în pericol de o eventuală infecţie cu Covid-19. Sharon a mai intrat în carantină cu mai puţin de o lună în urmă, după ce a intrat în contact cu o persoană cu test pozitiv. La începutul toamnei Sharon a dezvăluit că 2 dintre nepoatele sale, Andy Rose de 5 ani şi Minnie de 3 ani au fost infectate cu noul virus.

Între timp Ozzy încă speră să revină pe scenă, dar nu mai devreme de 2022 totuşi. Atunci ar putea avea loc un turneu de adio, după ce muzicianul şi-a anulat apariţiile scenice din 2020 din cauza pandemiei şi pe cele din 2019 din cauza problemelor de sănătate. Artistul de 72 de ani se află în convalescenţă şi recuperare acum.

În ultimii 2 ani legendarul rocker a avut numeroase probleme de sănătate. A fost operat la gât, a căzut în casă şi a fost spitalizat pentru o gripă severă. Anul 2020 a început cu o lansare de album, "Ordinary Man", care include colaborări cu Elton John, Post Malone şi Slash. Vine la un deceniu de la ultimul LP solo al fostului solist Black Sabbath, "Scream". Ozzy s-a simţit revitalizat de colaborarea cu Post Malone din toamna lui 2019, "Under the Graveyard", care l-a făcut să lucreze la noul disc cu producătorul lui Posty, Andrew Watt.

Ozzy, Sharon şi Jack ne pregătesc şi o emisiune de familie despre paranormal.

Citește mai multe despre Ozzy OsbourneSharon Osbourne
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Daniel Dorobanțu a lansat albumul "Pământul Străveziu", "un basm fără cuvinte"

Daniel Dorobanțu a lansat un nou album de studio, intitulat "Pământul Străveziu". Discul conține 6 piese ce au fost compuse...

Închide