Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări GIM la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu după ce a emoționat cu un mesaj puternic

Seria "Wonder Woman" continuă cu cel de-al treilea film; Gal Gadot se întoarce în rolul eroinei

Succesul primelor două filme "Wonder Woman" a convins Warner Bros. să înceapă lucrul la cel de-al treilea și ultimul film din serie. Actrița israeliană Gal Gadot va îmbrăca din nou costumul puternicei eroine. Găsești mai multe detalii în articol
Gal Gadot în

Gal Gadot în "Wonder Woman 1984" │ FOTO: Warner Bros.

La doar trei zile după ce "Wonder Woman 1984" a ajuns simultan în cinematografe și pe HBO Max, reprezentanții Warner Bros. au declarat că va fi produs și cel de-al treilea film din serie. Gal Gadot își va relua rolul ca Diana Prince / Wonder Woman, iar Patty Jenkins va ocupa din nou scaunul de regizor.

"În timp ce fanii din întreaga lume continuă să o simpatizeze pe Diana Prince, având în vedere performanța din primul weekend de la lansare a filmului <<Wonder Woman 1984>>, suntem încântați să putem continua povestea ei cu adevăratele noastre Wonder Women - Gal și Patty, care vor reveni să concluzioneze trilogia mult planificată", a declarat Toby Emmerich, președintele Warner Bros.

În ciuda noii realități bizare, în care multe cinematografe și-au închis, pentru moment, porțile, pelicula "Wonder Woman 1984" este deja un real succes. Filmul a reușit să obțină cele mai mari încasări în prima zi la box office de la începutul pandemiei încoace.

Filmul a fost lansat în ziua de Crăciun, simultan pe HBO Max și în cinematografe. "Wonder Woman 1984" reprezintă primul test al lansării simultane pe micile și marile ecrane, mișcare fără precedent abordată de Warner Bros., care a venit ca un răspuns la criza globală. Potrivit Box Office Mojo, pelicula a avut încasări de 16,7 milioane de dolari în SUA și de 68,3 de milioane la nivel internațional. Mai mult, jumătate din utilizatorii HBO Max au văzut filmul în ziua lansării.

Primul film "Wonder Woman" - care face parte din Universul DC - a fost lansat în 2017. S-a bucurat de aprecieri din partea publicului și a avut încasări de peste 800 de milioane de dolari la box office-ul mondial.

VIDEO: Trailer "Wonder Woman 1984"

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Metallica îşi aduce discografia pe Tidal pentru prima oară: master-uri + HiFi disponibile acum

La ani buni după scandalul cu Napster, Metallica e mult mai prietenoasă cu reţelele de streaming. Pe 25 decembrie, ca...

Închide