Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley - Noi doi si noapteaSmiley - Noi doi și noaptea Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO

Rusia se ia la întrecere cu Tom Cruise pentru a filma în spațiu

În contextul celor mai recente evenimente la nivel mondial, o "luptă" spațială părea ultimul lucru la care ne-am fi putut gândi. Dar cum viața e plină de surprize, Rusia se grăbește să realizeze propriul film în spațiu înainte ca Tom Cruise să poată face asta. Mai multe detalii în articol.
Tom Cruise în

Tom Cruise în "Mission: Impossible - Fallout" (captură ecran)

În primăvara acestui an, Cruise a confirmat că se alătură echipei NASA și companiei Space X a lui Elon Musk pentru a juca într-un film cu un buget de 200 de milioane de dolari, ce va fi filmat parțial pe Stația Spațială Internațională. Demersul l-ar face pe Tom Cruise să devină primul actor care a filmat vreodată o peliculă hollywoodiană în spațiul cosmic.

Inițiativa ambițioasă a trezit interesul Rusiei. Potrivit IndieWire, un canal rusesc de televiziune își propune să realizeze propriul film înainte ca Tom Cruise să aibă șansa de a decola. Având în vedere că "filmul spațial" nu va apărea în viitorul apropiat, Cruise fiind ocupat cu alte proiecte, Rusia a ochit o oportunitate. Pervîi Kanal, canalul cu cea mai mare acoperire națională, face echipă cu Agenția Federală Spațială Rusă (Roscosmos) pentru a realiza un film numit "Challenge" (n.r. Provocare). Filmările sunt programate în octombrie 2021, pe Stația Spațială Internațională.

În prezent, Pervîi Kanal și Rosmosmos caută o femeie care să joace rolul principal. Castingul nu impune neapărat un actor de profesie, ci are nevoie doar de un cetățean rus apt fizic cu vârsta cuprinsă între 25 și 40 de ani. Printre alte cerințe: participantele la castig trebuie să cântărească între 50 și 70 kg, să aibă între 1,50 și 1,80 m înălțime și o figură atletică. În plus, femeile trebuie să poată alerga 1 km în trei minute și jumătate sau mai puțin, să înoate 800 m în 20 de minute și să înțeleagă literatura rusă deoarece pentru clipul de audiție, candidatele trebuie să citească scrisoarea Tatianei adresată lui Evgheni Oneghin, din opera lui Aleksandr Pușkin.

Rămâne de văzut care dintre cele două entități - Rusia sau Hollywood - vor câștiga cursa. Date fiind informațiile actuale, Rusia este cu un pas înainte, având un plan bine stabilit pentru casting și o dată la care vor începe filmările.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Iggy Pop a lansat piesa anti Coronavirus, "Dirty Little Virus" - AUDIO

Naşul muzicii punk, Iggy Pop ne-a lipsit în acest an, dar îl încheie lansând o baladă punk/rock despre Coronavirus. Noua...

Închide