Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Rusia se ia la întrecere cu Tom Cruise pentru a filma în spațiu

În contextul celor mai recente evenimente la nivel mondial, o "luptă" spațială părea ultimul lucru la care ne-am fi putut gândi. Dar cum viața e plină de surprize, Rusia se grăbește să realizeze propriul film în spațiu înainte ca Tom Cruise să poată face asta. Mai multe detalii în articol.
Tom Cruise în

Tom Cruise în "Mission: Impossible - Fallout" (captură ecran)

În primăvara acestui an, Cruise a confirmat că se alătură echipei NASA și companiei Space X a lui Elon Musk pentru a juca într-un film cu un buget de 200 de milioane de dolari, ce va fi filmat parțial pe Stația Spațială Internațională. Demersul l-ar face pe Tom Cruise să devină primul actor care a filmat vreodată o peliculă hollywoodiană în spațiul cosmic.

Inițiativa ambițioasă a trezit interesul Rusiei. Potrivit IndieWire, un canal rusesc de televiziune își propune să realizeze propriul film înainte ca Tom Cruise să aibă șansa de a decola. Având în vedere că "filmul spațial" nu va apărea în viitorul apropiat, Cruise fiind ocupat cu alte proiecte, Rusia a ochit o oportunitate. Pervîi Kanal, canalul cu cea mai mare acoperire națională, face echipă cu Agenția Federală Spațială Rusă (Roscosmos) pentru a realiza un film numit "Challenge" (n.r. Provocare). Filmările sunt programate în octombrie 2021, pe Stația Spațială Internațională.

În prezent, Pervîi Kanal și Rosmosmos caută o femeie care să joace rolul principal. Castingul nu impune neapărat un actor de profesie, ci are nevoie doar de un cetățean rus apt fizic cu vârsta cuprinsă între 25 și 40 de ani. Printre alte cerințe: participantele la castig trebuie să cântărească între 50 și 70 kg, să aibă între 1,50 și 1,80 m înălțime și o figură atletică. În plus, femeile trebuie să poată alerga 1 km în trei minute și jumătate sau mai puțin, să înoate 800 m în 20 de minute și să înțeleagă literatura rusă deoarece pentru clipul de audiție, candidatele trebuie să citească scrisoarea Tatianei adresată lui Evgheni Oneghin, din opera lui Aleksandr Pușkin.

Rămâne de văzut care dintre cele două entități - Rusia sau Hollywood - vor câștiga cursa. Date fiind informațiile actuale, Rusia este cu un pas înainte, având un plan bine stabilit pentru casting și o dată la care vor începe filmările.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Iggy Pop a lansat piesa anti Coronavirus, "Dirty Little Virus" - AUDIO

Naşul muzicii punk, Iggy Pop ne-a lipsit în acest an, dar îl încheie lansând o baladă punk/rock despre Coronavirus. Noua...

Închide