Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Neversea 2021 se ține în iulie, data oficială a fost anunțată de organizatori

Ediția din 2021 a festivalului Neversea începe să prindă contur. Evenimentul va avea loc în luna iulie, noi abonamente fiind puse în vânzare. Primii artiști vor fi anunțați în curând.

Publicat

pe

NEVERSEA 2019 - Ziua a patra

Neversea 2021 va avea loc în perioada 8 - 11 iulie, această dată fiind aleasă de către fanii festivalului prin vot, acordat online pe site-ul festivalului. Organizatorii spun că ediția de anul viitor va fi unică și va fi organizată în cele mai bune și sigure condiții, pe plaja din Constanța. Alături de reprezentanți ai Guvernului, aceștia lucrează, în prezent, la identificarea tuturor măsurilor necesare pentru organizarea evenimentelor mari în 2021.

Edy Chereji: "Suntem optimiști că în vara 2021 ne vom revedea pe plaja Neversea de unde se văd cele mai frumoase răsărituri"

"Suntem încrezători că 2021 va fi anul în care vom dansa pe plaja Neversea din Constanța. Chiar dacă în anul acesta nu ne-am văzut fizic cu zecile de mii de fani, 2020 a venit pentru comunitatea din Constanța cu una dintre cele mai frumoase plaje de pe litoralul românesc, Neversea Beach.

Zeci de mii de constănțeni, dar și turiști s-au relaxat în vibe-uri de festival pe plaja din Constanța în cele mai sigure condiții. Suntem încrezători că vara anului 2021 ne va găsi într-o cu totul altă etapă, mult mai aproape de normalitatea pe care o așteaptă întreaga lume. Suntem optimiști că în vara 2021 ne vom revedea pe plaja Neversea de unde se văd cele mai frumoase răsărituri", a declarat Edy Chereji, Director De Comunicare Neversea.

Organizatorii festivalului Neversea au avut deja o primă întâlnire cu noua conducere a Primăriei Municipiului Constanța și există de ambele părți dorința de a dezvolta și mai mult parteneriatul dintre organizatorii celor mai mari evenimente din România și administrația locală de la malul Mării Negre.

Organizatorii festivalului Neversea își propun să susțină strategia Primăriei Constanța de a extinde perioada estivală și de a-i face pe turiști să vină pe litoral cât mai devreme, adică din luna mai și să plece cât mai târziu, adică la finele lunii septembrie. Implicarea Neversea în realizarea acestui lucru va fi posibilă prin proiectele derulate la Constanța, începând cu festivalul, plaja Neversea, dar și alte proiecte pe care organizatorii le vor dezvolta în zonă.

Fanii se pot înregistra pentru abonamente la Neversea 2021

Peste 90% dintre posesorii de abonamente și bilete pentru ediția din 2020 și-au transformat biletele si abonamentele în varianta ANYTIME Pass, care le asigură accesul, la alegere, la una dintre următoarele 3 ediții Neversea. În acest fel fanii și-au arătat toată susținerea pentru festivalul lor preferat.

Cei care nu au achiziționat încă intrarea pe Insula Visurilor sunt așteptați să se înregistreze începând de astăzi pe neversea.com. Organizatorii vor anunța în curând momentul când va fi pusă în vânzare o nouă serie de bilete și abonamente și vor fi anunțați primii artiști.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 2 iulie 2020

Neversea 2020

Loc
Neversea Beach
Comentează

Trending