Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Marea Unire Zu 2020 i-a adus împreună pe Alexandra Stan, Cornel Ilie și Liviu Teodorescu - VIDEO

Alexandra Stan a cântat alături de Cornel lie și Liviu Teodorescu la Marea Unire Zu 2020. "Oameni", piesa lui Aurelian Andreescu, a căpătat și mai multă însemnătate în contextul Zilei Naționale a României și a pandemiei de COVID-19.
Alexandra Stan, Cornel Ilie, Liviu Teodorescu - Oameni (Live la Marea Unire ZU 2020)

Alexandra Stan, Cornel Ilie, Liviu Teodorescu - Oameni (Live la Marea Unire ZU 2020) │ FOTO: Captură YouTube

Uniți sub mesajul șlagărului "Oameni", compus de Marius Ţeicu pentru Aurelian Andreescu în 1973, Alexandra Stan, Cornel Ilie și Liviu Teodorescu au oferit publicului un moment inedit. Reinterpretarea acestei bijuterii muzicale a avut multă încărcătură emoțională, versurile căpătând greutate după aceste luni încercate de pandemie, distanțare socială și măsuri restrictive.

"Am ales să cântăm "Oameni" (Aurelian Andreescu) pentru mesajul care cred că acum este resimțit mult mai intens", a declarat Cornel Ilie.

Piesa "Oameni" i-a adus pentru prima oară pe aceeși scenă pe Liviu, Cornel și Alexandra, momentul de la Marea Unire Zu 2020 fiind astfel o premieră pentru cei trei artiști.

"Am construit împreună un moment superb, care pe noi ne-a emoționat la maxim", a transmis Liviu Teodorescu.

Această emoție a ajuns și la public, reinterpretarea primind aprecieri în online. "Momentul serii, indiscutabil!", a comentat cineva pe YouTube, arătându-și astfel aprecierea față de ceea ce au reușit să transmită cei trei artiști.

VIDEO: Alexandra Stan, Cornel Ilie, Liviu Teodorescu - Oameni (Live la Marea Unire ZU 2020)

Anul acesta, Marea Unire Zu s-a desfășurat pe parcursul a două zile. Pe 30 noiembrie și 1 decembrie au urcat pe scenă peste 30 de artiști îndrăgiți din muzica românească, printre care Ana Baniciu, Mira, Connect-R, Cornel Ilie, Alexandra Stan, Liviu Teodorescu, The Motans, Spike, Andia, Tudor Gheorghe, Nicole Cherry, Lidia Buble, Veta Biriș, Fuego, Raluka și Proiectul Balkanic, Speak și Ștefania, Proconsul, Nico, Puya, JO, Florian Rus, Pepe și Mario Fresh. Evenimentul a fost difuzat luni și marți seară pe Antena 1, fiind transmis și online, pe pagina de Facebook Radio ZU.

Marea Unire ZU 2020 a fost organizat în conformitate cu toate normele privind prevenirea și controlul transmiterii infecției SARS-COV-2 în contextul pandemiei de COVID-19. Momentele artistice au fost filmate la Romexpo, în condiții de maximă securitate.

Alina Eremia s-a numărat și ea printre artiștii care au adus multă emoție pe scena de la Marea Unire Zu. Pentru prima oară, artista a apăsat pedala rock.

Citește mai multe despre Alexandra StanCornel IlieLiviu Teodorescu
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alina Eremia a apăsat pedala rock la Marea Unire Zu 2020 cântând "Sunetul mai tare / DJ Vasile / Banii vorbesc" - VIDEO

Alina Eremia a dat totul pe scenă la Marea Unire Zu 2020. Artista a realizat un mash-up neașteptat de piese...

Închide