Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Loredana lansează "Bună seara, iubite", o versiune specială de Crăciun a celebrei melodii

În prag de sărbătoare, Loredana le-a făcut cadou fanilor o versiune specială a ceea ce este considerat cel mai cunoscut cântec al său. "Bună seara, iubite" beneficiază de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.
Loredana - Buna seară, iubite (Christmas 2020 Special)

Loredana - Buna seară, iubite (Christmas 2020 Special) │ FOTO: captură YouTube

În noua variantă, Loredana este acompaniată de Banda Agurida, trupa alături de care artista interpretează de mai mulți ani. Vocea puternică a Loredanei, emoția versurilor și linia instrumentală au același impact cu care "Bună seara, iubito!" și-a obișnuit fanii.

"După 31 de ani de când cântecul <<Bună seara, iubite>> a intrat în "legalitate" și a putut fi auzit și văzut într-o Românie liberă! Iată darul meu pentru românii mei dragi de pretutindeni - "Bună seara, iubite!" Versiune 2020 interpretată live cu Banda Agurida", a scris Loredana pe paginile de socializare.

Melodia "Bună seara, iubite" este însoțită de un videoclip ce se potrivește cu atmosfera de Crăciun. Loredana este înconjurată de luminițe strălucitoare și îmbrăcată într-o superbă rochie albă.

Scurtă istorie despre cântecul "Bună seara, iubito!"

"Bună seara, iubito!" a creat un adevărat iureș la sfârșitul anilor '80. Compusă de Adrian Enescu, pe versurile poetului Lucian Avramescu, melodia a avut un succes cu mult peste așteptări și este considerat și acum cel mai celebru cântec al Loredanei. Piesa a fost interzisă șase luni, din cauza versurilor șocante, puternice, prea directe pentru acele vremuri.

În 1988, "Bună seara, iubito!" devenise celebru în sălile de spectacole, astfel că lui Adrian Enescu i s-a permis să imprime vinilul. S-a vândut într-un tiraj fulminant pentru acele timpuri. În vara aceluiași an, este lansat albumul de debut al Loredanei, care poartă numele celebrei melodii, "Bună seara, iubito!". Deși albumul nu a fost promovat pe postul național de televiziune iar la radio nu era difuzat decât la ore târzii, acesta a avut un real succes, fiind vândut în peste 1 milion de exemplare, un record absolut de vânzări.

VIDEO: Loredana - Buna seara, iubite (Christmas 2020 Special)

Citește mai multe despre Loredana Groza
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rusia se ia la întrecere cu Tom Cruise pentru a filma în spațiu

În contextul celor mai recente evenimente la nivel mondial, o "luptă" spațială părea ultimul lucru la care ne-am fi putut...

Închide