Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Lora joacă în comedia "Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună", iar piesa "Telemea" e pe soundtrack - VIDEO

Lora va debuta ca actriță în filmul de comedie "Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună", în regia Cameliei Popa. Pelicula ce spune povestea a trei frați ciobani beneficiază deja de o piesă principală pe coloana sonoră, care se numește "Telemea" și este interpretată de Lora împreună cu cei trei producători ai filmului, Alin Panc, Văru Săndel și Cosmin Seleși, aka Old Shepherds.

Publicat

pe

LORA feat. Old Shepherds - Telemea (Official Video)
LORA feat. Old Shepherds - Telemea (Official Video) │ FOTO: Captură YouTube

Lora a fost distribuită în noua comedie a Cameliei Popa, "Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună", o continuare a poveștii celor trei ciobani din comuna Răchițele ce-și caută perechea. Ca și în pelicula din 2018, intitulată simplu "Pup-o, mă!", situațiile comice sunt construite pe aceeași legendă din străbuni, potrivit căreia cine te pupă de Ziua Lânii, acela îți va fi partener de viață într-un trai lung și îmbelșugat.

Programată să apară în cinema în aprilie 2021, "Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună" îi readuce în rolurile principale pe cei trei frați ciobani, Alin Panc, Sandu Pop și Cosmin Seleși, lor alăturându-li-se Florin Busuioc, Lora, dar și fosta Miss Playboy Oana Ioniță.

"Continuarea "Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună" aduce o serie nouă de situații comice, păstrând însă tema principală, și anume pupatul de ziua lânii. Aduce personaje noi și colorate, care contrastează cu viața și lumea idilica de la munte și mai aduce ceva important: o mare răsturnare de situație. Celor trei frați, ciobani (Alin Panc, Sandu Pop și Cosmin Selesi), li se alătură: Florin Busuioc, Lora (da, cântăreața!), Mădălina Anea, Andreea Samson, Oana Ioniță, Corina Borș, Ioana Giurgiu. Pentru ce roluri au fost distribuiți? Veți vedea în film", a declarat Camelia Popa pentru Spectacola.

Piesa principală de pe coloana sonoră a filmului "Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună" se numește "Telemea" și este compusă și produsă de Filip Cristinoiu & Siia George, conținând un "sample" din genericul emisiunii "Tezaur Folcloric" de Dumitru Farcaș. Melodia este interpretată de Lora alături de cei trei ciobani din film: Alin Panc, Văru Săndel și Cosmin Seleși, aka Old Shepherds.

Cântecul/parodia "Telemea" a fost lansată pe 1 decembrie împreună cu un videoclip în ton cu umorul filmului.

"La Mulți Ani, România! Să-ți dea Dumnezeu telemea bună, ciobani adevărați și un bun simț.. al umorului, că e sănătos și mai ales gratis!", a transmis Lora.

VIDEO: LORA feat. Old Shepherds - "Telemea" (soundtrack )

Comentează

Trending