Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Killa Fonic a lansat albumul "Beetlejuice", inspirat de filmele lui Tim Burton - VIDEO

Killa Fonic continuă să rămână unul dintre cei mai versatili artişti din România şi a lansat pe 14 decembrie un nou album intitulat "Beetlejuice". Acest LP conţine piese inspirate din lumea şi filmele lui Tim Burton. Acest proiect a rezultat în urma a 2 săptămâni petrecute în "Casa Spiritelor", o tabără de compoziţie de la Braşov. Puteţi asculta câteva dintre piesele noi în articol.
Coperta album Killa Fonic Beetlejuice

Coperta album Killa Fonic Beetlejuice │ FOTO: Killa Fonic

Killa Fonic a lucrat la albumul "Beetlejuice" alături de artişti precum Quick, 911 şi Domino. LP-ul rezultat este inspirat din filmul cu acelaşi nume de la Tim Burton, în care actorul Michael Keaton are o prestaţie senzaţională. Albumul conţine 11 piese şi colaborări speciale cu Spike şi 911. Killa este mare fan al filmelor horror şi al atmosferei din "Familia Addams" şi a dorit să transpună asta în noile sale piesei şi videoclipuri. De altfel are costumaţia adecvată în videoclipul ce dă numele single-ului titular de pe disc.

Piesa sună a incantaţie şi are o ilustraţie cu atmosferă gothică, în care Killa îmbrăcat într-un costum stil Beetlejuice tot sapă în cimitir. Albumul poate fi ascultat pe platformele digitale de streaming şi pe YouTube, iar din ianuarie 2021 va fi disponibil şi în format vinil, în ediţie limitată. Iată ce spune artistul despre aceasta creaţie:

Am avut la dispoziție această casă și posibilitatea de a-mi alege producătorii din echipa Global care îmi doream să meargă cu mine. A fost foarte tare, m-am simțit ca un copil care e într-un magazin cu jucării și își poate alege tot ce vrea. I-am ales pe Quick, 911 și Coşti. I-aș fi ales pe toți, dar m-am limitat, pentru că eu îmi scriu singur piesele și nu aș fi făcut față altfel.

Am lucrat cu toți trei concomitent și scriam încontinuu. Am numit-o Casa spiritelor înainte să ajungem acolo, dar acolo mi-am dat seama că i se potrivește perfect. Din seara în care am ajuns și până am plecat, am trăit această atmosferă și am avut parte de trăiri care făceau parte din filmul ăsta. Dar am râs în tot acest timp și ne-am continuat piesele.

Profitând de vibe-ul locaţiei şi de inspiraţie au fost de fapt înregistrate doua albume, iar unul va fi lansat în 2021. Fiecare dintre track-urile de pe "Beetlejuice" are şi un scurt videoclip care compune o parte a poveştii şi universului gothic din mintea lui Killa. "Vitamina" are un videoclip alb-negru foarte sugestiv pentru mesajul piesei. Toate aceste clipuri sunt regizat de către SAN şi Killa Fonic, iar director de imagine a fost David Mogan.

Killa Fonic apărea în luna noiembrie alături de Adi Despot pe piesa "Peste Tot", un track promoţional pentru serviciul Tazz by eMAG. Pe parcursul anului 2020 artistul a apărut pe colaborări cu Otherside, AMI şi EMAA. În vară lansa "III", un album explicit care îmbină 3 genuri muzicale.

Citește mai multe despre Killa Fonic
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Colonist pe Lună limpezește "Orizontul" din noi - AUDIO

Obișnuiți să privim mereu către viitor, uităm adesea de prezent și de noi. "Orizontul" pare mereu îndepărtat și incert, când...

Închide