Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie

Actorul Kevin Bacon i-a cântat "Creep" (Radiohead) unui public tare simpatic - VIDEO

Cine spune că publicul unui concert trebuie neapărat să fie format din oameni? Și animalele se pot bucura de muzică, iar Kevin Bacon le-a făcut pe plac unor blănoși drăgălași.
Kevin Bacon în trailerul filmului

Kevin Bacon în trailerul filmului "You Should Have Left" │ FOTO: captură YouTube / Universal Pictures

Când spunem "animale de companie", câinii și pisicile sunt primele specii care ne vin în minte. Ei bine, Kevin Bacon are lângă el un alt gen de tovarăși. Este vorba de niște căprițe simpatice, cu gusturi muzicale excelente. Într-un videoclip postat pe Instagram, actorul în vârstă de 62 de ani a interpretat o variantă acustică a piesei "Creep" în timp ce o capră îi mesteca cu poftă mâneca cămășii.

"Caprele au vrut să cânt. Personal, nu prea cred că este potrivit”, a spus cunoscutul actorul la începutul clipului.

Totuși, Bacon a început să interpreteze și a reușit că cânte prima strofă până când una dintre căprițe a devenit prea curioasă și Bacon a trebuit să se oprească.

Actorul nu se află la prima interpretare de acest fel, postată cu hashtagul "#GoatSongs" (n.r. cântecele caprelor). În noiembrie, el a cântat "Think’ Bout You" de Frank Ocean și "Don’t Worry Baby" de la The Beach Boys. Cu o lună înainte, el a interpretat "What’s Up" de Four Non Blondes împreună cu fiica sa Sosie.

Pentru cei care nu știu, Kevin Bacon nu este doar actor, ci și un muzician profesionist. Din 1995 activează în trupa The Bacon Brothers, înființată împreună cu fratele său. În vara acestui an, au lansat cel de-al zecelea album din carieră, "The Way We Love".

VIDEO: Kevin Bacon cântând "Creep" (Radiohead)

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul aniversar Grimus – 10 ani de la Arenele Romane va avea premiera online în noaptea de Anul Nou

În noaptea de 31 decembrie 2020 spre 1 ianuarie 2021, chiar de la miezul nopții, va avea loc premiera concertului...

Închide