Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări GIM la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu după ce a emoționat cu un mesaj puternic

Kanye West a lansat un EP nou, "Emmanuel": 5 piese noi gospel

Kanye West a lansat un nou album în ziua de Crăciun, intitulat "Emmanuel". Acest release îl oglindeşte pe cel din 2019, când tot în ziua de Crăciun artisutl ne-a oferit piese cu tematică creştină. De această dată ascultăm 5 melodii noi interpretate de Sunday Service Choir. Aflaţi detalii despre noul release în articol.
Coperta album Kanye West Emmanuel

Coperta album Kanye West Emmanuel │ FOTO: Kanye West

Cele 5 piese noi ale lui Kanye West se regăsesc pe EP-ul "Emmanuel", care este un succesor direct pentru materialul "Jesus Is Born". Acel release avea totuşi 19 piese şi a urcat rapid pe locul întâi în toate topurile specializate pe muzică religioasă şi gospel. În 2019 artistul a promis că va renunţa la muzică seculară şi va lansa doar piese gospel de acum încolo. S-a declarat apoi ofensat când Drake a sugerat să mai lanseze şi melodii non religioase.

Discul este o "sărbătorire a naşterii lui Iisus Hristos" şi oferă publicului un nou sound inspirat de muzica latină şi antică. La fel de la precedentul EP creştin, Kanye a apelat la un distribuitor din New Jersey, Vydia şi nu la o casă de discuri. West a fost producător executiv şi compozitor pentru acest EP, iar de artwork s-a ocupat Nick Knight.

"Emmanuel" înseamnă "Dumnezeu este cu noi" şi este o colecţie de imnuri creştine cântate la slujbele duminicale ţinute de Kanye. În mod inedit, rapperul nu cântă pe acest disc, ci doar a compilat secţiunile de imnuri şi coruri din slujbe.

Iată tracklist-ul lui "Emmanuel":

1. REQUIEM AETERNAM
2. O MIRĂ NOX
3. O MAGNUM MYSTERIUM
4. PUER
5. GLORIA

Pe parcursul anului 2020 Kanye West a lansat şi piese rap, precum colaborarea cu Travis Scott "Wash Us In the Blood", dar şi "DONDA" şi "Nah Nah". Artistul a promis şi că va lansa un LP hip-hop în vara lui 2020 sub numele de "DONDA", dar el nu s-a mai materializat. Cursa de prezidenţială din State i-a ocupat tot timpul, alături de predicile şi slujbele religioase organizate aproape de vilă sa. Rapperul a obţinut 60.000 voturi la alegerile din Statele Unite şi are de gând să candideze la preşedinţie şi în 2024.

Kanye a făcut valuri prin apariţia în podcastul lui Joe Rogan cu câteva luni în urmă, unde a discutat despre religie, extratereştri, afecţiuni psihice, încălţăminte sport şi muzică.

Citește mai multe despre Kanye West
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Irina Loghin face confesiuni emoționante în emisiunea "Rețeaua de idoli"

Pe 28 decembrie, de la ora 21:00, la "Rețeaua de idoli" vine una dintre cele mai iubite artiste. Supranumită "Regina...

Închide