Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Kanye West a lansat un EP nou, "Emmanuel": 5 piese noi gospel

Kanye West a lansat un nou album în ziua de Crăciun, intitulat "Emmanuel". Acest release îl oglindeşte pe cel din 2019, când tot în ziua de Crăciun artisutl ne-a oferit piese cu tematică creştină. De această dată ascultăm 5 melodii noi interpretate de Sunday Service Choir. Aflaţi detalii despre noul release în articol.

Publicat

pe

Coperta album Kanye West Emmanuel
Coperta album Kanye West Emmanuel │ FOTO: Kanye West

Cele 5 piese noi ale lui Kanye West se regăsesc pe EP-ul "Emmanuel", care este un succesor direct pentru materialul "Jesus Is Born". Acel release avea totuşi 19 piese şi a urcat rapid pe locul întâi în toate topurile specializate pe muzică religioasă şi gospel. În 2019 artistul a promis că va renunţa la muzică seculară şi va lansa doar piese gospel de acum încolo. S-a declarat apoi ofensat când Drake a sugerat să mai lanseze şi melodii non religioase.

Discul este o "sărbătorire a naşterii lui Iisus Hristos" şi oferă publicului un nou sound inspirat de muzica latină şi antică. La fel de la precedentul EP creştin, Kanye a apelat la un distribuitor din New Jersey, Vydia şi nu la o casă de discuri. West a fost producător executiv şi compozitor pentru acest EP, iar de artwork s-a ocupat Nick Knight.

"Emmanuel" înseamnă "Dumnezeu este cu noi" şi este o colecţie de imnuri creştine cântate la slujbele duminicale ţinute de Kanye. În mod inedit, rapperul nu cântă pe acest disc, ci doar a compilat secţiunile de imnuri şi coruri din slujbe.

Iată tracklist-ul lui "Emmanuel":

1. REQUIEM AETERNAM
2. O MIRĂ NOX
3. O MAGNUM MYSTERIUM
4. PUER
5. GLORIA

Pe parcursul anului 2020 Kanye West a lansat şi piese rap, precum colaborarea cu Travis Scott "Wash Us In the Blood", dar şi "DONDA" şi "Nah Nah". Artistul a promis şi că va lansa un LP hip-hop în vara lui 2020 sub numele de "DONDA", dar el nu s-a mai materializat. Cursa de prezidenţială din State i-a ocupat tot timpul, alături de predicile şi slujbele religioase organizate aproape de vilă sa. Rapperul a obţinut 60.000 voturi la alegerile din Statele Unite şi are de gând să candideze la preşedinţie şi în 2024.

Kanye a făcut valuri prin apariţia în podcastul lui Joe Rogan cu câteva luni în urmă, unde a discutat despre religie, extratereştri, afecţiuni psihice, încălţăminte sport şi muzică.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Ascultă "City of Gods", o colaborare Kanye West, Alicia Keys și Fivio Foreign - AUDIO

Kanye West urmează să revină în atenția fanilor cu albumul "Donda 2". Pentru a face așteptarea mai suportabilă, el a împărtășit "City of Gods", o nouă colaborare cu Fivio Foreign și Alicia Keys. Te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Artwork Fivio Foreign, Kanye West, Alicia Keys - City of Gods
Artwork Fivio Foreign, Kanye West, Alicia Keys - City of Gods │ FOTO: captură YouTube

Mai mult, "City of Gods" se va găsi și pe albumul de debut al lui Fivio, ce este produs de Kanye West. Materialul va fi lansat pe 25 martie. Albumul lui Kanye, "Donda 2", apare pe 22 februarie.

"City of Gods" este o odă adusă orașului New York. Refrenul melodiei este cântat de Alicia Keys, în timp ce strofele le revin lui Kanye și Fivio. Acesta din urmă îl menționează pe regretatul rapper Pop Smoke, decedat anul trecut. Kanye, în schimb, face referire la împăcarea cu Drake.

"Donda 2" este continuarea materialului "Donda", lansat de Kanye în 2021. Ar fi cel de-al 11-lea album din cariera rapperului. Potrivit publicațiilor americane, West a organizat o petrecere de audiție a albumului pe 7 februarie, în Los Angeles.

În ceea ce o privește pe Alicia Keys, aceasta a lansat în decembrie anul trecut albumul "KEYS", produs în întregime de Mike WiLL Made, care a colaborat anterior cu Kendrick Lamar. Materialul conține 14 piese pe Side A și 12 melodii pe Side B, o parte dintre ele fiind versiuni alternative ale compozițiilor de pe prima parte a discului.

AUDIO: Fivio Foreign, Kanye West, Alicia Keys - City of Gods

Citește în continuare

Trending