Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Iuliana Tudor adună cetele de colindători, într-un program special difuzat pe TVR 1

Iuliana Tudor împreună cu mari nume ale folclorului românesc și membrii Ansamblului Junii Sibiului aduc în casele telespectatorilor programul special de colinde - "Nu uita că ești român". Găsești în articol mai multe detalii despre emisiune.
Iuliana Tudor și programul special

Iuliana Tudor și programul special "Nu uita că ești român" │ FOTO: PR

Într-o atmosferă de poveste, la Gura Râului în judeţul Sibiu, publicul va asculta colinde tradiţionale româneşti interpretate de mari vedete ale folclorului românesc, precum şi de grupurile de colindători sosite din întreaga ţară. Gazdele îi primesc aşa cum se cuvine: cu mere, covrigi şi nuci, cu bucate tradiţionale şi un pahar de vin, dar şi cu urări de bine, cum se obişnuieşte de sărbători.

Ediția specială "Nu uita că ești român" este la TVR 1 pe 24 decembrie, de la ora 21.00 și pe 25 decembrie, de la 18.25. Programul poate fi văzut și de românii din afara țării, la TVRi, în prima zi de Crăciun, de la 17.30, iar la TVR Moldova sâmbătă, 26 decembrie, de la 11.00.

"Ne reamintim de frumuseţea colindelor vechi româneşti, dorindu-ne, prin acest program, să îndemnăm românii să păstreze vie tradiţia colindatului şi să povestească și copiilor cât de importantă este sărbătoarea naşterii Domnului. Să nu uităm, colindatul este o veche tradiţie românească, iar unele dintre colindele noastre au fost înscrise în patrimoniul cultural UNESCO", a declarat Iuliana Tudor, producător și prezentator al programului.

Printre invitații programului "Nu uita că ești român" se numără Matilda Pascal Cojocărița, Veta Biriș, Mariana Anghel, Ansamblul "Junii Sibiului", Alina Pinca, Robert Târnăveanu, Ilie Medrea, Grupul Iza și colindători din Maramureș, Dumitru Teleagă, Mihaela Petrovici, Adriana Anghel, Cristian Pomohaci, Ovidiu Homorodean, Răzvan Năstăsescu, Traian Stoiţă, Sebastian Stan, Ceata de Juni de la Gura Râului, Călin Brăteanu, Andra Matei, Angelica Flutur, Bogdan Toma, Grupul Burnasul, Andreea Haisan, Oana Tomoiagă, Paul Ananie, Alexandru Brădățan și Gabriel Dumitru.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ștefan Bănică te invită la "Acasă de Crăciun", un show special ce poate fi urmărit chiar în seara de Crăciun

Ștefan Bănică a pregătit o emisiune de neratat pentru iubitorii spectacolelor de Crăciun. Artistul invită publicul în fața televizoarelor pentru...

Închide