Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Ioana Ignat şi surorile sale, Mădălina şi Maria au lansat un album de colinde - AUDIO

Ioana Ignat, una dintre vocile speciale ale României ne prezintă un album de colinde, realizat în colaborare cu surorile sale, Maria Magdalena şi Mădălina Ignat. Acest material lansat cu ocazia sărbătorilor de iarnă conţine 9 melodii, atât versiuni speciale ale unor colinde clasice, cât şi compoziţii originale. Le puteţi asculta în articol.

Publicat

pe

Coperta single Ioana Ignat Madalina Maria Magdalena Florile Dalbe
Coperta single Ioana Ignat Madalina Maria Magdalena Florile Dalbe │ FOTO: Ioana Ignat

Ioana Ignat, Mădălina Ignat şi Maria Magdalena Ignat au început să colinde prin lansarea piesei "Florile Dalbe". Apoi au prezentat publicului colindele "Din cer senin", "Deschide uşa creştine" şi "Lui, Domnului". Talentatele surori ne aduc spiritul Crăciunului mai aproape, cu interpretări pline de emoţie, pe voci puternice. Cele 3 surori nu sunt străine de lansări de creaţii muzicale de Crăciun, oferind publicului de la noi şi în 2018 o serie de colinde.

Pe atunci puteam asculta "Din cer senin" şi "În Căsuţa cea săracă", pe care le cântau alături de familie, în copilărie. Colindele se pot asculta pe toate reţelele de streaming AICI şi în playlistul YouTube de mai jos.

Ioana Ignat provine dintr-o familie talentată, dovadă fiind surorile sale, Mădălina şi Maria Magdalena, care au urmat exemplul Ioanei, intrând în muzică. Ioana Ignat a lansat în 2017 melodia "Doar pe a ta", track care a devenit rapid numărul 1 în topurile radio şi a ajuns la peste 60 de milioane de vizualizări pe YouTube. Tot în 2017, tânăra a compus şi lansat "Nu mă uita", una dintre cele mai populare şi apreciate piese româneşti din ultimii anii, care a depăşit 80 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Secretul Ioanei este că îşi compune singura piesele şi este multi talentată vocal şi instrumental.

Un alt hit a fost "În palma ta", cu peste 45 de milioane de vizualizări şi locuri 1 în topurile radio şi TV. De asemenea artista cu timbru unic la noi în ţară a ajuns în Trending pe YouTube cu piesele "Tu nu meriţi", "Azi", "O lume întreagă" şi "Singura greşeală", colaborare cu Florian Rus. Cel mai recent single este "Vina Dragostei", alături de Pavel Stratan. În toamna lui 2020 a apărut şi "Magie", pe care artistă a colaborat cu El Nino, cu un videoclip ce prezenta frumuseţea unei relaţii atunci când între parteneri există chimie.

Comentează

Trending