Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concertul aniversar Grimus – 10 ani de la Arenele Romane va avea premiera online în noaptea de Anul Nou

În noaptea de 31 decembrie 2020 spre 1 ianuarie 2021, chiar de la miezul nopții, va avea loc premiera concertului aniversar Grimus – 10 ani live la Arenele Romane, înregistrat acum 4 ani. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Concert Grimus la Fratelli Studios pe 23 februarie 2018 │ FOTO: Stefan Sandu / InfoMusic.ro

Concertul va fi urcat pe Overground Showroon, o bibliotecă video on demand. Este un eveniment cu două ore de muzică live, piese din toată discografia trupei Grimus de până în acel moment și cu prezența câtorva invitați speciali printre care Doru Trăscău (The Mono Jacks), Dan Byron (byron) și George Gâdei (Travka).

Doritorii își pot achiziționa bilete pentru premiera online la prețul de 29 de lei. După cumpărarea biletelor, aceștia vor primi la scurt timp un email cu datele de login în platforma Overground Showroom, unde vor avea acces la concert timp de o lună din momentul premierei. Concertul va fi de asemenea disponibil pentru toți abonații Overground Showroom ce au optat pentru un plan tarifar recurent (lunar, anual etc.).

"Nu o să uit niciodată ziua de 26 februarie 2016 când am aniversat 10 ani de Grimus la Arenele Romane. În special momentul în care arenele au vibrat datorită fanilor care ne-au cântat în cor <<La mulți ani>> din tot sufletul. Energia emanată de către cei din public m-a emoționat foarte mult si cred că nici unul dintre noi nu puteam spera la un cadou mai frumos de ziua noastră. M-am simțit nostalgic să-i avem pe scena pe cei care au contribuit la formarea trupei si sunt recunoscător tuturor celor care au făcut posibilă acea zi minunată. Vizionare plăcută sa aveți urmărind cadoul nostru pentru voi de Anul Nou!", a declarat Bogdan Mezofi, solistul trupei Grimus.

Grimus și-a făcut remarcată prezența pe scena rock-ului alternativ românesc printr-un stil aparte și o abordare foarte matură. "Grimus" este anagrama (aproximativă) a cuvântului "simurgh", ce reprezintă o pasăre gigantică din mitologia persană. Este, de asemenea, titlul primului roman al scriitorului Salman Rushdie, cel care a făcut anagramarea.

Trupa a împărțit scena cu Red Hot Chili Peppers, Moby, Motorhead, Kasabian, Prodigy, Eros Ramazzotti, Garbage, Placebo, Roxette sau Hurts și are la activ patru albume: "Panikon" (2008), "Egretta" (2011), "Emergence" (2014) și "Unmanageable Species" (2018).

"Unmanageable Species", cel mai nou album Grimus, este o colecție de nouă piese diverse, abordând genuri precum rock alternativ, synth pop sau new wave. Pe parcursul noilor cântece Grimus, instrumentațiile discrete se întrepătrund cu versurile melancolice contribuind la crearea unei atmosfere particulare pe întreg materialul.

Comentează

Trending