Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Grimes a lansat o nouă piesă de pe coloana sonoră Cyberpunk 2077, "Delicate Weapon" - AUDIO

Nu cred că există artistă mai potrivită decât Grimes pentru a crea o piesă pentru coloana sonoră a jocului Cyberpunk 2077. Titlul a sosit pe 10 decembrie, după o aşteptare de 7 ani, iar pe 11 decembrie iubita lui Elon Musk a lansat acest track plin de visare, ecouri şi sintetizatoare futuriste. Vă invităm să îl ascultaţi în articol.
Personaj Grimes Cyberpunk 2077 Lizzy Wizzy

Personaj Grimes Cyberpunk 2077 Lizzy Wizzy │ FOTO: CD Projekt Red

Grimes a cochetat mereu cu o imagine cyberpunk şi alter ego-uri care s-ar simţi ca acasă pe o staţie spaţială sau într-un joc futurist. De altfel artista şi apare în noul joc Cyberpunk 2077 în rolul personajului Lizzy Wizzy. Titlul celor de la CD Projekt Red are deja multiple coloane sonore, lansate sau în pregătire. Pe de o parte avem melodiile din joc, apoi pe cele de la posturile de radio din maşină şi cele tribut realizate de artiştii inspiraţi de această creaţie cu sorginte poloneză.

Single-ul "Delicate Weapon" este extras de pe albumul "Cyberpunk 2077: Radio Vol 2", care vine săptămâna viitoare, după ce "Vol 1" a fost deja lansat. Piesa este o înlănţuire de bas de trip-hop şi sintetizatoare care vibrează de melancolie şi emoţie. E genul de piesă care se ascultă noaptea, zburând deasupra unui oraş poluat din viitor cu un vehicul futurist. Pe lângă Grimes şi trupa Run the Jewels a lansat o piesă specială pentru acest titlu, "No Save Point". Duo-ul american apare la rândul său în joc sub numele de personaje Yankee and the Brave.

Poate cel mai mare cameo îl are Keanu Reeves, care are un rol important în povestea lui Cyberpunk 2077: Johnny Silverhand.

Grimes şi-a lansat noul album "Miss_Anthropocene" în februarie 2020, combinând un neo-pop plin de elemente EDM cu rock alternativ şi dubstep. Cât despre personajul din Cyberpunk jucat de Grimes, Lizzy Wizzy este un pop star robotic, care s-a sinucis pe scenă, trecând de la fiinţă umană la fiinţă cibernetică. Concertul începuse cu varianta umană, apoi a venit suicidul şi piesele au continuat cu varianta robotică. Lizzy Wizzy se vede în imaginea de mai sus. Grimes mai are o piesă în joc, "4AEM", care abordează genul alternative pop.

Artista a avut un an 2020 special, devenind mamă pentru X AE A-XII, primul său copil cu Elon Musk.  Numele original conţinea caractere ce nu au fost aprobate legal în SUA, aşa că părinţii au schimbat denumirea cu ceva mai uşor de scris şi pronunţat.

Citește mai multe despre Grimes
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Albumul postum al lui lui Chris Cornell a fost lansat: "No One Sings Like You Anymore"

Familia lui Chris Cornell a lansat pe 11 decembrie un nou album postum al artistului, axat pe coveruri ale pieselor...

Închide