Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO

Grasu XXL s-a despărțit de Laura Andreșan: "Avem împreună o minune de fetiţă, pe care o să o creştem împreună"

Grasu XXL a anunțat public despărțirea sa de Laura Andreșan. Cei doi formau un cuplu de mai bine de 12 ani și au împreună o fetiță de un an și jumătate.

Concert - Red Bull Music SoundClash: Grasu XXL și Loredana la Sala Polivalenta pe 21 noiembrie 2018 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Grasu XXL a făcut o mărturisire neașteptată privind viața sa intimă. Relația lui cu Laura Andreșan s-a încheiat, după 12 ani în care au trăit împreună. Succint și la obiect, rapper-ul a făcut anunțul pe Instagram, fără a menționa niciun detaliu cu privire la motivele despărțirii. Cei doi vor continua să se ocupe de creșterea copilului lor.

"Ştiţi că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun trebuie să îl ştiţi de la mine şi de la Laura, nu din presă sau de altundeva. Eu şi Laura ne-am despărţit, da, este adevărat. Avem împreună o minune de fetiţă, pe care o să o creştem împreună, așa că v-aș ruga să ne respectați intimitatea și liniștea în momentele astea dificile", a declarat Grasu XXL.

Mesajul lui Grasu XXL prin care anunță despărțirea de Laura Andreșan

Grasu XXL cântă de la vârsta de 14 ani, provenind dintr-o familie cu tradiție în domeniu. Primul material discografic al cântărețului se numește "Personajul negativ" și este o colaborare cu Paco 10 Grei; cei doi au fost uniți sub numele XXL & 10 Grei. Acesta a fost lansat pe 10 iulie 1999. Primul său album solo, "Curaj", a fost lansat în iulie 2006 și este un material într-adevăr inedit atât prin sunet, cât și prin modalitatea interpretării. În 2006 apare și EP-ul "Curaj" (Remix) - un material scos de rapper alături de Dj Swamp care promovează albumul "Curaj" alături de mixtape-ul.

Cel mai recent material discografic solo este "Drumul spre succes". Lansat pe 23 martie 2015, albumul conține 13 piese și colaborări cu Maximilian, MefX, Nane, Feli, Tranda, Zhao, Mitză, Mari, DJ Undoo, printre care se află și "Dl. Destin", colaborarea cu Guess Who și Florin Chilian, una dintre cele mai bine primite piese de către ascultători.

Pe 12 septembrie 2018, artistul a lansat în colaborare cu Guess Who albumul "În Labirint". Cel mai recent single lansat se numește "Banii n-aduc fericirea", o melodie înregistrată împreună cu Feli la începutul lunii iunie.

Citește mai multe despre Grasu XXL
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Killa Fonic a lansat albumul "Beetlejuice", inspirat de filmele lui Tim Burton - VIDEO

Killa Fonic continuă să rămână unul dintre cei mai versatili artişti din România şi a lansat pe 14 decembrie un...

Închide