Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Gogol Bordello concertează la București în iunie 2021

Gogol Bordello revine în 2021 în România. Pe 30 iunie, trupa concertează la Arenele Romane din București. Primele 200 de bilete din fiecare categorie au prețuri promoționale.

Publicat

pe

Eugene Hutz, vocalistul Gogol Bordello
Eugene Hutz, vocalistul Gogol Bordello │ FOTO: Captură YouTube

Gogol Bordello este un proiect multinațional a cărui baze au fost puse în 1999 în Manhattan. Stilul abordat de formație este definit ca punk, însă având influențe din diferite arii muzicale precum dub, polka, folk sau muzica specifica comunităților rromani. Probabil cel mai cunoscut stil atribuit lor este cel gypsy punk, din componența trupei făcând parte 8 artiști din țări precum Ucraina, Rusia, Etiopia, Ecuador și Statele Unite. În discografie, formația are 7 albume, cel mai recent fiind "Seekers and Finders" din 2017.

Eugene Hutz: "Focusul meu a fost mereu pe a experimenta"

"Oamenii cred că explorezi lumea cu ultimul model de telefon în mână", zice Eugene Hutz, solistul trupei. "Asta este fix antiteza modului de viață Gogol Bordello. Nicunul dintre cântecele noastre nu au au avut ca inspirație o știre sau o improvizație în studio. Focusul meu a fost mereu pe a experimenta, a primi informațiile care să mă inspire direct de la sursă, pentru a le transmite direct oamenilor într-o celebrare comunală prin muzică."

Formația Gogol Bordello este cunoscută și pentru muzica de film, piese sau fragmente de piese semnate Gogol Bordello putând fi auzite în filme precum 'Hotel Transylvania 3', 'Wristcutters: A Love Story' sau în seriale ca Fargo sau The Thick. Piese precum "Start wearing purple","Wonderlust King","Pala Tute","Immigraniada","Immigrant punk" sau chiar "Madagascar Roumania", piesa cu versuri și în limba romană, vor fi auzite pe 30 iunie 2021 la Arenele Romane.

Prețuri bilete la concertul Gogol Bordello de la Arenele Romane:

  • Premium (cu loc) - 199 lei în earlybird, 219 lei în presale și 250 lei la intrare
  • Teren (fără loc, în fața scenei) - 149 lei în earlybird, 169 în presale și 200 lei la intrare
  • Acces General (cu loc) - 109 lei în earlybird, 129 lei în presale și 150 lei la intrare

Perioada earlybird este limitată la primele 200 de bilete din fiecare categorie. La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Copiii sub 2 ani au acces gratuit doar în zona Teren (nu și pe scaune) și însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 29 iunie 2022

Gogol Bordello

Loc
Arenele Romane
Comentează

Trending