Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu

Pe 3 decembrie, a venit rândul lui Florin Ristei să își testeze "elevii" și să îi aleagă pe cei mai buni. Doar trei grupuri au trecut de etapa bootcamp-ului și merg mai departe în competiție. Află despre cine e vorba.
Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020

Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020 │ FOTO: Antena 1

Florin Ristei antrenează grupurile. Cele 10 grupuri s-au luptat pentru a ocupa unul dintre cele trei scaune care le asigură poziția în etapa următoare. În această seară, doar părerea lui Florin a fost decisivă, comentariile celorlalți jurați fiind doar consultative.

Șase grupuri au ajuns în bootcamp după ce la audiții au primit 4 DA, în timp ce restul de patru au fost formate din concurenți ce se aflau pe listele de așteptare. Însă doar trei au mers mai departe în lupta către marele trofeu X Factor 2020, și acestea sunt Tiny Tigers, Ioana & Diana Conta și Super 4.

Cum s-au descurcat cele trei grupuri în bootcamp?

Tiny Tigers

Tiny Tigers e un grup format din patru tinere furate de Florin Ristei de pe lista de așteptare a lui Ștefan Bănică: Karina Ștefan (15 ani), Alexandra Căpitănescu (17 ani), Bianca Ionescu (17 ani) și Carla Ioniță (14 ani). În bootcamp, fetele au cântat piesa "Wannabe" și au creat unul dintre cele mai spectaculoase momente de până acum ale acestei ediții.

"Doamne, sunteți de acolo! Fantastice! Una mai fâșneață ca alta", a zis Loredana.

Florin Ristei a menționat că a petrecut foarte puțin timp cu fetele pentru că au o ureche muzicală bună, se armonizează bine pe voci și au timbre asemănătoare. Florin Ristei a rămas impresionat de momentul grupului, astfel că le-a oferit un scaun. Tiny Tigers au fost puse în locul trupei Rainbow Queens.

Ioana & Diana Conta

Ioana și Diana sunt gemene, au 22 de ani și vin din Timișoara. Fetele sunt studente la Facultatea de Muzică. Cântă de când se știu, dar nu au mai urcat niciodată pe o scenă atât de mare. În audiții, fetele au cucerit jurații cu piesa "Lovely" a lui Billie Elish și au mers direct în bootcamp cu 4 DA.

În etapa de bootcamp, concurentele au pariat pe aceeași carte a emoției și au ales să interpreteze piesa "The Blower's Daughter". Cei patru artiști din juriu au simțit toate emoțiile, sentimentele și căldura din vocile lor.

"Suflete pereche, voci pereche. Asta înseamnă să te potrivești încă din pântece și să fiți o voce împreună. Practic ați sunat ca și cum erați o voce. La un moment dat nu mai sesizai, era o contopire perfectă", a mărturisit Loredana.

Ștefan Bănică a făcut un comentariu legat tot de emoția transmisă de vocile celor două concurente:

"Dacă închid ochii și vă ascult, este cum e la Andrada, concurenta mea. Când închizi ochii, ai să încerci să simți ceea ce simte ea. Emoție pură. La fel se întâmplă în cazul vostru. Excelent moment! Ăsta este un moment care m-a uns la inimă. Felicitări!"

Surorile Ioana și Diana au ocupat un scaun, în locul trupei 4Sure.

Super 4

Super 4 înseamnă  Salvatore Lampitelli, Gregorio Rega, Francesco Boccia și Aurelio Fierro Jr. În audiții, cei patru i-au impresionat până la lacrimi pe jurați și au devenit niște concurenți de temut. În bootcamp, Super 4 a avut o interpretare de excepție a piesei "Hey Jude". Stilul unic, vocile speciale și atmosfera transmisă au creat un moment ce nu va fi uitat prea ușor.

"Sunteți clar un grup care anul acesta concurează pentru marele premiu X Factor. Asta este clar de prima dată de când v-am văzut. Ce ați făcut voi pe <<Hey Jude>> astă seară a fost prețul biletului pe care nu l-am plătit și am asistat gratis la un concert și aș sta două ore în șir cu masca pe figură ca să vă ascult. Ați avut energia unui concert live. Așa trebuie să sune un grup. Sunteți extraordinari! Felicitări din tot sufletul!", a spus Ștefan Bănică.

Delia a avut numai cuvinte de laudă la adresa trupei Super 4:

"Sunteți grupul meu preferat. Sunteți cei mai buni pe care i-am auzit într-un grup vreodată la X Factor. Felicitări! Cu siguranță aveți un scaun în seara asta. Felicitări! Sunteți superbi!"

Citește mai multe despre Delia MatacheFlorin RisteiLoredana GrozaȘtefan Bănică
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO

Etapa bootcamp a ajuns la cel de-al treilea episod. De data aceasta, echipa lui Florin Ristei a urcat pe scenă,...

Închide