Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Concertul Opeth de la București a fost reprogramat în septembrie 2021

Concertul Opeth, ce ar fi trebuit să aibă loc la București pe 19 martie 2021, a fost reprogramat pentru 24 septembrie. Biletele achiziționate rămân valabile pentru noua dată.
Opeth live la RED ROCKS AMPHITHEATRE

Opeth live la RED ROCKS AMPHITHEATRE │ FOTO: Captură YouTube

Formația Opeth a fost obligată să își adapteze planurile de turneu, ca urmare a pandemiei, lucru care a dus la modificarea datei show-ului de la București. Astfel, acesta a fost mutat de pe 19 martie pe 24 septembrie 2021. Show-ul va avea loc la Arenele Romane din București, iar în deschidere va concerta trupa islandeză The Vintage Caravan.

Bilete la concertul Opeth de la București, septembrie 2021

Biletele achiziționate pentru data inițială rămân valabile pentru noua dată, din septembrie. Primele două categorii, Earlybird (119 lei) și Golden Earlybird (179 lei), sunt deja Sold Out, iar la categoria Golden Presale (199 lei) au mai rămas doar 15 bilete. Pentru mai multe detalii privind categoriile de bilete accesați Agenda InfoMusic.

Opeth promovează la București albumul "In Cauda Venenum"

Cu 13 albume la activ, intense, variate și bogate stilistic, Opeth se numără printre cele mai bune proiecte muzicale de pe mapamond, fie că vorbim despre show-urile live sau despre albume. De-a lungul carierei, trupa a parcurs un traseu stilistic foarte divers și interesant: cu "Orchid" (1995) a redefinit granițele death metal-ului. Șase ani mai târziu, cu "Blackwater Park", a atins culmile muzicalității specifice genului, pentru ca "Damnation" (2003) să spargă normele consacrate. Cinci ani după aceea, "Watershed" a marcat încheierea capitolului death metal după vizitarea și surprinderea celor mai întunecate colțuri și a celor mai brutale nuanțe ale sale. În 2014, albumul „Pale Communion” a reprezentat puntea de trecere oficială către genul progresiv, marcată de o îmbinare și interpretare inedită, contemporană, a tonalităților specifice anilor ‛60, ‛70 și ‛80.

Acum, Opeth ne readuce către filonul tradiţional, etnic, al fiecărei muzici, prin îndrăzneala de a lansa un album întreg în limba maternă a trupei, suedeza. Cu titlu latin: "In Cauda Venenum".

Opeth este o trupă obişnuită cu publicul din România. Cu toate acestea, s-a scurs o octavă de ani de când suedezii (cu implanturi sud-americane) nu au mai călcat în capitala țării.

The Vintage Caravan respectă reţeta genului, cu un sunet puternic şi brut presărat pe ici, pe colo, cu aluzii psihedelice şi cu momentele de virtuozitate solistică flamboiantă, obligatorie pentru perioada din care se inspiră. Cu o singură schimbare de componenţă în toată istoria – sosirea noului baterist, Stefán Ari Stefánsson – islandezii, care între timp s-au mutat în Danemarca, îşi văd de drum şi au ajuns să intre în conştiinţa publicului şi prin concerte pe marile scene rock şi metal, inclusiv Wacken Open Air. Şi, fără îndoială, o asemenea muzică se simte cel mai bine în concert.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Opeth
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Toto Dumitrescu a câștigat Te Cunosc de Undeva #14 - Vezi finaliștii sezonului

Actorul Toto Dumitrescu, fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, a câștigat ediția a 14-a a emisiunii Te Cunosc de Undeva, sezonul...

Închide