Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Colonist pe Lună limpezește "Orizontul" din noi - AUDIO

Obișnuiți să privim mereu către viitor, uităm adesea de prezent și de noi. "Orizontul" pare mereu îndepărtat și incert, când de fapt el e atât de aproape și de bine definit încă de la început. Colonist pe Lună reușește să pună în metafore ceea ce specialiștii în psihicul uman explică prin tehnici de terapie.

Publicat

pe

Colonist pe Lună - Orizontul
Colonist pe Lună - Orizontul │ FOTO: Artwork de Marius Ionescu

"Orizontul" pe care Colonist pe Lună l-a găsit în noul single face legătura dintre noi și eul nostru interior. Căutarea unui viitor trebuie să înceapă cu noi, iar pentru asta trebuie să renunțăm la clișeele și presiunea societății și să pătrundem mai mult în interior, să ne privim cu adevărat în oglindă. Versurile descriu cu multă dibăcie acest adevăr, pe care, deși îl cunoaștem tot mai mulți dintre noi, îl respingem din frică: "Noi știm să fugim atât de bine / Fugind ne regăsim / Noi știm atât de bine / Să mințim... să mințim... să mințim... / Dar nu îți fie teamă, nu îți fie teamă / Ne desparte de fapt doar orizontul".

Sonor, piesa are forța unui single de radio mainstream, cu un riff de chitară ce ne amintește pe alocuri de "Wings of A Butterfly" a trupei HIM.

"Am combinat pe partea de versuri puțină ironie din expresii și jocuri de cuvinte cu puțină melancolie și tristețe, amestecate cu optimism. Pe partea de instrumentație am pus idei de rock clasic cu solo de chitară aferent, teme de alternative-rock modern și teme irish-rock", a detaliat vocalistul formației, Grig Gheorghe.

Artwork-ul noului single a fost realizat de Marius Ionescu, tabloul "Crown Of Clouds" purtând semnătura Oanei Parvanescu (Ame).

AUDIO: Colonist pe Lună - "Orizontul"

Colonist pe Lună este o trupă rock originară din Constanța, ce și-a început activitatea în 2013. În acești ani, Colonist pe Lună a cântat pe scenele de profil din Constanța și București și la diferite festivaluri în Vama Veche, Tuzla sau Constanța.

Trupa este formată din Grig Gheorghe (voce), Cristi Alexandru Tentu (chitară electrică), Dani Constantin (chitară electrică), Radu Dragomir (bass), Cosmin Corceanu (tobe). De partea de înregistrari, mix și master se ocupă Mihai Ursu / Crossover Sound Studio.

Muzică nouă

Trupa Colonist pe Lună a lansat piesa "Cutii de carton" - AUDIO

Constănțenii de la Colonist pe Lună au lansat piesa "Cutii de carton", ce va fi prezentă pe cel de-al doilea album din cariera muzicienilor. Materialul marchează și o schimbare muzicală despre care poți afla mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Colonist pe Lună - Cutii de carton
Colonist pe Lună - Cutii de carton │ FOTO: captură YouTube / Colonist pe Lună

"Cutii de carton" vorbește despre sfârșitul dureros al unei povești de dragoste, un final marcat de trădare și minciună. Afecțiunea și iubirea odată simțite au fost alchimizate în furie și tristețe, în întrebări care pot sau nu să primească un răspuns. Melodia este acompaniată de un artwork realizat de Marius Ionescu.

Este cea de-a doua piesă lansată de pe un viitorul album, cel de-al doilea din discografia trupei Colonist pe Lună. Tot de pe acest proiect, muzicienii au prezentat piesa ''Uneori'', în luna iunie a acestui an. Ambele compoziții muzicale sunt marcate de influențe electro, indie, pop, rock, spre deosebire de materialul de debut, "Începuturi", care se bucură de un sound mai mult rock.

Melodiile au fost înregistrate de membrii trupei - Grig Gheorghe (voce, versuri), Mihai Ursu (chitară electrică, chitară acustică, chitara bas, synth) și Cosmin Corceanu (tobe). Aceștia au colaborat cu Eugeniu Albu (trompeta si synth) pentru piesa ''Uneori".

Colonist pe Lună și-a început activitatea în 2013 și a cântat pe scenele de profil din Constanța și București și la diferite festivaluri în Vama Veche, Tuzla sau Constanța. În prezent, există doar ca proiect de studio.

AUDIO: Colonist pe Lună - Cutii de carton

Citește în continuare

Trending