Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Cher a salvat un elefant care trăise timp de 35 de ani în condiții deplorabile

Kaavan, supranumit "cel mai singuratic elefant din lume", și-a petrecut aproape toată viața într-o grădină zoologică din Pakistan. Însă, cu ajutorul activiștilor de mediu și al legendarei Cher, mamiferul a fost adus recent într-un sanctuar din Cambodgia. Mai multe detalii în articol.
Cher - Chiquitita (Spanish Version)

Cher - Chiquitita (Spanish Version)

Cântăreața în vârstă de 74 de ani a făcut campanie ani de zile pentru a-l scoate pe Kaavan din grădina zoologică Marghazar din Islamabad. Împreună cu omul de afaceri american Eric Margolis și organizația Four Paws International, Cher a contribuit la plata relocării elefantului prin intermediul fundației sale caritabile, Free the Wild.

Kaavan a sosit luni dimineață cu un avion de tip cargo în Cambodgia, unde va începe o viaţă nouă într-o rezervaţie care se întinde pe 10.000 de hectare, și unde va putea să interacţioneze cu alţi semeni, inclusiv cu trei femele. Mamiferul a fost întâmpinat de însăși Cher, care s-a aflat pe pista aeroportului din Siem Reap. De asemenea, artista i-a cântat lui Kaavan și i-a oferit fructe și legume.

Călătoria lui Kaavan s-a desfășurat fără incidente. Kaavan a fost pregătit pentru transferul cu avionul de mai mulți veterinari și experți. De asemenea, elefantul a trebuit să înveţe să intre într-o cuşcă masivă din metal, fabricată special pentru el.

Kaavan era singurul elefant asiatic din Pakistan. Celelalte exemplare din această ţară proveneau din Africa. Elefantul avea un an când a sosit din Sri Lanka, în 1985. Kaavan a fost un cadou oferit Pakistanului de guvernul din Sri Lanka. Kaavan a trăit 35 de ani într-un țarc mic, iar ultimii opt ani de zile i-a petrecut singur, după ce partenera sa, Saheli, a murit în 2012. Mai mult, animalul primea o dietă nesănătoasă, ce l-a condus spre obezitate.

VIDEO: Cher și elefantul Kaavan

Citește mai multe despre Cher
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
EMAA dă glas gândurilor nespuse: "Macii înfloresc iarna" - AUDIO

EMAA, artista cunoscută pentru colaborările cu Deliric și The Motans, a lansat primul ei album de studio, "Macii înfloresc iarna"....

Închide