Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Britney Spears a lansat o nouă piesă, "Swimming in the Stars" de ziua ei de naştere - VIDEO

Britney Spears şi-a sărbătorit ziua de naştere pe 2 decembrie, iar pentru a marca ocazia a lansat o nouă piesă. E vorba despre "Swimming in the Stars", un track cu instrumental EDM, care emană melancolie şi vibe-ul de "avem doar această noapte împreună, sub stele". Puteţi asculta piesa în articol şi afla detalii despre contextul nefast în care vine acest release.

Publicat

pe

Coperta single Britney Spears Swimming in The Stars
Coperta single Britney Spears Swimming in The Stars │ FOTO: Britney Spears

Britney Spears trece printr-o perioadă grea, având în vedere lupta legală cu tatăl său. Muziciana a promis că nu va mai cânta vreodată dacă tatăl său păstrează controlul asupra carierei şi vieţii sale. Acum iat-o pe Britney cu o piesă nouă, lansată pe 2 decembrie 2020, dată la care Britney a împlinit 39 de ani. "Swimming In the Stars" este o piesă visătoare, de ascultat la afterparty sau la începutul unui concert, inducând un entuziasm melancolic. Instrumentalul combină o percuţie discretă cu drop-uri de dubstep şi un bas ce imprimă un ritm de dans lasciv.

Acest nou single este un B Side de pe ultimul album al lui Britney, "Glory", lansat în 2016. Starul pop nu a mai lansat vreo melodie nouă în ultimul an, acesta fiind singurul său release din 2020. Pe lângă lansarea sa digitală, "Swimming In the Stars", va debuta şi pe un vinil ediţie specială, de 12 inch. Se va găsi în exclusivitate la magazinele Urban Outfitters de pe 4 decembrie.

Cât despre conflictul dintre Britney şi tatăl său, aceasta doreşte să fie scoasă de sub controlul şi tutela legală a părintelui său. Avocatul artistei a declarat că Spears trăieşte "cu frica tatălui". Comentariile avocatului au venit după ce Curtea Superioară din Los Angeles a refuzat să îl suspende pe James Spears din rolul de gardian legal (conservatorship), care a controlat cariera şi finanţele lui Britney de la criza avută în 2008. Conform avocatului lui James Spears, acesta a dus-o pe artistă de la o datorie mare la o avere de 60 de milioane de dolari.

Fanii au sesizat disputa şi au trecut de partea lui Britney, pornind campania #FreeBritney în social media. Câştigătoare a două premii Emmy şi un Grammy, cântăreaţă are la activ 9 albume de studio. Britney a vândut peste 100 de milioane de discuri în toată lumea şi a fost artistul feminin cel mai bine plătit între 2002 şi 2012.

Comentează

Industria muzicala

Britney Spears nu o să mai fie activă pe scena muzicală

Britney Spears a declarat că nu o să revină în industria muzicală, stopând astfel niște zvonuri conform cărora ar pregăti un album nou. Găsești declarația completă a artistei în articol.

Publicat

pe

Britney Spears în videoclipul "Slumber Party"
Britney Spears în videoclipul "Slumber Party" │ FOTO: captură YouTube

Britney Spears a început noul an cu o declarație fermă. Artista a publicat pe Instagram pictura "Salomeea cu capul lui Ioan Botezătorul", realizată de artistul baroc italian Guido Reni, acompaniată de următorul text:

"Ca să fie clar, majoritatea știrilor sunt un gunoi! Continuă să spună că apelez la oameni la întâmplare pentru a face un nou album... Nu mă voi întoarce niciodată în industria muzicală! Când scriu, scriu de distracție sau scriu pentru alții! Pentru cei dintre voi care mi-ați citit cartea, sunt multe lucruri pe care nu le știți despre mine... Am scris peste 20 de cântece pentru alți oameni în ultimii doi ani! Sunt o compozitoare din umbră și chiar mă bucur să fiu așa!

Mai mult, artista a stins și zvonurile care spuneau că autobiografia "The Woman in Me" ar fi fost lansată fără permisiunea ei. Spears a declarat că acele informații sunt departe de adevăr, adăugând că se simte atât de iubită și binecuvântată.

Anunțul făcut de artistă vine după ce presa străină a raportat că Charli XCX ar fi fost delegată drept compozitoare pentru un viitor album, un disc "de revenire" a lui Spears pe piața muzicală.

În 2022 și 2023, Britney Spears a fost implicată în două colaborări muzicale, cu Elton John pentru "Hold Me Closer" și cu will.i.am pentru "Mind Your Business". De asemenea, ea a lansat cartea "The Woman in Me", care detaliază experiențele din copilărie, cariera, relațiile și perioada de 13 ani în care s-a aflat sub tutela tatălui său. Autografia s-a vândut în peste un milion de copii în prima săptămână de la lansare în SUA.

Citește în continuare

Trending