Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Augustin Viziru a câștigat marea finală Ferma 2020

După 13 săptămâni în care 18 fermieri au luptat cu propriile limite, Augustin Viziru a reușit să câștige marea finală și să obțină titlul de Fermierul Anului 2020, dar și marele premiu de 50.000 de euro. Găsești în articol clasamentul celor patru finaliști.
Augustin Viziru cu marele trofeu Ferma 2020

Augustin Viziru cu marele trofeu Ferma 2020 │ FOTO: PRO TV

Andrei Stoica, Augustin Viziru, Elena Chiriac și Viviana Sposub au pornit cu gânduri mari și cu dorința de a demonstra că își merită locul în finală și că au ceea ce le trebuie pentru a pleca acasă cu trofeul. Fiecare probă le-a testat îndemânarea, forța, atenția la detalii și puterea de a trece peste clipele în care totul părea prea greu. Însă numai unul dintre ei putea să câștige premiul cel mare, iar acela a fost Augustin Viziru. Concurentul a știut să profite la maximum de a doua șansă primită și a dedicat victoriei tatălui său care-l urmărește din cer.

"Am abordat cu totul altfel jocul și singurul meu obiectiv a fost să-i dau educația fetiței mele, să-i arăt că se poate să fii om bun și să câștigi trofeul. Și asta am făcut", a declarat Augustin.

Ce locuri au obținut ceilalți concurenți?

Ocupanta locului 4 a fost Viviana Sposub, cea care a reușit de-a lungul competiției să profite de fiecare șansă primită.

"Sunt fericită. Sunt mai puternică. Ferma schimbă destine",  mărturisit Viviana.

Fermierul pe care concurenții au mizat încă din prima zi că poate ajunge în marea finală, Andrei Stoica, a încheiat competiția pe locul 3.

Surpriza competiției, Elena Chiriac, cea care a reușit să elimine, rând pe rând, șapte concurente a demonstrat că a meritat fiecare victorie și a luptat până în ultima clipă, reușind să obțină locul 2.

"Am avut foarte multe provocări. Au fost lecții. A fost cea mai frumoasă experiență din viața mea. M-am acceptat pe mine. Sunt alt om”, a spus Elena.

Marea finală a emisiunii Ferma a condus topul audiențelor la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, unde show-ul a înregistrat 8.7 puncte de rating și 26.6% share față de televiziunea de pe locul secund care a obţinut doar 5.0 puncte de rating și 15.2% share.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu

Pe 3 decembrie, a venit rândul lui Florin Ristei să își testeze "elevii" și să îi aleagă pe cei mai...

Închide