Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Ariana Grande s-a logodit cu Dalton Gomez - POZE

Ariana Grande intră în 2021 alături de Dalton Gomez, noul ei partener de viață. Artista a anunțat că s-a logodit, publicând fotografii atât cu viitorul ei soț, cât și cu inelul de logodnă.
Ariana Grande în videoclipul piesei ”Positions”

Ariana Grande în videoclipul piesei ”Positions” │ FOTO: Captură YouTube

Ariana Grande a împărtășit publicului un eveniment extrem de fericit din viața sa. Artista a fost cerută de soție de iubitul ei, Dalton Gomez. Potrivit unei surse interne, cei doi au stat împreună în izolare, în locuința din Los Angeles a artistei. Dalton este agentul imobiliar al Arianei, cei doi începând o relație în luna ianuarie, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei.

"N-ar putea fi mai fericiți de atât, sunt pur și simplu atât de entuziasmați. Este o perioadă euforică pentru ei, ambele perechi de părinți sunt încântate", a declarat o sursă internă pentru revista PEOPLE.

Ariana a făcut anunțul pe pagina sa de Instragram, publicând o serie de fotografii cu ea și Dalton, dar și cu inelul de logodnă. "Pentru totdeauna și încă niște ani" a fost mesajul cu care Ariana a completat colajul de poze.

POZE: Ariana Grande alături de viitorul ei soț, Dalton Gomez & inelul de logodnă primit

"Felicitări acestor două suflete extraordinare. Ari, te iubim și suntem extrem de fericiți pentru tine. Dalton, ești un tip norocos", a comentat managerul Arianei, Scooter Braun.

Ariana a fost logodită în urmă cu doi ani cu actorul și comediantul Pete Davidson. Relația lor s-a încheiat în octombrie 2018, de atunci Ariana păstrându-și viața intimă departe de ochii presei.

"Ariana nu vrea să-și mai expună public viața amoroasă, așa că vrea să pătreze această relație cât mai privată, dar să știți că pare foarte fericită alături de Dalton", declara o sursă internă pentru revista People în luna martie.

Ariana a ținut secretă această relație până în luna mai, când a apărut alături de Dalton în videoclipul piesei "Stuck with U", lansat împreună cu Justin Bieber. Artista a oficializat anunțul în iunie, când a publicat pe Instagram prima sa poză alături de Dalton Gomez.

2020 a fost un an bun pentru Ariana Grande și din punct de vedere profesional. Artista a lansat pe final de octombrie albumul "Positions", ce a debutat pe prima poziție în top Billboard, astăzi având premiera pe Netflix noul ei documentar, "Excuse Me, I Love You". 

Citește mai multe despre Ariana Grande
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Andrei Ungureanu a câştigat sezonul 9 iUmor, transformând Tourette în artă comică

Finala iUmor sezonul 9 a reuşit performanţa de a ţine mai mult decât cele de la "X Factor", "Te cunosc...

Închide