Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Ariana Grande s-a logodit cu Dalton Gomez - POZE

Ariana Grande intră în 2021 alături de Dalton Gomez, noul ei partener de viață. Artista a anunțat că s-a logodit, publicând fotografii atât cu viitorul ei soț, cât și cu inelul de logodnă.

Publicat

pe

Ariana Grande în videoclipul piesei ”Positions”
Ariana Grande în videoclipul piesei ”Positions” │ FOTO: Captură YouTube

Ariana Grande a împărtășit publicului un eveniment extrem de fericit din viața sa. Artista a fost cerută de soție de iubitul ei, Dalton Gomez. Potrivit unei surse interne, cei doi au stat împreună în izolare, în locuința din Los Angeles a artistei. Dalton este agentul imobiliar al Arianei, cei doi începând o relație în luna ianuarie, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei.

"N-ar putea fi mai fericiți de atât, sunt pur și simplu atât de entuziasmați. Este o perioadă euforică pentru ei, ambele perechi de părinți sunt încântate", a declarat o sursă internă pentru revista PEOPLE.

Ariana a făcut anunțul pe pagina sa de Instragram, publicând o serie de fotografii cu ea și Dalton, dar și cu inelul de logodnă. "Pentru totdeauna și încă niște ani" a fost mesajul cu care Ariana a completat colajul de poze.

POZE: Ariana Grande alături de viitorul ei soț, Dalton Gomez & inelul de logodnă primit

"Felicitări acestor două suflete extraordinare. Ari, te iubim și suntem extrem de fericiți pentru tine. Dalton, ești un tip norocos", a comentat managerul Arianei, Scooter Braun.

Ariana a fost logodită în urmă cu doi ani cu actorul și comediantul Pete Davidson. Relația lor s-a încheiat în octombrie 2018, de atunci Ariana păstrându-și viața intimă departe de ochii presei.

"Ariana nu vrea să-și mai expună public viața amoroasă, așa că vrea să pătreze această relație cât mai privată, dar să știți că pare foarte fericită alături de Dalton", declara o sursă internă pentru revista People în luna martie.

Ariana a ținut secretă această relație până în luna mai, când a apărut alături de Dalton în videoclipul piesei "Stuck with U", lansat împreună cu Justin Bieber. Artista a oficializat anunțul în iunie, când a publicat pe Instagram prima sa poză alături de Dalton Gomez.

2020 a fost un an bun pentru Ariana Grande și din punct de vedere profesional. Artista a lansat pe final de octombrie albumul "Positions", ce a debutat pe prima poziție în top Billboard, astăzi având premiera pe Netflix noul ei documentar, "Excuse Me, I Love You". 

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Ariana Grande şi Kelly Clarkson au lansat o piesă de Crăciun: "Santa, Can't You Hear Me"

Sezonul de Crăciun din 2021 a început mai devreme ca oricând, odată cu lansarea primei melodii de sezon. Colegele de juriu de la The Voice, Kelly Clarkson şi Arian Grande au lansat piesa în colaborare "Santa, Can't You Hear Me". Melodia se află pe noul album al lui Kelly Clarkson, unul cu tematică de sărbători.

Publicat

pe

Ariana Grande Kelly Clarkson la The Voice 2021
Ariana Grande Kelly Clarkson la The Voice 2021 │ FOTO: NBC

Pe 15 octombrie Kelly Clarkson a lansat un nou album de Crăciun, "When Christmas Comes Around", care include o colaborare cu Ariana Grande. Cele două îşi măsoară puterea vocilor pe "Santa Can't You Hear Me", care include zurgalăi, vocalize şi armonizări plăcute de voci. Kelly Clarkson nu e străină de coveruri care fac senzaţie, artista cântând o versiune senzaţională a piesei "Enjoy the Silence" de la Depeche Mode în cadrul emisiunii sale, "The Kelly Clarkson Show".

A fost cântată în cadrul segmentului Kellyoke şi respectă mesajul şi sound-ul piesei originale. Alte coveruri care s-au mai auzit în acea emisiune sunt "Drivers License" de la Olivia Rodrigo, "Boom Clap" de la Charli XCX, "Mad World" de la Tears for Fears şi "Times Like These" de la Foo Fighters. Kelly Clarkson a mai lansat un single de pe noul album de Crăciun şi în septembrie, unul cu mesaj ciudat: "Christmas Isn't Canceled (Just You)". Face aluzie la foştii săi iubiţi şi la fenomenul de "cancel culture". Artista de 39 de ani are şi o colaborare cu Chris Stapleton pe albumul nou de Crăciun. Acesta este LP-ul cu numărul 9 din cariera sa şi include 12 track-uri, plus 3 bonusuri.

Kelly s-a inspirat din experienţele sale din ultimii 2 ani şi a inclus atât coveruri după colinde, cât şi piese originale. Muziciana nu e la primul album de Crăciun, lansând şi "Wrapped in Red" în 2013. În 2019 a lansat un remake al piesei "Baby, it's Cold Outside", alături de John Legend.

Ariana Grande a anunţat la începutul lunii octombrie că va dona 5 milioane de dolari sub formă de terapie gratuită cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii Mentale. Ariana vine după un an de succes, lansând în 2020 albumul "Positions". A devenit şi jurat The Voice, a colaborat cu Demi Lovato şi a apărut pe un remix al hitului lui The Weeknd, "Save Your Tears".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending