Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Ariana Grande lansează pe Netflix filmul concert "Excuse Me, I Love You"

Ariana Grande lansează în prag de sărbători un film documentar intitulat "Excuse Me, I Love You". Acesta cuprinde filmări din cadrul turneului "Sweetener" și va putea fi urmărit pe Netflix. Proiectul este dedicat de artistă fanilor ei, Ariana numind filmul "o scrisoare de dragoste" dedicată celor care o susțin.

Publicat

pe

Ariana Grande în videoclipul piesei ”Positions”
Ariana Grande în videoclipul piesei ”Positions” │ FOTO: Captură YouTube

Iarna aceasta, Ariana Grande ne invită să intrăm în intimitatea concertelor sale din cadrul turneului "Sweetener". Pe 21 decembrie, filmul "Excuse Me, I Love You" va debuta pe Netflix, fanii Arianei având astfel oportunitatea de a o revedea pe artistă pe scenă.

Ariana Grande: "Am vrut să vă spun încă o dată cât de recunoscătoare vă sunt pe vecie"

"Lansez acest proiect ca pe o scrisoare de dragoste dedicată vouă, fanilor, celebrând astfel tot ceea ce am împărtășit împreună în ultimii ani. Știu că acest proiect captează doar o parte dintr-un turneu (o mică parte din alte sute de show-uri și momente pe care le-am trăit împreună în ultimii șase sau șapte ani...Doamne, cât a trecut), dar aș vrea să vă mulțumesc vouă, tuturor, că mi-ați arătat în acești ani mai mult decât am visat vreodată că voi experimenta în această viață.

Muzica și tot ceea ce ține de cariera mea în această industrie cuprind toate lucrurile pe care le știu și cărora m-am dedicat într-o mare măsură vreme de mulți ani. Chiar dacă inima mea își dorește o schimbare de ritm, am vrut să vă spun încă o dată cât de recunoscătoare vă sunt pe vecie", a scris Ariana pe Instagram.

Ariana Grande anunță lansarea filmului "Excuse Me, I Love You"

Pe 30 octombrie, Ariana Grande a lansat un nou album, intitulat "Positions". Cel de-al șaselea material de studio al artistei a fost un LP surpriză, promovat din scurt, dar care a fost foarte bine primit. Albumul a debutat pe prima poziție în topul american Billboard 200, piesa titulară urcând și ea pe prima poziție în Billboard Hot 100.

"Positions" conține 14 piese, dintre care 3 sunt înregistrate în colaborare cu Doja Cat, The Weeknd, respectiv Ty Dolla $ign. Întregul album poate fi ascultat pe YouTube, LP-ul putând fi descărcat, de asemenea, de pe majoritatea platformelor de streaming.

PUBLICITATE
Comentează

Trending