Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Andrei Ungureanu a câştigat sezonul 9 iUmor, transformând Tourette în artă comică

Finala iUmor sezonul 9 a reuşit performanţa de a ţine mai mult decât cele de la "X Factor", "Te cunosc de undeva" şi "Chefi la Cuţite". 13 participanţi şi-au etalat talentele pe scenă, am avut momente cu Tourette, stand up scris pe genunchi, un concurent care a vrut să renunţe şi o concurentă pe care Cheloo a făcut-o să plângă. Marele câştigător este totuşi unul singur: Andrei Ungureanu aka Omul cu Tourette. Vedeţi numărul şi alte momente importante din finală în articol.

Publicat

pe

Castigator iUmor Sezonul 9 Andrei Ungureanu
Castigator iUmor Sezonul 9 Andrei Ungureanu │ FOTO: Antena 1 www.facebook.com

Seara cu finala iUmor 2020 a început de la ora 20:00 pe Antena 1, cu Giorgiana Lupu, cu un număr plin de anecdote rasiale şi parcă totuşi mai scurt decât ne aşteptam. Concurenta a surprins plăcut la preselecţii şi a fost una dintre favoritele publicului, mai ales pentru povestea sa inedită, mama sa născând-o în închisoare. A reuşit să transforme asta într-un lanţ de povestiri comice, livrate într-un mod ingenuu şi curajos. Giorgiana a avut foarte multe emoţii şi s-ar fi plâns în culise că i s-a tăiat jumătate din număr la montaj.

Moment Giorgiana Lupu:

Moment Mihai Tasici:

Apoi a venit preferatul meu, Mihai Tasici, cu un standup muşcător, uneori macabru şi controversat, dar dovedind că a trecut la nivelul următor după "glumele cu graşi". Au fost glume despre incest, despre violenţa domestică, necrofilie, avort şi alte subiecte sensibile.  Pe Mihai Bendeac l-au trecut transpiraţiile la un moment dat.  Cheloo s-a ridicat în picioare şi l-a aplaudat chiar la final.

Moment Ela Voineag:

Ela Voineag a venit cu un număr de roast, care parcă nu a mai prins atât de bine ca în semifinală, iar Ştefan Nistor a venit tot cu un roast, cu aluzii la bipolaritatea sau bisexualitatea lui Bendeac, dar şi o sumedenie de jocuri de cuvinte cu numele Deliei, plus asocieri cu nume de manelişti.

Moment Ştefan Nistor:

Moment Petre Dănuţ Irinel:

Cele mai controversate momente ale serii au fost dorinţa lui Petre Dănuţ Irinel de a renunţa, deşi a luat 3 voturi, dar şi criza emoţională a Jasminei Negrea. Petre Dănuţ Irinel, de 5 ori participant la iUmor şi de 2 ori în finală a luat Like-urile, dar la presiunea celorlalţi concurenţi a dorit să plece acasă şi să i se retragă un Like. Nu a reuşit totuşi, sub presiunea lui Cheloo, care nu a acceptat aşa ceva. Glumele sale au mers de la corporatişti la one linere despre societatea actuală paranoică.

Moment Jasminea Negrea:

Jasmina Negrea a avut o criză de plâns, piperată cu un flirt nereuşit cu Cheloo, care a ţinut-o numai în uppercut-uri verbale.

Moment Biba Struja:

Am avut şi un număr de "scaun electric" cu Biba Struja, dar şi o dezamăgire, atunci când carismaticul playboy doctor Alin Georgescu a livrat molcom o poveste fără cap şi fără coadă.

Moment Biba Struja:

Moment Cristian Manolescu:

Cristian Manolescu a arătat ceva potenţial, cu poveştile sale cu Dacia şi avuţia românilor. Cristian a făcut aluzie la criza din 2020, la problemele cu turismul şi vacanţele din 2020, dar şi destinaţiile favorite de vacanţă în acest an pandemic. Cu bulgarii a avut ceva aparte.

Gabriela Porumbacu a mizat pe auto ironie, în special legat de relaţia cu bărbaţii şi înălţimea sa de peste 1.80. Am aflat că Gabriela a slăbit enorm (de la 130 kilograme), apoi a vorbit despre experienţele sale din liceu, când încerca să încapă pe uşă, din cauza înălţimii. S-a lăsat cu suc turnat în cap şi aluzii la shaorma.

Moment Gabriela Porumbacu:

Moment Fachirul din Periş:

Surpriza serii a fost Fachirul din Periş, care în doar 8 ore după semifinală în care a scos lapte pe ochi a venit cu un număr de standup care a amintit de un Doru Octavian Dumitru nefinisat. Citit de pe caiet, dar cu un stil aparte, poporan, el a devenit preferatul lui Cheloo de departe. A fost o poveste despre ovulaţie şi încercarea de a concepe un copil, contra voinţei bărbatului... aparent.

Moment Mădălin Ghioc:

Un mare favorit a fost Mădălin Ghioc, angajat al unui magazin de electronice din Bucureşti şi amintind mereu de cererile ciudate ale celor care îi calcă pragul magazinului. A livrat glumele într-un setup repetat de sute de ori, cu un ecran mare pe care proiecta imagini explicative despre al său oraş natal Bacău şi integrarea nereuşită din Bucureştiul fără apă caldă.

Moment Andrei Ungureanu:

Dar câştigătorul a fost unic, Andrei Ungureanu, aka Omul cu Tourette. Cu o comunitate specială în spate, merch cu "Taurette" şi susţinători chiar şi printre concurenţi, tânărul a făcut show din Tourette şi dincolo de afecţiune. A căpătat ticuri noi, dincolo de "focă", "7 lei" şi vulgarităţi, având mai nou şi un sunet de găină sau "Chuck Norris" chiar. Modul în care Andrei dialoga cu el însuşi ca heckler şi urma fiecare scăpare de limbă cu o remarcă sarcastică a cucerit pe toată lumea.

Am aflat că Andrei încă primeşte sfaturi de la lume cu privire la modul cum poate scăpa de ticuri, deşi nici savanţii nu ştiu să facă asta. Din păcate pe Antena 1 s-a difuzat momentul foarte cenzurat, cu multe bip-uri şi o parte din comicitatea lui Andrei s-a pierdut. Totuşi am înţeles că numărul va fi disponibil necenzurat în curând pe canalul său YouTube.

Şi pentru că pachetul să fie complet, am avut şi un moment plin de candoare în care concurentul s-a înregistrat video alături de bunica sa, amândoi spunând aceleaşi ticuri vulgare într-un moment simpatic şi inocent. Andrei Ungureanu a fost cel mai votat de publicul din România, urmărind momentul live pe Twitch alături de fanii săi şi plângând plin de emoţie atunci când au început să vină felicitările.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Andra şi Delia au cântat împreună şi discutat în podcastul "Acasă la Măruţă" - VIDEO

Delia a participat la un nou podcast, de această dată "Acasă la Măruţă", unde a purtat o discuţie de aproape 3 ore cu Andra. Fanii care aşteaptă mega colaborarea dintre Andra şi Delia de ani buni vor auzi cum cele două îşi armonizează vocile chiar din primele minute ale podcastului. Ce a ieşit vedeţi în articol.

Publicat

pe

Podcast Andra Delia Acasa la Maruta
Podcast Andra Delia Acasa la Maruta │ FOTO: Acasa la Maruta

Pe Delia Matache am văzut-o foarte naturală şi asumată în podcastul lui DJ Gojira de la Happy Fish, dar şi la Window Shopping la PORC TV. Ne-a oferit o privire asupra concepţiilor sale despre divinitate, copii şi evoluţia în carieră prin podcastul de la Micutzu. De această dată poartă o discuţie cu Andra în cadrul podcastului "Acasă la Măruţă". Pe lângă discuţia celor două artiste au intervenit şi soţii, Cătălin Măruţă şi Răzvan Munteanu, soţul Deliei, cu câteva replici pe parcursul acestei înregistrări.

S-a discutat despre falsa rivalitate dintre Andra şi Delia, alimentată mai ales de imaginaţia publicului, mai degrabă decât de realitate. Delia s-a declarat fana vocii Andrei şi a spus şi că neapărat trebuie să colaboreze la o piesă nouă cu gazda sa. Alte subiecte abordate au fost veleităţile Deliei de globetrotter, cât de perfecţionist e Răzvan, soţul şi managerul Deliei, dar şi eternul subiect complicat al dietei. Asta pe fondul glumei eterne din culisele iUmor "cât mănâncă Delia".

Despre dietă a fost ceva mai greu de discutat cu 2 pizza pe masă pentru invitate. Şi Andra a vorbit despre relaţia cu Cătălin Măruţă, al cărei cel mai mare rival este telefonul mobil. Cătălin a intervenit când s-a vorbit despre hate-ul online, iar Delia a povestit cum a fost luată la ţintă de răutăţile din pandemie, mai ales după acea scrisoare deschisă a artiştilor spre Guvern. Pe la ora 2 şi 5 minute se vorbeşte în sfârşit despre duetul mult aşteptat dintre Delia şi Andra, dar şi arta imitaţiei şi evoluţia artistică după imitaţie.

Totul s-a încheiat cu o discuţie despre credinţă şi religie, dar şi o provocare a lui Măruţă. Atmosfera a fost relaxată, dând senzaţia mai mult de prieteni veniţi în vizită, decât de un podcast cu un comediant, actor, interviu la radio sau TV.

Recent, Delia a fost protagonista unui moment viral după un sărut cu Loredana, la "Gala Premiilor iUmor". A avut şi o colaborare cu Taxi pe piesa "Atât de Trist" în acest an, dar şi cu Nane, pe "În Rai". La început de 2021 lansa o piesă NFT "Racheta". Pe Andra o vedem în juriul emisiunii "Românii au Talent" în fiecare vineri şi luni, iar în 2020 a colaborat cu Dony şi Matteo pe piesa "Barcelona". Un alt hit a fost "Inima Mea", alături de Pepe şi Connect-R.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Momente fierbinți la iUmor: Delia și Loredana s-au sărutat în mod repetat

Cel de-al 10-lea sezon iUmor se apropie de final, iar producătorii emisiunii s-au gândit la o ediție specială denumită "Gala Premiilor iUmor". Surprizele au curs în lanț, una dintre ele avându-le ca protagoniste pe Delia și Loredana. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Delia și Loredana la iUmor
Delia și Loredana la iUmor │ FOTO: Antena 1

Ediția iUmor din 12 mai a fost una plină de momente neașteptate, invitați speciali și numere încărcate de umor. Jurații emisiunii au fost răsplătiți cu premii speciale la categorii precum "Cea mai spectaculoasă jurizare", "Cele mai bune maniere", "Cel mai longeviv prezentator", "Cea mai rapidă ascensiune" sau "Cea mai bună reacție". Așa cum se obișnuiește la galele internaționale, premiile au fost oferite de o serie de nume cunoscute din România ca Loredana, Marian Godină, Andrei Ștefănescu, George Ivașcu sau Daniel Onoriu.

Primul premiu a fost pentru "Cea mai spectaculoasă jurizare" și a fost decernat de nimeni alta decât Loredana. Diva a urcat pe scenă într-o rochie roșie, cu un decolteu adânc și a luat răsuflarea audienței.

"Loredana face parte din cele 15, 20 de persoane din showbizul românesc care sunt cu adevărat ceea ce se numește un <<superstar>>. Loredana respiră <<superstar>>. Și dincolo de tot felul de discuții care au existat de-a lungul timpului și mai ales în ultimii ani, este al naibii de sexy", a declarat Bendeac de cum a pășit Loredana pe scenă.

Premiul pentru "Cea mai spectaculoasă jurizare" a fost câștigat de Delia, care nu doar că a primit un trofeu auriu, dar și trei săruturi din partea Loredanei. Gesturile celor două artiste i-au surprins pe colegii din platou și l-au iritat pe Mihai Bendeac, care își dorea să fie el în locul Deliei.

"Ăsta [Mihai] a murit, în dreapta. S-a ofilit. O dată, pentru că ar fi vrut el să pupe. Doi, pentru că pupatul ăsta o să fie istoric și ale lui, pentru că au fost multe, se pierd în neant deja", a glumit Delia.

Mihai Bendeac a mărturisit:

"Îți spun cinstit, dacă aș fi câștigat, așa cum de altfel meritam această categorie, asta aveam de gând să fac. M-aș fi dus și aș fi fost Adrien Brody (n.r. Adrien Brody a sărutat-o pe Halle Berry la Premiile Oscar din 2003). Tu îți dai seama? Once in a lifetime, să mă vadă pe mine mama la televizor pupându-mă pe gură cu Loredana Groza...".

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Andreea Raicu i-a cucerit pe jurații iUmor cu cel mai cuminte roast - VIDEO

Andreea Raicu s-a numărat printre invitații speciali ai emisiunii iUmor. Vedeta a pregătit un număr de roast, dar "răutățile" rostite au fost îmbrăcate în jovialitate și delicatețe. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Andreea Raicu la iUmor
Andreea Raicu la iUmor │ FOTO: Antena 1

Andreea Raicu a fost o prezență diafană și feminină pe scena de la iUmor, în contrast cu motivul participării la această emisiune. Vedeta a impresionat de cum a pășit pe scenă. Andreea a purtat o rochie arginte, încărcată de paiete. Rochia scurtă i-a pus în evidență picioarele lungi și tonifiate, aspect gândit special pentru Mihai Bendeac.

"Mi-am tăiat rochia în culise pentru că am înțeles că n-ai văzut niciun picior gol astăzi. Am zis să îți fac o bucurie, așa, de început", a spus Andreea.

Andreea Raicu a spus că nu e obișnuită să spună răutăți și nu crede că este potrivită pentru acest rol. Cu toate acestea, comentariile acide au început să își facă apariția.

"Dacă eram întruchiparea succesului în forma pură, Mihai, m-aș fi întâlnit cu tine și ți-aș fi spus: <<Salut, Mihai, nu cred că ne-am cunoscut>>".

Andreea nu i-a uitat nici pe cei doi prezentatori ai emisiunii, Dan Badea și Șerban Copoț. Pe cel din urmă, Andreea l-a comparat cu Andreea Bălan, adăugând că: "De cântat, dansează extraordinar".

"Eu mă ocup de dezvoltare personală și mă gândesc că ar fi trebuit să mă ocup și de Dan Badea despre care nu cred că s-a dezvoltat personal prea mult".

VIDEO: Andreea Raicu la iUmor:

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending

CLOSE
CLOSE