Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Alina Eremia a apăsat pedala rock la Marea Unire Zu 2020 cântând "Sunetul mai tare / DJ Vasile / Banii vorbesc" - VIDEO

Alina Eremia a dat totul pe scenă la Marea Unire Zu 2020. Artista a realizat un mash-up neașteptat de piese rock, pe trei frecvențe diferite: Vița de Vie, Zdob și Zdub și Holograf.
Alina Eremia la Marea Unire Zu 2020

Alina Eremia la Marea Unire Zu 2020 │ FOTO: Captură YouTube

Alina Eremia a fost unul dintre artiștii care au făcut show la Marea Unire Zu 2020. Pentru reprezentația din cadrul acestui eveniment, artista a încercat un stil muzical diferit, ideea din spate fiind aceea de unire a generațiilor și a genurilor muzicale.

"Pe artista pe care o aducem acum la Marea Unire Zu ați văzut-o cântând diferite genuri, dar n-ați văzut-o niciodată cum o să vi se arate în această seară", a anunțat Mihai Morar, înainte ca Alina să intre pe scenă.

Momentul Alinei a cuprins fragmente din trei piese extrem de cunoscute de la Vița de Vie, Zdob și Zdub și Holograf, respectiv "Sunetul mai tare", "DJ Vasile" și "Banii vorbesc". Alina a fost acompaniată la tobe de Bubu Cernea, iar la chitară de Andrei Comaroni.

"Marea Unire Zu! Am dat sunetul și sufletul mai tare. Fericită să fiu pe scenă, cântând piese ale unor trupe pe care le respect și care sunt un reper în muzica românească. A fost unul din momentele în care m-am simțit împlinită artistic", a mărturisit Alina pe Instagram.

VIDEO: Alina Eremia - Sunetul mai tare / DJ Vasile / Banii vorbesc (Live la Marea Unire ZU 2020)

Anul acesta, Marea Unire Zu s-a desfășurat pe parcursul a două zile. Pe 30 noiembrie și 1 decembrie au urcat pe scenă peste 30 de artiști îndrăgiți din muzica românească, printre care Ana Baniciu, Mira, Connect-R, Cornel Ilie, Alexandra Stan, Liviu Teodorescu, The Motans, Spike, Andia, Tudor Gheorghe, Nicole Cherry, Lidia Buble, Veta Biriș, Fuego, Raluka și Proiectul Balkanic, Speak și Ștefania, Proconsul, Nico, Puya, JO, Florian Rus, Pepe și Mario Fresh. Evenimentul a fost difuzat luni și marți seară pe Antena 1, fiind transmis și online, pe pagina de Facebook Radio ZU.

Marea Unire ZU 2020 a fost organizat în conformitate cu toate normele privind prevenirea și controlul transmiterii infecției SARS-COV-2 în contextul pandemiei de COVID-19. Momentele artistice au fost filmate la Romexpo, în condiții de maximă securitate.

Citește mai multe despre Alina Eremia
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ediția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO

Pe 1 decembrie 2020, de la 20:30, Vocea României a revenit la PRO TV cu "Reuniunea", un program plin de...

Închide