Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Adrian Petrache, finalist X Factor 2020, a rămas fără invitat special; Florin Salam a lipsit din marea finală

Florin Salam nu a mai cântat alături de nepotul său, Adrian Petrache, în finala X Factor 2020. Află cu cine a fost înlocuit pe scenă.
Adrian Petrache și Florin Ristei în finala X Factor 2020

Adrian Petrache și Florin Ristei în finala X Factor 2020 │ FOTO: Antena 1

Marea finală a show-ului a avut loc pe 18 decembrie și cei patru finaliști au avut de pregătit câte trei momente muzicale. Unul dintre acestea a fost alături de un invitat special. În cazul lui Adrian, finalistul Loredanei, muzicianul alături de care trebuie să cânte era chiar unchiul său, Florin Salam.

RECOMANDARE: Andrada Precup a câștigat X Factor 2020 - VEZI VIDEO

Duetul celor doi era unul mult așteptat și promovat de Antena 1, filmările pentru marea finală nefiind transmise în direct, ci pregătite de dinainte. Florin și Adrian lucraseră alături de Loredana la un moment special pe melodia lui Sting, "Shape Of My Heart". Filmările de la repetiții, declarațiile lui Salam, Loredana și Adrian, precum și desfășurarea emisiunii până în ceasul al doisprezecelea, cel mai interpretării pe scena X Factor, nu au prezis ce a urmat să se întâmple.

"Am venit pentru nepotul meu, mai ales că e și Lori la mijloc. Era păcat să nu ajung. Am emoții de zici că m-am apucat acum de cântat. Și mai ales că e vorba de el, de Adrian. Am mai puține emoții pentru mine decât am pentru el", declara Florin Salam la repetițiile de la X Factor.

Adrian Petrache a rămas fără invitat în ultima clipă. Cu puțin timp înainte să urce pe scenă, concurentul a aflat că unchiul său nu a putut veni din cauza unor probleme personale. Adrian, cei patru mentori, dar și publicul au fost luați prin surprindere de absența lui Florin Salam. Cum o soluție trebuia găsită rapid, Florin Ristei s-a oferit să îl acompanieze pe Adrian. Astfel, juratul emisiunii a devenit invitatul special al concurentului. Cei doi au creat un moment emoționant, demn de o finală X Factor.

"În primul rând, felicitări Ristei pentru fairplay. În al doilea rând, indiferent că suntem într-o finală de X Factor 2020, că imprevizibilul care-l caracterizează pe Adrian Petrache a existat și de această dată, eu sunt încă extrem de uimit cum cineva nu apare. La teatru este o vorbă: <<Știți când nu vine actorul la teatru? Când moare>>. Am rămas cu un gust amar vizavi de colega mea (n.r. Loredana). Adriane, tu trebuie să reprezinți prospețimea, evoluția [...]. Ești un băiat care mi-a atras atenția de la început, iar ținând cont de imprevizibilul acestui moment, nu pot decât să vă felicit pe amândoi!", a spus Ștefan Bănică.

Îngrijorată și emoționată pentru concurentul său, Loredana a declarat:

"Sunt extrem de emoționată. Versurile astea parcă vi s-au potrivit mai bine decât altceva. Cred că în cântecul ăsta e toată povestea. Tot ceea ce un artist trăiește. Este despre cum adunăm și a doua zi pierdem tot și, de fapt, ce ne rămân sunt lacrimile care ne ard. Și pariem pe riscul nostru. Și noi am pariat pe riscul nostru. Ne asumăm lucrul ăsta".

Mai mult, și telespectatorii au fost profund dezamăgiți de gestul lui Florin Salam. Aceștia nu s-au reținut din a-și exprima nemulțumirea pe platformele de socializare. Comentariile acide la adresa lui Salam au fost însoțite de vorbe pline de susținere pentru Adrian, care, potrivit oamenilor, nu merita să treacă prin acest moment neplăcut.

Parcursul lui Adrian la X Factor 2020 a fost urmărit de ghinion. În timp ce era în etapa de bootcamp, a aflat că a decedat Nelu Stoian, un alt unchi. În altă etapă a emisiunii, i s-a spart chitara cu puțin timp înainte de a urca pe scenă. Cu toate acestea, Adrian a reușit să creeze momente remarcabile, care l-au făcut unul dintre cei mai interesanți și apreciați concurenți ai show-ului X Factor 2020.

VIDEO: Adrian Petrache și Florin Ristei în finala X Factor 2020

Citește pe aceeași temă:

Citește mai multe despre Delia MatacheFlorin RisteiFlorin SalamLoredana GrozaȘtefan Bănică
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sonia Mosca și Delia au avut o chimie aparte în finala X Factor 2020 - VIDEO

Delia și finalista sa, italianca Sonia Mosca, au adus pe scena de la X Factor o prestație de excepție. Te...

Închide