Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Citește rezumatul celei de-a noua runde de audiții de la X Factor 2020

Citește rezumatul ediției din 6 noiembrie a emisiunii X Factor. Află ce concurenți au impresionat cu interpretările lor și merg în etapa următoare a show-ului.

Publicat

pe

Concurenții care au trecut de cel de-al nouălea episod X Factor 2020
Concurenții care au trecut de cel de-al nouălea episod X Factor 2020 │ FOTO: captură Youtube / X Factor Romania

A noua ediție a show-ului X Factor a adus din nou în atenția publicului concurenți dornici să demonstreze talentul pe care îl dețin. Voci puternice, momente pline de emoție, dar și interpretări mai puțin fericite au creat o seară de vineri completă.

Despre echipele X Factor 2020:

Loredana va antrena băieții sub 24 de ani, Delia se va ocupa de concurenții (fete și băieți) cu vârsta de peste 24 de ani, Florin Ristei este liderul grupurilor, iar Ștefan Bănică le va lua sub aripa sa pe concurentele sub 24 de ani. Fiecare antrenor are disponibile 10 locuri în echipa sa.

Echipele de la X Factor România 2020 arată astfel:

Echipa Loredana: Adrian Petrache, Andrei Theodor, Robert Botezan, Arthur Horeanu, Denis Costea, David Adrian Ștefan

Echipa Delia: Otilia Gogu, Naomi Hedman, Alina Dincă, Sonia Mosca, Iulian Canaf, Kalon Rae, Lakeetra Knowles, Austin Hirth

Echipa Florin Ristei: Super 4, Alfa Band

Echipa Ștefan Bănică: Ioana Ardelean, Andrada Precup, Oana Velea, Ana Paula Rada Pantea, Melania Cuc, Alexandra Sîrghi, Marta Verrecchia

Citește rezumatul ediției X Factor din 6 noiembrie:

Ana Maria Roșu

În vârstă de 24 ani, Ana Maria nu este străină de lumea muzicii. Este studentă la Conservator, secția jazz și face parte din două trupe; una de cover-uri și una de jazz. Concurenta a făcut parte din grupul de backing vocals al Loredanei, întrevederea dintre cele două cu ocazia X Factor fiind una extrem de plăcut. La audițiile de la emisiunea de voci, Ana Maria a interpretat piesa Arethei Franklin, "Ain't No Way" și a primit 3 DA.

"Bravo, Ana Maria! Sunt mândră de tine. Ai evoluat foarte mult. Felicitări, bravo!", i-a transmis Loredana concurentei.

Ștefan Bănică a fost singurul care a oferit un răspuns negativ, motivația sa fiind faptul că a lipsit emoția din interpretarea concurentei.

Negru Mihai (Zila Mike)

Concurentul de 26 de ani nu este la prima încercare pe scena X Factor. Mihai a revenit cu o compoziție proprie de hip-hop pentru a demonstra că merită un loc în competiție. Atitudinea, dicția și ritmul momentului au fost pe placul juraților, însă unele cuvinte licențioase, caracteristice stilului hip-hop, nu au fost pe gustul lui Ștefan Bănică:

"Băi, ești foarte bun pe ceea ce faci. Ai groove, dar trebuie să te gândești la context".

Loredana, în schimb, a apreciat asumarea lui Mihai, fiind de părere că despre asta este vorba în hip-hop. Mihai se află pe lista de așteptare cu 3 DA.

Austin Hirth

Austin este originar din Florida, dar a venit în România la o vârstă fragedă. Părinții săi au lucrat într-o serie de orfelinate din București, Austin petrecând o bună parte din viață în capitală. Recent, el s-a mutat în Cluj-Napoca, unde cântă pe stradă. Nu o face doar pentru bani, ci și pentru conexiunile pe care le formează cu toți oamenii care îi ascultă muzica.

Viața tânărului nu a fost una ușoară. La vârsta de 20 de ani a aflat că suferă de cancer, iar muzica i-a fost alături în acea perioada dificilă. Acum, Austin este vindecat de boală, însă muzica i-a rămas în continuare un prieten de nădejde. Pe scena de la X Factor, Austin a interpretat piesa "Budapest" și i-a cucerit pe jurați. A primit 4 DA și merge direct în bootcamp.

"Tu ai un suflet incredibil și se simte asta în vocea ta. M-ai binecuvântat cu vocea ta", a comentat Loredana.

Jasmina Glodeanu

Jasmina are 31 de ani, este actriță și trainer de dicție. Muzica a fost mereu prezentă în sufletul său, acesta fiind motivul pentru care a revenit pe scena de la X Factor. Concurenta a interpretat piesa "Chuva". Prestația sa i-a intrigat pe jurați. Loredana a fost emoționată de moment, fiind de părere că începutul a fost perfect. Delia a fost, la rândul său, cucerită de interpretarea Jasminei.

Ștefan și Florin nu au fost impresionați și au oferit două răspunsuri de NU. Cu toate acestea, Florin s-a răzgândit în legătura cu verdictul său. Juratul a fost influențat de pledoaria Loredanei care a vorbit despre emoția transmisă de Jasmina, emoție care trebuie valorificată la X Factor. Astfel, Jasmina se află pe lista de așteptare cu 3 DA.

Independenții (Ștefan Bolnavu și Cătălin Heisanu)

Originari din Curtea de Argeș, Ștefan și Cătălin sunt doi băieți cu visuri mari. Cei doi au venit la X Factor pentru a-și prezenta compozițiile proprii, într-un stil de hip-hop old school. Grupul a primit 3 DA de la Ștefan, Loredana și Delia.

"Ați fost foarte corecți și pe beat", a comentat Delia.

Beatrice Giurgiu

Beatrice are 38 de ani și este medic stomatolog în Timișoara. Pe scena de X Factor, concurenta a interpretat piesa "Mercy On Me" și a primit 3 DA.

"Mulți dentiști care să cânte ca tine nu am văzut", a spus Ștefan Bănică.

Katarina Dyer

Katarina nu se vede făcând altceva decât muzică. Tânăra concurenta a menționat că la vârsta de 15 ani a semnat primul contract cu o casă de discuri, iar de atunci viața sa se învârte în jurul muzicii. Concurenta a interpretat piesa "Love on the Brain" și i-a emoționat pe jurați. Melodia a fost dedicată mamei sale care a decedat în urmă cu câteva luni de cancer. De asemenea, concurenta l-a menționat și pe tatăl său vitreg, regretatul Andrei Gheorghe.

"M-ai emoționat profund. Am simțit că ei sunt aici cu noi", a spus Loredana.

Mihai Meiroș

Mihai Meiroș are 33 de ani și este din București. Concurentul nu este străin de astfel de concursuri muzicale. În trecut a mai participat la Vocea României, dar și la X Factor. În viața de zi cu zi, Mihai este MC. Deși am putea crede că este obișnuit cu scena dat fiind jobul său, concurentul a mărturisit că este măcinat de emoțiile dinaintea unei interpretări.

La X Factor 2020, Mihai a interpretat piesa "Lady" și a primit 3 DA. Emoțiile concurentului au fost vizibile, însă jurații au putut observa potențialul vocii sale.

Marta Verrecchia

Marta are 18 ani și a venit din Italia să cucerească jurații de la X Factor. Pasiunea Martei pentru muzică a luat naștere acum șase ani și de atunci s-a dezvoltat prin participarea la diverse concursuri și festivaluri. Concurenta a dorit să bifeze și X Factor România 2020, iar momentul său nu a dezamăgit. I-a cucerit pe Ștefan, Loredana, Delia și Florin cu piesa "Fallin" și merge direct în bootcamp cu 4 DA.

"Bravo! Despre asta e X Factor. Asta vreau să văd. Concurente tinere, frumoase și sigure pe ele. Despre asta e vorba. Felicitări!", a spus Delia.

Ceilalți concurenți care nu au trecut de prima etapă a emisiunii sunt următorii:

  • Sara Memba, concurenta originară din Spania care a interpretat piesa "Mundo bicolor".
  • Parascheva Burduja, tânăra de 22 de ani care a cântat "If I Die Young".
  • Cezara Niculcea, concurenta care a interpretat melodia "Te iubeam".
  • Cătălin Valea, profesorul de matematică care a cântat piesa lui Laurențiu Cazan, "Say Something".

Concerte & turnee

Electric Castle 2024 a anunțat un nou val de artiști; Paolo Nutini, Sevdaliza, Sean Paul fac parte din lineup

Festivalul Electric Castle își desăvârșește lineup-ul ediției din acest an. Organizatorii au anunțat o serie proaspătă de artiști care vor urca pe scenă cu cele mai tari show-uri. Te invităm să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Paolo Nutini, Fall in Love (Mogosoaia), 4 septembrie 2022 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Electric Castle revine anul acesta cu cea de-a zecea ediție, una aniversară, care va promite concerte de neratat și o atmosferă electrizantă. Evenimentul va avea loc în perioada 17-21 iulie. Organizatorii au completat lineup-ul cu noi artiști, astfel:

  • Sean Paul
  • Paolo Nutini
  • Sevdaliza
  • Kungs
  • L'entourloop
  • Apashe with Brass Orchestra
  • Hernan Cattaneo B2B Sasha
  • Honeyluv
  • Vama
  • Șuie Paparude
  • CTC
  • Delia
  • Andy Purnell
  • BAO G
  • Mel Woods
  • Aris & Edi
  • Azteka
  • Palaye Royale

Aceștia li se adaugă muzicienilor deja anunțați la sfârșitul anului trecut, printre care Massive Attack, Bring Me the Horizon, Queens of the Stone Age și Chase & Status.

Sean Paul este unul dintre cei mai importanți pionieri ai muzicii dancehall. Piesele "Get Busy/Like Glue," "Temperature", "Baby Boy" împreună cu Beyonce, "Rockabye" cu Clean Bandit sau "Cheap Thrills" cu Sia sunt hit-uri de neuitat. În 2004 a câștigat premiul Grammy pentru "Best Reggae Album", în 2005 la American Music Award a câștigat "Best Pop/Rock Male Artist", iar în 2009 a câștigat "Best Reggae Artist" la Soul Train Award. Sean a avut și alte nominalizări la unele dintre cele mai prestigioase gale de premii din muzică.

De-a lungul carierei sale, Sean Paul s-a făcut remarcat drept un artist cu o abordare muzicală unică. Capacitatea sa de a arăta puterea și unitatea în muzică prin diverse colaborări, în mai multe genuri, i-a catapultat cariera în diferite topuri, aducându-i, în același timp, numeroase premii, dar și un fanbase uriaș.

Paolo Nutini este un cântăreț, compozitor și muzician scoțian. Albumul său de debut, "These Streets" (2006), a ajuns pe locul trei în UK Albums Chart. Următorul său disc, "Sunny Side Up" (2009), a debutat pe primul loc în UK Albums Chart. Cinci ani mai târziu, Nutini a lansat al treilea album de studio, "Caustic Love", în aprilie 2014. Materialul a primit recenzii pozitive din partea criticilor muzicali și a debutat pe primul loc în topurile albumelor din Marea Britanie. Cel mai recent album al artistului este "Last Night in the Bittersweet".

Paolo Nutini a concertat pentru prima dată în România în 2022, în cadrul festivalului Fall in Love.

Sevdaliza, pe numele real Sevda Alizadeh, este cântăreață, compozitoare, producătoare și regizoare irano-olandeză. A devenit activă pe scena muzicală în 2014, iar un an mai târziu a lansat două EP-uri, "The Suspended Kid" și "Children of Silk". Primul său album de studio, "ISON", a fost publicat pe 26 aprilie 2017 prin casa ei de discuri, Twisted Elegance. În 2018, a lansat un al treilea EP, "The Calling", urmat de al doilea album de studio, "Shabrang", în 2020.

Mai multe despre muzica Electric Castle 2024:

Electric Castle înseamnă 5 zile de party non-stop, întreținut, anul acesta, de regina muzicii techno, Nina Kravitz, Hernan Cattaneo, un nume important în progressive house, DJ Shadow, maestru în arta de sampling, Kungs, Todd Terje, și mulți alți DJi în premieră în festival. Revin la castel Sasha și Bonobo, producători descoperiți de fanii festivalului la primele ediții și mereu foarte bine primiți aici.

Pentru cei care își iau energia din rock, aventura muzicală va trece prin metal alături de frații Max și Igor Cavalera, fondatorii Sepultura, ce au reînregistrat două dintre albumele "clasice" ale trupei și le vor prezenta live, într-o formulă nouă, Sleaford Mods, probabil cea mai punk trupă din UK la ora actuală, sau garage rock cu Iguana Death Cult și She Wants Revenge. Palaye Royale adaugă un strop de eleganță în line up, cu stilul lor unic, autodefinit ca fashionart-rock.

Ritmuri latino, africane sau orientale își găsesc spațiu pe cele 10 scene ale festivalului și la ediția a 10-a. Fie că vor cânta în spaniolă, precum iLe, câștigătoare a Latin Grammys pentru cel mai bun album urban, în turcă, așa cum o fac Derya Yildirim & Group Șimșek, sau pe ritmuri congoleze, o premieră prin concertul Fulu Miziki, artiștii aduc o importantă contribuție la misiunea festivalului de a promova muzică de calitate din întreaga lume.

Artiștii români rămân în centrul atenției și la ediția a 10-a a festivalului: Subcarpați, Vița de Vie, Coma, Vama, Irina Rimes, Byron, Delia, Șuie Paparude, CTC și alte zeci de nume sunt confirmate de către organizatori.

Prețuri bilete Electric Castle 2024

Abonamentele pentru ediția 2024 a festivalului sunt disponibile online, la prețuri ce pornesc de la 493,02 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Află când începe cel de-al 16-lea sezon iUmor

Cosmin Natanticu va porni în căutarea celui mai amuzant concurent al celui de-al 16 sezon iUmor, alături de Delia, Bordea și Cheloo, în vreme ce Emi și Cuza vor fi alături de participanți în culisele show-ului.

Publicat

pe

Emi și Cuza, prezentatorii iUmor
Emi și Cuza, prezentatorii iUmor │ FOTO: Antena 1

Cel de-al 16-lea sezon iUmor - O nebunie de comedie va avea premiera duminică, 18 februarie, de la 21:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY și va aduce în fața celor patru jurați și a telespectatorilor numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor.

"După 15 sezoane de iUmor, nu credeam că mă mai poate surprinde ceva, am crezut că se întâmplase cam tot ce se putea întâmpla pe scenă, dar se anunță un sezon surprinzător, cu participanți diverși, din toate ramurile artistice și cu multe momente spumoase. Doar până acum am cunoscut concurenți care au făcut parodii muzicale, oameni care fac show-uri de gimnastică, dar cu un twist funny, avem stand-uperii clasici, avem și povestitori, magicieni, avem un show complet, cu alte cuvinte. Iar filmările sunt în plină desfăşurare!", a spus Emi.

Cuza a adăugat:

"Misiunea mea și a lui Emi, în calitate de prezentatori, va fi una mult mai intensă în acest nou sezon, pentru că vom fi paznicii urnei de vot, iar noi vom fi responsabili cu buna desfășurare a voturilor, ca nu cumva să se fraudeze alegerile iUmor. Avem platou nou, locație nouă, vibe-ul este unul foarte mișto și se conturează o familie frumoasă, aici, la iUmor".

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, aduce, la Antena 1, începând din 18 februarie, de la 21:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Opt perechi de celebrități participă la cel de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva!"

"Te cunosc de undeva!" le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. Opt echipe au acceptat provocarea spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmărite în curând pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Publicat

pe

Concurenţi "Te cunosc de undeva!" sezonul 20
Concurenţi "Te cunosc de undeva!" sezonul 20 │ FOTO: Antena 1

Numeroase surprize, provocări majore și transformări memorabile sunt doar câteva dintre ingredientele celui de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva", ce va avea premiera pe 17 februarie, de la ora 20:00. Transforming show-ul promite un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

Ei sunt concurenţii "Te cunosc de undeva!" sezonul 20

  • Ilona Brezoianu şi Florin Ristei
  • Emi şi Cuza
  • Connect-R şi SHIFT
  • Jo şi Liviu Teodorescu
  • Eliza Natanticu şi Zarug
  • Barbara Isasi şi Bella Santiago
  • Alexia Țalavutis şi Dima Trofim
  • Paula Chirilă şi Romică Țociu

"Pornim în sezonul 20 cu gânduri de pace, însă este liniştea dinaintea furtunii, pentru că vrem să câştigăm! Dacă sezonul trecut am luat locul 3, sezonul acesta ţintim cel puţin locul doi!", dezvăluie Connect-R, care mai spune că cel mai teamă, în acest sezon, îi este de colegi: "Sunt foarte buni toţi! Se anunţă un sezon foarte greu pentru noi, dar foarte bun pentru telespectatori!"

Partenerul lui de transformări, SHIFT, e hotărât însă să nu uite nici de distracţie: "

"Sunt mai relaxat acum, mă simt bine şi îmi doresc sincer să mă distrez mult mai tare! Data trecută am luat lucrurile prea în serios, am început să mă distrez abia spre finalul sezonului!"

Cu mult calm ies la joc Alexia şi Dima, matinalii de la Antena Stars în sezonul 20 "Te cunosc de undeva!":

"Ne place să ne facem treaba cât mai bine, suntem perfecţionişti, iar treaba asta ne cam încurcă puţin. Ne-am propus să fim calmi, nu ştim cât de mult o să reuşim, important este ca cei de acasă să primească energia noastră bună, energie la 2.20, aşa cum este sezonul acesta <<Te cunosc de undeva!>>. Experienţa acestui show este cea mai tare pe care am trăit-o până acum, sunt pregătită pentru un nou sezon şi, mai ales, sunt pregătită pentru noile provocări pe care ni le-a pregătit ruleta!", a dezvăluit Alexia Ţalavutis.

Surprizele se ţin lanţ în sezonul 20 "Te cunosc de undeva!", astfel că telespectatorii vor putea descoperi şi o echipă total neaşteptată, formată din Eliza Natanticu şi Zarug:

"Cu siguranţă cei de acasă nu se aşteptau la un asemenea duet, cum şi noi doi am avut plăcuta surpriză să descoperim o chimie fantastică între noi! Mă simt ca şi cum îl cunosc de 100 de ani, iar asta îmi dă exact starea de relaxare de care am nevoie. Zarug e partenerul perfect, mă face să râd mereu, e un super coleg, nu puteam să am alături pe cineva mai bun! Sigur o să câştigăm experienţă împreună şi o să ne bucurăm enorm de fiecare moment", a spus Eliza.

Zarug a adăugat:

"Îmi era viaţa mult prea uşoară şi m-am gândit să mi-o complic cu o harpie! ( n.r. râde). Doar că, ce să vezi, s-a dovedit că este cea mai simpatică şi mai drăgută colegă ever! Îmi place la nebunie echipa noastră! Rămâne, în cazul meu, ce mai mare temere legată de coregrafie, însă vreau să mă distrez! Sezonul ăsta este 100% pentru distracţie şi involuntar ne-am propus să mai distrugem şi nişte limitări personale şi psihologice, căci, ce să vezi, de coregrafie n-am scăpat!"

Show-ul transformărilor totale şi totodată una dintre cele mai longevive emisiuni din România, "Te cunosc de undeva!", revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

Citește în continuare

Trending