Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Citește rezumatul celei de-a noua runde de audiții de la X Factor 2020

Citește rezumatul ediției din 6 noiembrie a emisiunii X Factor. Află ce concurenți au impresionat cu interpretările lor și merg în etapa următoare a show-ului.

Publicat

pe

Concurenții care au trecut de cel de-al nouălea episod X Factor 2020
Concurenții care au trecut de cel de-al nouălea episod X Factor 2020 │ FOTO: captură Youtube / X Factor Romania

A noua ediție a show-ului X Factor a adus din nou în atenția publicului concurenți dornici să demonstreze talentul pe care îl dețin. Voci puternice, momente pline de emoție, dar și interpretări mai puțin fericite au creat o seară de vineri completă.

Despre echipele X Factor 2020:

Loredana va antrena băieții sub 24 de ani, Delia se va ocupa de concurenții (fete și băieți) cu vârsta de peste 24 de ani, Florin Ristei este liderul grupurilor, iar Ștefan Bănică le va lua sub aripa sa pe concurentele sub 24 de ani. Fiecare antrenor are disponibile 10 locuri în echipa sa.

Echipele de la X Factor România 2020 arată astfel:

Echipa Loredana: Adrian Petrache, Andrei Theodor, Robert Botezan, Arthur Horeanu, Denis Costea, David Adrian Ștefan

Echipa Delia: Otilia Gogu, Naomi Hedman, Alina Dincă, Sonia Mosca, Iulian Canaf, Kalon Rae, Lakeetra Knowles, Austin Hirth

Echipa Florin Ristei: Super 4, Alfa Band

Echipa Ștefan Bănică: Ioana Ardelean, Andrada Precup, Oana Velea, Ana Paula Rada Pantea, Melania Cuc, Alexandra Sîrghi, Marta Verrecchia

Citește rezumatul ediției X Factor din 6 noiembrie:

Ana Maria Roșu

În vârstă de 24 ani, Ana Maria nu este străină de lumea muzicii. Este studentă la Conservator, secția jazz și face parte din două trupe; una de cover-uri și una de jazz. Concurenta a făcut parte din grupul de backing vocals al Loredanei, întrevederea dintre cele două cu ocazia X Factor fiind una extrem de plăcut. La audițiile de la emisiunea de voci, Ana Maria a interpretat piesa Arethei Franklin, "Ain't No Way" și a primit 3 DA.

"Bravo, Ana Maria! Sunt mândră de tine. Ai evoluat foarte mult. Felicitări, bravo!", i-a transmis Loredana concurentei.

Ștefan Bănică a fost singurul care a oferit un răspuns negativ, motivația sa fiind faptul că a lipsit emoția din interpretarea concurentei.

Negru Mihai (Zila Mike)

Concurentul de 26 de ani nu este la prima încercare pe scena X Factor. Mihai a revenit cu o compoziție proprie de hip-hop pentru a demonstra că merită un loc în competiție. Atitudinea, dicția și ritmul momentului au fost pe placul juraților, însă unele cuvinte licențioase, caracteristice stilului hip-hop, nu au fost pe gustul lui Ștefan Bănică:

"Băi, ești foarte bun pe ceea ce faci. Ai groove, dar trebuie să te gândești la context".

Loredana, în schimb, a apreciat asumarea lui Mihai, fiind de părere că despre asta este vorba în hip-hop. Mihai se află pe lista de așteptare cu 3 DA.

Austin Hirth

Austin este originar din Florida, dar a venit în România la o vârstă fragedă. Părinții săi au lucrat într-o serie de orfelinate din București, Austin petrecând o bună parte din viață în capitală. Recent, el s-a mutat în Cluj-Napoca, unde cântă pe stradă. Nu o face doar pentru bani, ci și pentru conexiunile pe care le formează cu toți oamenii care îi ascultă muzica.

Viața tânărului nu a fost una ușoară. La vârsta de 20 de ani a aflat că suferă de cancer, iar muzica i-a fost alături în acea perioada dificilă. Acum, Austin este vindecat de boală, însă muzica i-a rămas în continuare un prieten de nădejde. Pe scena de la X Factor, Austin a interpretat piesa "Budapest" și i-a cucerit pe jurați. A primit 4 DA și merge direct în bootcamp.

"Tu ai un suflet incredibil și se simte asta în vocea ta. M-ai binecuvântat cu vocea ta", a comentat Loredana.

Jasmina Glodeanu

Jasmina are 31 de ani, este actriță și trainer de dicție. Muzica a fost mereu prezentă în sufletul său, acesta fiind motivul pentru care a revenit pe scena de la X Factor. Concurenta a interpretat piesa "Chuva". Prestația sa i-a intrigat pe jurați. Loredana a fost emoționată de moment, fiind de părere că începutul a fost perfect. Delia a fost, la rândul său, cucerită de interpretarea Jasminei.

Ștefan și Florin nu au fost impresionați și au oferit două răspunsuri de NU. Cu toate acestea, Florin s-a răzgândit în legătura cu verdictul său. Juratul a fost influențat de pledoaria Loredanei care a vorbit despre emoția transmisă de Jasmina, emoție care trebuie valorificată la X Factor. Astfel, Jasmina se află pe lista de așteptare cu 3 DA.

Independenții (Ștefan Bolnavu și Cătălin Heisanu)

Originari din Curtea de Argeș, Ștefan și Cătălin sunt doi băieți cu visuri mari. Cei doi au venit la X Factor pentru a-și prezenta compozițiile proprii, într-un stil de hip-hop old school. Grupul a primit 3 DA de la Ștefan, Loredana și Delia.

"Ați fost foarte corecți și pe beat", a comentat Delia.

Beatrice Giurgiu

Beatrice are 38 de ani și este medic stomatolog în Timișoara. Pe scena de X Factor, concurenta a interpretat piesa "Mercy On Me" și a primit 3 DA.

"Mulți dentiști care să cânte ca tine nu am văzut", a spus Ștefan Bănică.

Katarina Dyer

Katarina nu se vede făcând altceva decât muzică. Tânăra concurenta a menționat că la vârsta de 15 ani a semnat primul contract cu o casă de discuri, iar de atunci viața sa se învârte în jurul muzicii. Concurenta a interpretat piesa "Love on the Brain" și i-a emoționat pe jurați. Melodia a fost dedicată mamei sale care a decedat în urmă cu câteva luni de cancer. De asemenea, concurenta l-a menționat și pe tatăl său vitreg, regretatul Andrei Gheorghe.

"M-ai emoționat profund. Am simțit că ei sunt aici cu noi", a spus Loredana.

Mihai Meiroș

Mihai Meiroș are 33 de ani și este din București. Concurentul nu este străin de astfel de concursuri muzicale. În trecut a mai participat la Vocea României, dar și la X Factor. În viața de zi cu zi, Mihai este MC. Deși am putea crede că este obișnuit cu scena dat fiind jobul său, concurentul a mărturisit că este măcinat de emoțiile dinaintea unei interpretări.

La X Factor 2020, Mihai a interpretat piesa "Lady" și a primit 3 DA. Emoțiile concurentului au fost vizibile, însă jurații au putut observa potențialul vocii sale.

Marta Verrecchia

Marta are 18 ani și a venit din Italia să cucerească jurații de la X Factor. Pasiunea Martei pentru muzică a luat naștere acum șase ani și de atunci s-a dezvoltat prin participarea la diverse concursuri și festivaluri. Concurenta a dorit să bifeze și X Factor România 2020, iar momentul său nu a dezamăgit. I-a cucerit pe Ștefan, Loredana, Delia și Florin cu piesa "Fallin" și merge direct în bootcamp cu 4 DA.

"Bravo! Despre asta e X Factor. Asta vreau să văd. Concurente tinere, frumoase și sigure pe ele. Despre asta e vorba. Felicitări!", a spus Delia.

Ceilalți concurenți care nu au trecut de prima etapă a emisiunii sunt următorii:

 • Sara Memba, concurenta originară din Spania care a interpretat piesa "Mundo bicolor".
 • Parascheva Burduja, tânăra de 22 de ani care a cântat "If I Die Young".
 • Cezara Niculcea, concurenta care a interpretat melodia "Te iubeam".
 • Cătălin Valea, profesorul de matematică care a cântat piesa lui Laurențiu Cazan, "Say Something".

Lifestyle

Delia a fost invitată la podcastul lui Smiley, unde a vorbit despre vacanţe alături de Dan Badea

Seria de podcasturi a lui Smiley continuă, de această dată cu doi invitaţi de la iUmor. Promovată mai degrabă ca o "emisiune online", "8, 8 şi ceva, FIX" i-a avut invitaţi pe comediantul Dan Badea şi pe Delia Matache. Subiectul acestui episod a fost plecarea în vacanţe şi concedii, dar şi... shaorma cu de toate Totul se vede în clip şi se disecă în articol.

Publicat

pe

Podcast 8 8 si ceva FIX Smiley Delia Dan Badea
Podcast 8 8 si ceva FIX Smiley Delia Dan Badea │ FOTO: Smiley

Pandemia a făcut foarte mulţi artişti, actori, comedianţi să pornească podcasturi, pentru a fi mai aproape de fanii lor. Smiley a pornit în primăvara lui 2021 "8, 8 şi ceva, FIX", o producţie online relaxată, unde artistul a invitat amici ai săi şi persoane de care se simte apropiat. Totul începea cu un episod despre paternitate, în care Bobonete, Fodor şi DOC au avut sfaturi pentru proaspătul tătic Smiley. Au fost invitaţi şi Pavel Bartoş şi soţia, dar şi Ştefania, Speak, Deliric şi Doc în ultimele episoade.

În luna mai i-am făcut pe Gina Pistol, DOC şi Deliric discutând despre sinceritate. Ultimul episod a venit pe 10 iunie 2021, iar după o serie de ştiri pe scurt, un sketch cu istoria shaormei, pe la minutul 17 apar şi invitaţii speciali: Delia Matache şi Dan Badea. Colegi la iUmor, artista şi comediantul au discutat în special despre vacanţe, făcând paralela celor de la noi cu cele din afară. S-a vorbit despre all inclusive, kilogramele puse inevitabil în concediu, dar şi despre cele mai exotice locuri în care a fost Delia.

Am aflat că Smiley nu are atât de mult timp pentru concedii pe cât şi-ar dori şi am ascultat din nou păţania Deliei dintr-o excursie pe munte când era mică. E vorba despre momentul când şi-a petrecut noaptea în pădure alături de tatăl său şi sora în vârstă de doar 5 ani, cu sunete de animale în jur. Auzisem istorioara la podcastul lui Micutzu, unde am aflat şi că Deliei îi e mai teamă de vaci agresive decât de unele animale carnivore. Am avut şi sfaturi pentru vacanţele în Europa, iar Dan Badea a povestit despre momentul când a făcut stand-up pentru soldaţii romani din Afghanistan.

Smiley a lansat în această primăvară piesa "Noi doi şi noaptea", iar pe 1 iunie a sărbătorit Ziua Copilului lansând o versiune live a piesei "Până la Tine". Pe artist îl vom vedea în juriul noii emisiuni SuperStar România, iar alături de el vor juriza şi Marius Moga şi Carla's Dreams, dar şi Raluka. Delia a apărut în urmă cu o lună la podcastul "Acasă la Măruţa", armonizându-şi vocea cu Andra, pentru că în iunie să lanseze piesa "Racheta", care fusese NFT la începutul anului.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Câştigătorul iUmor sezonul 10 este un concurent trimis acasă, revenit cu mini roast-uri

Finala sezonului 10 iUmor a ţinut neaşteptat de mult pe 26 mai, întinzându-se şi după ora 00:00 şi intrând binişor în ziua de 27 mai. 12 concurenţi au ajuns în finală, iar doar 6 au trecut de voturile juraţilor, pentru a ajunge la voturile publicul. La final doar un concurent a plecat cu cecul de 20.000 de euro şi el a fost o surpriză. Îi vedeţi numărul în articol.

Publicat

pe

Finala iUmor Sezonul 10 castigator
Finala iUmor Sezonul 10 castigator │ FOTO: Antena 1 a1.ro

Ca să nu mai ţinem suspansul prea multă vreme, e vorba despre Andrei Garici, cel mai greu calificat concurent. Asta pentru că în semifinală a livrat un număr slab, iar apoi a fost trimis acasă să îşi aducă glumele pregătite pentru finală. Apoi a avut doar o zi, sau mai bine zis 3 ore să îşi scrie numărul nou, după ce a fost votat de public pentru a ajunge în disputa de pe 26 mai. Numărul din marea finală a fost o colecţie de roast-uri, pentru celebrităţi ca Fuego, Prigoană, Gheorghe Gheorghiu, Aurel Moldoveanu şi Cătălin Măruţă.

Au fost glume muşcătoare, dar punct ochit-punct lovit. Juraţii au reacţionat pozitiv şi publicul l-a ales pe Andrei Garici după un vot prin SMS de 15 minute.

Marele favorit al finalei a fost Florin Gheorghe, care se vedea deja câştigător şi a dezamăgit juraţii, deşi avea experienţa show-ului din 2019 şi a avut deja şi turnee de comedie alături de Dan Badea. Prea multe glume cu păr pubian şi prea puţină inspiraţie în afară de poante despre sex.

Surpriza serii la iUmor a fost Nae Nicolae, pe care Mihai Bendeac l-a considerat demn de scenete la Sala Palatului şi cu un număr care va fi amuzant şi peste 20 de ani. Cheloo i-a dat totuşi o lecţie, simulând un vot negativ, pentru a reveni apoi şi a da mâna cu concurentul. Glumele sale s-au axat pe copilăria în sărăcie, cu ardei iute în loc de căldură, pastă de dinţi reciclată şi alte trăznăi.

Doru Nicuţ şi Alexandru Gheţan au fost alţi doi finalişti cu şanse reale la marele trofeu, în vreme ce Ştefania Costache a oferit momentul sexy al serii, cu un "căţeluş feminin", care a furat ochii lui Bendeac şi Cheloo.

Daria Ştefania a reuşit performanţa de a fi incredibil de întunecată, în discursul său despre anorexie, bulimie, vomă şi afecţiuni psihice. A fost dincolo de umor, mai degrabă o serie de confesiuni şocante, mai ales pentru Delia.

Şi Vlad Bieltz a părut a avea şanse, dar nu a fost la fel de bun ca în preselecţii.

Poate dezamăgirea serii a fost Alin Bouraşu, care a livrat ghicitori scornite pe genunchi şi fără a avea mare sens.

La final rămâne un singur câştigător, Andrei Garici şi întrebări legate de existenţa unui sezon 11, după cum tot ameninţa Mihai Bendeac la final. Ce e drept e o glumă internă, ce apare la fiecare final de sezon. Am avut şi un număr de comedie marca Mincu, livrat în timpul votului, iar comendiantul Alexandru Minculescu ne-a povestit cum a petrecut pandemia alături de Maria Popovici, mai ales aventura mersului la magazin după pufuleţi.

Ce a lipsit din finală? Momentul de înregistrare a victoriei fiecărui concurent, separat, cu bucuria mai mult sau mai puţin falsă a juraţilor. Poate şi un roast mai muşcător...

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Cine sunt finaliştii iUmor, sezonul 10 după semifinala de pe 19 mai

Pe 19 mai a avut loc semifinala iUmor, sezonul 10, din care au fost aleşi cei sau mai bine zis ales cel care avea să meargă în finala de pe 26 mai. Părea să fie o semifinală slabă, primii participanţi picând sub securea lui Cheloo, pus pe jurizări negative în acea ediţie. Cine s-a calificat mai departe aflaţi în articol.

Publicat

pe

Juriu iUmor sezonul 10
Juriu iUmor sezonul 10 │ FOTO: Antena 1

Totul începea cu cuplul zâmbăreţ format din Liana şi Alexandru Avădanei, care au spus glume legate de viaţa de cuplu, dar cele cu alăptare şi transformările corpului femeii nu au prins deloc la juraţi. L-am văzut şi pe Mihai Coman, acuzat în repetate rânduri de Mihai Bendeac că ar fi plagiat glume şi din nou a primit acuzaţii de gen pentru o glumă legată de mersul la Carrefour. Asta deşi în audiţii Mihai îi garantase un post de scenarist dacă glumele erau cu adevărat ale sale.

Totul a culminat cu o invitaţie a Deliei la jogging pentru acest concurent.

Elena Albu a avut un super moment la pian despre faimoasele poze nesolicitate cu... penisuri. Cheloo, Delia şi Bendeac l-au apreciat, dar se putea mai bine.

Apoi a venit Andrei Garici, care i-a adus un omagiu bunicului său cioban şi care a părut a topi inima juraţilor, dar doar până la un punct. Potenţialul era mare, dar nefolosit şi el a fost trimis acasă pentru a îşi aduce textul pregătit pentru finală. A revenit apoi şi a spulberat toate aşteptările cu un roast care a lovit în toate celebrităţile de la noi, inclusiv Loredana, dar şi Cheloo şi chiar Mircea Badea.

De altfel Andrei Garici avea să fie singurul selectat din această semifinală pentru a fi trimis în finală.

Au mai concurat şi Nechifor Bugeac, din nou cu arhaisme, dar de această dată interpretând o piesă "Paraziţii", urmat de Alina Păduraru, cu o lecţie de chimie şi medicină legată de Coronavirus. Ne-a spus şi cum să ne vaccinăm în funcţie de zodie. Cristi Toma a venit cu compania de teatru pentru un moment de comedie absurdă, iar Alvin Capon a făcut un număr captivant, mai puţin axat pe dizabilităţile sale de această dată. Diana Oprea a venit din nou cu un show de jazz şi muzică lounge, reinterpretând piese "Paraziţii".

La final singurul concurent care a mers în finală este Andrei Garici. Iată şi ceilalţi finalişti votaţi de public din audiţii până acum:

 • Florin Gheorghe
 • Nae Niculae
 • Daria Ştefania
 • Marie Janette
 • Alexandru Ghetan
 • Ştefania Costache
 • Doru Nicut
 • Radu Carbon
 • Alin Bourasu
 • Vlad Bieltz
 • Gabriel Dumitriu

Finala iUmor 2021 va fi difuzată miercuri, pe 26 mai de la ora 20:30 pe Antena 1. Mihai Bendeac, Cheloo şi Delia vor alege alături de public cel mai amuzant concurent din sezonul 10.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending