Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Vocea României revine cu Reuniunea pe 1 decembrie 2020 - VIDEO

Vocea României nu a mai continuat în 2020 cu sezonul zece, dar se revanșează față de fanii emisiunii cu o ediție specială, intitulată Reuniunea. Aceasta va fi difuzată la Pro TV pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României.
Vocea României - Reuniunea, pe 1 decembrie 2020

Vocea României - Reuniunea, pe 1 decembrie 2020 │ FOTO: Captură Instagram

Vocea României revine pe micile ecrane mai devreme decât preconizau fanii emisiunii. După amânarea sezonului 10, mulți au crezut că mai devreme de 2021 nu vor mai putea urmări acest concurs de talente, dată fiind și acutizarea pandemiei. Realizatorii emisiunii au pregătit, însă, o ediție specială, care va marca Ziua Națională a României. Pe 1 decembrie 2020, de la 20:30, Vocea României va reveni la PRO TV cu Reuniunea, o emisiune cu mulți invitați speciali, așa cum Irina Rimes anunță într-un promo publicat pe pagina oficială de Instagram a show-ului.

"Voci puternice! Mult dor. Invitați la care nu te aștepți și emoții pe măsură. Pe 1 decembrie petrecem împreună", ne anunță Irina Rimes.

UPDATE: Potrivit unui comunicat de presă al PRO TV, Vocea României - Reuniunea îi va readuce în scaunele de antrenori pe Andra, Adrian Despot și pe Marius Moga, care au lipsit în sezonul 9. Alături de ei vor fi și Irina Rimes, Smiley, Horia Brenciu și Tudor Chirilă. De asemenea, concurenții care au făcut istorie în cele 9 sezoane vor urca pe scenă alături de antrenorii lor și vor face un arc peste timp într-un spectacol cu muzică, dans și energie.

VIDEO PROMO: Irina Rimes anunță ediția specială Vocea României - Reuniunea

Într-un alt promo, Andra ne invită să ne întoarcem scaunele odată cu antrenorii.

"Cântă și ascultă odată cu noi. Întoarce-te odată cu noi, pentru că Vocea e numai una."

VIDEO PROMO: Andra anunță ediția specială Vocea României - Reuniunea

Andra nu a făcut parte din juriul ultimului sezon Vocea României, însă apare în acest promo, indicând astfel că Reuniunea îi va readuce în platou pe antrenorii care au părăsit scaunele rotative. Ne putem aștepta astfel ca, pe lângă Tudor Chirilă, Smiley și Horia Brenciu, să îi revedem și pe Adrian Despot și pe Marius Moga. E de așteptat ca Loredana Groza să nu se alăture foștilor ei colegi, în prezent ea făcând parte din juriul emisiunii concurente de pe Antena 1, X Factor.

Vocea României va reveni, cel mai probabil anul viitor, și cu sezonul 10, înscrierile fiind deschise pe site-ul emisiunii.

Prima ediție a emisiunii Vocea României a fost difuzată în 2011. De-a lungul celor nouă sezoane au câștigat marele trofeu Ștefan Stan, Julie Mayaya, Mihai Chițu, Tiberiu Albu, Cristina Bălan, Teodora Buciu, Ana Munteanu, Bogdan Ioan și Dragoș Moldovan. Din juriul emisiunii au făcut parte: Smiley (sezoanele 1 - 9), Marius Moga (sezonale 1 - 6), Loredana Groza (sezoanele 1 - 7), Horia Brenciu (sezoanele 1 - 3 și 9), Tudor Chirilă (sezoanele 4 - 9), Adrian Despot (sezonul 7), Andra (sezonul 8) și Irina Rimes (sezoanele 8 - 9).

Citește mai multe despre AndraIrina Rimes
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dan Byron lansează "Long Story Short", un EP ce rezonează cu vremurile pe care le trăim

Dan Byron, solistul trupei byron, lansează EP-ul "Long Story Short", un mini-album cu 4 cântece înregistrate în timpul pandemiei. Primul...

Închide