Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

VIDEO: Kelly Clarkson a făcut cover după "Dream On", de la Aerosmith

Kelly Clarkson a interpretat live o piesă rock extrem de dificilă. Fără a încerca să imite originalul, Kelly a realizat propria versiune pentru piesa "Dream On", a trupei Aerosmith.

Publicat

pe

Kelly Clarkson cântând ”Dream On”
Kelly Clarkson cântând ”Dream On” │ FOTO: Captură YouTube

"Dream On", puternica baladă Aerosmith de pe albumul de debut al formației, este o piesă rock emblematică și totodată extrem de dificil de interpretat. Puțini sunt cei care se aventurează să realizeze coveruri după ea, notele înalte atinse de Steven Tyler fiind greu de reprodus chiar și pentru o voce feminină.

Cu toate acestea, Kelly Clarkson nu s-a lăsat intimidată, și a realizat propria ei versiune pentru această piesă. Coverul a fost realizat în cadrul propriei sale emisiuni, The Kelly Clarkson Show, unde artista obișnuiește să reinterpreteze piese celebre în fiecare nou episod.

Reacțiile la acest cover au fost foarte bune, publicul din platou aplaudându-o la scenă deschisă. Comentariile de pe YouTube au fost și ele pe măsură, mulți rămânând uluiți de forța vocii sale:

"A fost extraordinar. Acele note...pur și simplu...la naiba. O adevărată regină", a scris cineva, un alt fan adăugând: "Faptul că a cântat acele note înalte fără niciun efort e incredibil !!!! Mă uimește mereu cu abilitățile ei vocale."

VIDEO: Kelly Clarkson - "Dream On", de la Aerosmith

În România, Tiberiu Albu a mai îndrăznit să cânte această baladă, și nu a făcut-o oricum, ci pe scena unuia dintre cele mai urmărite show-uri de talente. Tibi a interpretat piesa "Dream On" în sfertul de finală din sezonul 4 al emisiunii Vocea României, lăsând jurații fără cuvinte. Tânărul, în vârstă atunci de 22 de ani, a fost aplaudat minute în șir, prestația sa devenind la momentul respectiv un etalon în întreaga istorie a emisiunii.

Tiberiu Albu a câștigat ulterior concursul, punând apoi bazele trupei Fameless. În prezent, Tibi cântă solo, cel mai recent videoclip, "Printre priviri", fiind lansat la finele lui 2019.

Trending