Urmărește-ne în Social Media

Tehnologie

UNTOLD cucerește fanii și pe TikTok, devenind cel mai urmărit brand românesc

Pregătirile pentru ediția din 2021 și evenimentele din mediul digital organizate în această perioadă au făcut ca numărul de fani ai festivalului UNTOLD să depășească toate așteptările, transformându-l în brandul românesc cel mai urmărit și îndrăgit pe TikTok.

Publicat

pe

│ FOTO: UNTOLD Festival

Contul festivalului UNTOLD de pe rețeaua de socializare TikTok a ajuns în doar câteva zile la peste 350.000 de urmăritori din întreaga lume și a depășit 4,5 milioane de like-uri. Un secret ce a dus la această performanță îl reprezintă și momentele extraordinare din cele 5 ediții de festival care au fost surprinse în timpul show-urilor artiștilor, un astfel de exemplu fiind crowd-control-ul lui Timmy Trumpet.

În contul de TikTok al festivalului, fanii pot găsi momente memorabile precum cele mai cunoscute piese ale lui Avicii care s-au auzit pe Cluj Arena, momentul în care Armin van Buuren își îmbrățișează fanii la UNTOLD, momentul emoționant în care lui Armin van Buuren îi dau lacrimile pe scena principală de la Cluj-Napoca, dar și cadre din dronă cu mainstage-ul și artificiile. Majoritatea fanilor UNTOLD de pe pagina de TikTok a festivalului sunt străini din țări precum SUA, Marea Britanie, Olanda, Franța, Italia, Ungaria.

Rezultatele vin și ca urmare a eforturilor făcute de organizatorii festivalului UNTOLD de a rămâne conectați cu publicul. În contextul în care toate festivalurile au fost amânate pentru anul 2021 din cauza pandemiei, relația și conexiunea cu fanii s-au mutat în mediul digital. Așa a apărut OVERNIGHT, cel mai mare "party de acasă", unde au petrecut de 1 mai peste 1,2 milioane de oameni din toată lumea. DJ-i apreciați la nivel mondial, precum și artiști români de top au oferit publicului un spectacol care a trecut de toate ecranele.

Aproape 1 milion de oameni din întreaga lume au urmărit și emisiunea SPARKS OF MAGIC realizată în zilele în care ar fi trebuit să se desfășoare a șasea ediție a festivalului UNTOLD. În plus, în cele 4 zile fanii au putut urmări transmisiunile show-urilor în premieră ale unor artiști care au urcat în cei 5 ani pe mainstage-ul festivalului.

Trending