Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

Transilvania Jazz Festival 2020 va putea fi urmărit online, cu acces gratuit - PROGRAM PE ZILE

Transilvania Jazz Festival vine în 2020 cu o ediție specială, adaptată perioadei pandemice pe care o traversăm. Programat să aibă loc pe 13 și 14 noiembrie, evenimentul va putea fi urmărit de acasă, urmând a fi transmis live pe canalele de comunicare online ale festivalului.
Andrew McCormack

Andrew McCormack │ FOTO: Captură YouTube

Cea de-a 14-a aniversare a evenimentului Transilvania Jazz Festival este una inedită, adaptată vremurilor fără precedent în istorie pe care le trăim.

"Tuturor ne lipsesc întâlnirile culturale de valoare, nemijlocite, de suflet, care lasă amintiri în memoria fiecărui spectator, dar și în cea colectivă, a comunitătii din care facem parte, fizic ori cultural. Nouă, ca și dumneavoastră, ne este dor de jazz. Si, mai cu seamă, de Transilvania Jazz Festival 2020 !

Dat fiind contextul social actual, am reunit toate forțele ca să putem împlini, în continuare misiunea, păstrând vie și împărtășind, ca de fiecare dată, cu dumneavoastră, muzica de jazz, simbol etern al libertății de expresie artistică. Pentru prima dată, TRANSILVANIA JAZZ FESTIVAL se desfășoară exclusiv online", au transmis organizatorii.

Transilvania Jazz Festival 2020, o ediție online cu muzicieni de excepție

Prin intermediul canalelor de comunicare online ale festivalului - Youtube si Facebook – TJF 2020 va aduce în casele și în inimile iubitorilor de jazz muzicieni de excepție ai scenei internaționale contemporane. În fiecare din serile de 13 și 14 noiembrie vor fi transmise trei ore de muzică live.

Ediția online a festivalului va reuni artiști din Marea Britanie, Franța, Italia, Puerto Rico, Germania, Liban, Republica Moldova și România. Evenimentul va fi prezentat de cunoscutul profesor și muzicolog de jazz Virgil Mihaiu.

Programul Transilvania Jazz Festival 2020 - online

Ediția online a Festivalului va găzdui șase proiecte ale unor artiști desăvârșiti:

Vineri, 13 noiembrie, online stream pe canalele YouTube și Facebook ale Festivalului, începând cu ora 19:15:

  • KNOM (Alessandro Rossi & Gabriele Boggio Ferraris) (Italia)
  • Shekinah Rodz & Olivier Gatto (Puero Rico/Franța)
  • Andrew McCormack (Marea Britanie)

Sâmbătă, 14 noiembrie, online stream pe canalele YouTube și Facebook ale Festivalului, începând cu ora 19:15:

  • Arcuș Trio (Republica Moldova/România)
  • Tarek Yamani & Igor Spallati (Liban/Italia/Germania)
  • Christian Pabst (Germania)

Accesul la link-urile de stream este gratuit.

Artiștii invitati ai ediției a 14-a sunt nume consacrate pe scena jazzului contemporan internațional și vor oferi publicului șansa de a petrece două seri cu muzică de calitate.

Transilvania Jazz Festival este un proiect realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj- Napoca. Fondator și director executiv al festivalului este Simona Hodos.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Danezul Mads Mikkelsen l-ar putea înlocui pe Johnny Depp în pelicula "Fantastic Beasts 3"

Universul Hollywoodian nu stă pe loc. La scurt timp după ce Warner Bros. a anunțat plecarea lui Johnny Depp din...

Închide