Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix Liana Stanciu anunță când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra

Transilvania Jazz Festival 2020 va putea fi urmărit online, cu acces gratuit - PROGRAM PE ZILE

Transilvania Jazz Festival vine în 2020 cu o ediție specială, adaptată perioadei pandemice pe care o traversăm. Programat să aibă loc pe 13 și 14 noiembrie, evenimentul va putea fi urmărit de acasă, urmând a fi transmis live pe canalele de comunicare online ale festivalului.
Andrew McCormack

Andrew McCormack │ FOTO: Captură YouTube

Cea de-a 14-a aniversare a evenimentului Transilvania Jazz Festival este una inedită, adaptată vremurilor fără precedent în istorie pe care le trăim.

"Tuturor ne lipsesc întâlnirile culturale de valoare, nemijlocite, de suflet, care lasă amintiri în memoria fiecărui spectator, dar și în cea colectivă, a comunitătii din care facem parte, fizic ori cultural. Nouă, ca și dumneavoastră, ne este dor de jazz. Si, mai cu seamă, de Transilvania Jazz Festival 2020 !

Dat fiind contextul social actual, am reunit toate forțele ca să putem împlini, în continuare misiunea, păstrând vie și împărtășind, ca de fiecare dată, cu dumneavoastră, muzica de jazz, simbol etern al libertății de expresie artistică. Pentru prima dată, TRANSILVANIA JAZZ FESTIVAL se desfășoară exclusiv online", au transmis organizatorii.

Transilvania Jazz Festival 2020, o ediție online cu muzicieni de excepție

Prin intermediul canalelor de comunicare online ale festivalului - Youtube si Facebook – TJF 2020 va aduce în casele și în inimile iubitorilor de jazz muzicieni de excepție ai scenei internaționale contemporane. În fiecare din serile de 13 și 14 noiembrie vor fi transmise trei ore de muzică live.

Ediția online a festivalului va reuni artiști din Marea Britanie, Franța, Italia, Puerto Rico, Germania, Liban, Republica Moldova și România. Evenimentul va fi prezentat de cunoscutul profesor și muzicolog de jazz Virgil Mihaiu.

Programul Transilvania Jazz Festival 2020 - online

Ediția online a Festivalului va găzdui șase proiecte ale unor artiști desăvârșiti:

Vineri, 13 noiembrie, online stream pe canalele YouTube și Facebook ale Festivalului, începând cu ora 19:15:

  • KNOM (Alessandro Rossi & Gabriele Boggio Ferraris) (Italia)
  • Shekinah Rodz & Olivier Gatto (Puero Rico/Franța)
  • Andrew McCormack (Marea Britanie)

Sâmbătă, 14 noiembrie, online stream pe canalele YouTube și Facebook ale Festivalului, începând cu ora 19:15:

  • Arcuș Trio (Republica Moldova/România)
  • Tarek Yamani & Igor Spallati (Liban/Italia/Germania)
  • Christian Pabst (Germania)

Accesul la link-urile de stream este gratuit.

Artiștii invitati ai ediției a 14-a sunt nume consacrate pe scena jazzului contemporan internațional și vor oferi publicului șansa de a petrece două seri cu muzică de calitate.

Transilvania Jazz Festival este un proiect realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj- Napoca. Fondator și director executiv al festivalului este Simona Hodos.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Danezul Mads Mikkelsen l-ar putea înlocui pe Johnny Depp în pelicula "Fantastic Beasts 3"

Universul Hollywoodian nu stă pe loc. La scurt timp după ce Warner Bros. a anunțat plecarea lui Johnny Depp din...

Închide