Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Tranda are o piesă nouă cu Jo, "Dansez cu umbra ta" - AUDIO

Tranda a lansat pe final de 2020 un nou material de studio, ce include o colaborare inedită cu JO. Single-ul înregistrat de cei doi se numește "Dansez cu umbra ta" și este o baladă de dragoste despre un sfârșit de relație ce a lăsat urme adânci.

Publicat

pe

Tranda
Tranda │ FOTO: Captură YouTube

Tranda și Jo colaborează pentru o piesă sensibilă, scrisă din perspectiva celui ce a rămas încă agățat de amintirea unei iubiri încheiate. "Dansez cu umbra ta" este despre acceptarea adevărului și a unei realități inconfortabile.

"De când ai plecat, dansez cu umbra ta
Despre tine, știu, dansezi cu altcineva...
Și n-avea niciun rost să fim ce nu am fost, amândoi ne-am schimbat", cântă Jo pe refrenul piesei.

Versurile melodiei "Dansez cu umbra ta" sunt scrise de Costin Trandafir, muzica fiind semnată de Paul Iorga.

AUDIO: Tranda și Jo - "Dansez cu umbra ta"

"Dansez cu umbra ta" se regăsește pe noul album al lui Tranda, "Dragoste și alte droguri". Pe acest material este inclusă și o colaborare cu Delia Rus, pentru piesa "Doar noi", lansată deja cu videoclip.

Întregul material al lui Tranda poate fi ascultat pe canalul său de YouTube. Discul conține 13 piese.

AUDIO: Tranda - "Dragoste și alte droguri" (Album integral)

Cu peste 16 ani de muzică, artistul sinonim cu termenul "Constangeles", ce a dat şi titlurile a două albume, a lansat de-a lungul timpului piese ca "În Drum Spre Bani", "La lume din nou", "Dacă cerul", "Pe zonă", "Bulevard", "Febra" şi a colaborat cu artişti precum Grasu XXL, Smiley, Criss Blaziny, Zhao, Nane, Cabron, Deliric, Sore, Spike etc.

JO a cunoscut succesul cu primul său single, "Șoapte", care a strâns peste 24 milioane de vizualizări pe YouTube. De-a lungul timpului, artista a lansat o serie de single-uri ce au ajuns ulterior hit-uri: "Mesajul meu" și "Cu un picior în rai", dar și colaborări cu artiști precum Randi sau Jorge. Colaborarea cu Randi pentru single-ul "Până vara viitoare" a stat în topurile celor mai difuzate piese pe radio și TV timp de aproape jumătate de an și a depășit în doar cinci luni de la lansare 25 de milioane de vizualizări pe YouTube.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending