Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

"The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie

La fel ca protagonista Beth Harmon, "The Queen's Gambit" a atins un succes neașteptat. Miniseria de șapte episoade a devenit cea mai urmărită din istoria serviciului de streaming. Mai multe detalii în articol.
Anya Taylor-Joy în trailerul

Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit" │ FOTO: captură YouTube / Netflix

Potrivit The Hollywood Reporter, "The Queen's Gambit" a fost vizionată de 62 de milioane de telespectatori în primele patru săptămâni de la lansare. Seria se află în top 10 producții Netflix în 93 de țări și pe primul loc în 63 de țări, inclusiv SUA, Rusia și Israel.

Cealaltă "vedetă" de pe Netflix din 2020, "Tiger King", a atras mai mulți oameni în același interval de patru săptămâni de la lansare (64 de milioane, mai exact). Dar, tehnic, aceea este o serie documentară, astfel că Beth Harmon rămâne neînvinsă și ocupă pe drept locul fruntaș.

Actrița Anya Taylor-Joy, cea care o interpretează pe protagonista Beth Harmon, s-a declarat copleșită de succesul "The Queen's Gambit":

"Este ireal când ceva ce e atât de personal pentru tine ajunge atât de departe. Pentru minunata echipă și distribuție a fost o onoare să construiască această lume cu voi - vă mulțumim pentru zâmbete, lacrimi și evoluție.

Și pentru VOI, cei care v-ați uitat și v-a păsat...Dumnezeule, MULȚUMESC! Cât de minunat este să împărtășești povești", a scris actrița pe pagina de Instagram.

Lansată pe 23 octombrie, seria "The Queen's Gambit" este bazată pe romanul lui Walter Tevis din 1983, și creată pentru Netflix de Scott Frank și Allan Scott. Miniseria spune povestea lui Beth, o fetiță în vârstă de 9 ani, care ajunge la orfelinat după ce mama ei a murit. Aici, ea descoperă şahul, talentul înnăscut și pasiunea pentru acest joc, dar și sedativele. Episoadele urmăresc performanțele ei în legătură cu șahul, dependențele, relațiile familiale și amoroase. Din distribuţia celor şapte episoade fac parte Anya Taylor-Joy, Marielle Heller, Thomas Brodie-Sangster, Moses Ingram, Harry Melling şi Bill Camp.

Trailer "The Queen's Gambit":

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Află cine sunt marii câștigători ai galei American Music Awards 2020 - VIDEO

Pe 22 noiembrie, a avut loc decernarea premiilor AMA – American Music Awards. Printre marii câștigători ai serii se numără...

Închide