Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Sophia Loren revine pe micile ecrane în producția Netflix "The Life Ahead" - TRAILER

Au trecut mai bine de 10 ani de când Sophia Loren a jucat într-un lungmetraj, iar acela a fost un rol secundar relativ mic în musicalul "Nine". A trecut și mai mult timp de când a avut un rol principal care ar putea fi comparat cu numeroasele filme clasice în limba italiană pentru care este admirată atât de mult. Viitorul ei film, "The Life Ahead", este o nouă completare într-o vastă filmografie ce face din Loren una dintre cele mai apreciate actrițe, cu o carieră de șapte decenii în fața camerei.
Sophia Loren în

Sophia Loren în "The Life Ahead" │ FOTO: captură YouTube / Netflix

"The Life Ahead" este o adaptare cinematografică a cărții "The Life Before Us" din 1975 a lui Romain Gary. Anterior a fost adusă pe micile ecrane în 1977 în pelicula "Madame Rosa" cu Simone Signoret în rol principal. Filmul, regizat de Moshé Mizrahi, a câștigat Premiul Oscar pentru cel mai bun film străin.

Noua producție promite noi aspecte, cel mai evident fiind revenirea legendarei Sophia Loren. Aceasta o va portretiza pe Madame Rosa, o italiancă în vârstă, cu origini evreiești și supraviețuitoare a Holocaustului. Ea își câștigă existența adăpostind copiii unor prostituate. Nou-venit printre copii este Momo (Ibrahima Gueye), un orfan musulman din Senegal, în vârstă de 12 ani. Între el și Madame Rosa se formează o legătură puternică, extrem de emoționantă.

"The Life Ahead" este regizat de fiul Sophiei Loren, Edoardo Ponti, pe baza unui scenariu scris de Ponti și Ugo Chiti. Ponti și Loren au mai lucrat împreună pentru proiectele "Aurora" (1984) și "Between Strangers" (2002). "The Life Ahead" va fi disponibil pe Netflix începând cu 13 noiembrie.

TRAILER "The Life Ahead":

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Te cunosc de undeva!": AMI a emoționat până la lacrimi cu piesa "Je suis malade" - VIDEO

AMI a câștigat cea de-a opta ediție a emisiunii "Te cunosc de undeva!". Artista a interpretat melodia "Je suis malade"...

Închide