Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony

Sia anunţă un nou album, lansează piesa "Hey Boy" - AUDIO

Exact când credeam că suntem la curent cu toate albumele noi pe cale să apară, Sia adaugă un nou disc calendarului nostru. Artista tocmai a anunţat albumul "Music", care se lansează în februarie şi ne oferă un nou single, "Hey Boy", pe care îl puteţi asculta în articol, unde apare şi un videoclip cu versurile sale.
Lyric Video Sia Hey Boy

Lyric Video Sia Hey Boy │ FOTO: Sia Furler

Piesa "Hey Boy" are un sound tropical şi vesel, şugubăţ şi complice la şotii. Scheletul piesei stă în acea chitară bas de la mijloc, care îţi fură imediat atenţia, faţă de toate celelalte instrumente, sample-uri şi chiar vocea răsunătoare a artistei. Videoclipul cu versuri e plin de deserturi, precum clătite, acoperite cu fructe şi înconjurate de milkshake-uri colorate. Nu lipsesc secţiunile corale din piesă, sample-uri trăznite şi copilăroase, dar şi accentul de Jamaica şi un final tare ritmat.

Nu vor întârzia să apară şi coregrafii pe TikTok pentru acest track, sunt sigur. Acesta este al treilea single de pe noul album, pe care Sia îl va lansa pe 12 februarie prin casele de discuri Monkey Puzzle şi Atlantic. Este un LP cu 12 melodii şi al optulea din cariera artistei de la antipozi. A fost realizat ca material companion pentru filmul "Music", creat de muziciană. Pe lângă compunerea tuturor pieselor de pe disc, Sia a scris şi scenariul şi a regizat pelicula.

Filmul "Music" va primi o lansare cinematografică limitată în februarie şi le are în distribuţie pe Kate Hudson, Leslie Odom Jr şi Maddie Ziegler, dansatoarea care a făcut senzaţie în clipurile lansate de Sia. O descriere oficială pentru presă a temei filmului sună astfel:

O explorare complet originală a puterii vindecătoare a dragostei şi a importanţei comunităţii. Muzica produsă de Sia este vitală pentru poveste, iar personajele examinează legăturile fragile care ne ţin împreună şi prin secvenţe muzicale fantastice imaginează o lume în care acele legături sunt întărite la momentul marilor provocări.

O altă piesă de pe coloana sonoră, "Courage to Change" a fost lansată în septembrie 2020. Primul single din coloana sonoră a fost "Together", realizat de Sia cu Jack Antonoff şi lansat cu un videoclip colorat în mai 2020. În septembrie artista se reunea cu David Guetta pentru hitul "Let's Love".

Trailerul filmului "Music":

Citește mai multe despre Sia Furler
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
În 2021, Guns N’ Roses va susține concerte de stadion

Guns N’ Roses a făcut un anunț de proporții. În 2021, formația va reveni pe scenă, și nu oricum. Se...

Închide