Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Selly respinge TV-ul, dar îl aduce pe YouTube, în propriul Show: "O să vă placă foarte, foarte mult, indiferent de vârstă"- VIDEO TRAILER

Dezamăgit de calitatea emisiunilor de la TV, Selly și-a creat propriul său show de divertisment pe YouTube. "Selly Show" va debuta pe 1 decembrie și va fi transmis dintr-un platou dedicat, unde tânărul artist, creator de conținut și influencer îi va avea drept invitați pe "cei mai mari oameni din România".

Publicat

pe

Selly
Selly │ FOTO: Captură YouTube

Selly a creat o emisiune de divertisment pentru toate vârstele, ce va fi difuzată pe propriul său canal de YouTube. Potrivit trailer-ului ce anunță "Selly Show", publicul va avea parte de o mulțime de surprize, de la discuții cu "cei mai mari oameni din România" la "cele mai amuzante sketch-uri de comedie", la toate aceste proiecte lucrându-se intens în lunile de pandemie. Totul a fost filmat în "unele dintre cele mai avansate platouri din România", construite de la 0 de Selly și echipa sa. Va fi "un spectacol fără reguli, cu atenție pentru detalii, care va lua prin surprindere atât invitații, cât și publicul".

Selly a ales ca show-ul său să apară pe YouTube, și nu la TV, chiar dacă invitații vor fi din sfera zonei publice, iar formatul, deși unul nou, se va baza pe divertismentul cu care acesta a crescut. Totul va fi dus, însă, "la un alt nivel".

"De când eram mic voiam să am emisiunea mea. Tot ce vedeam la TV mi se părea absolut fascinant. Între timp, telefoanele au devenit mai inteligente și emisiunile mai proaste, așa că m-am orientat către altceva, dar întotdeauna am visat să duc treaba asta la un alt nivel. Acum a venit în sfârșit momentul să ridicăm ștacheta (...) Vă garantez că veți fi foarte, foarte surprinși de ce urmează și vă garantez că o să vă placă foarte, foarte mult, indiferent de vârstă", spune Selly în trailer-ul ce-i anunță show-ul.

VIDEO TRAILER: Selly Show, de la 1 decembrie

"Selly Show" este rezultatul muncii lui Selly împreună cu o întreagă echipă de profesioniști. Emisiunea va fi difuzată  de la 1 decembrie, de la ora 20:00, pe canalul de YouTube Selly. Publicul va putea urmări un show de divertisment în care vor fi dezbătute, alături de invitați speciali, unele dintre cele mai importante aspecte ale societății și în care vor avea parte de provocări și situații imprevizibile. Următoarele ediții vor fi difuzate pe 4, 11, 18, 24 și 31 decembrie, iar show-ul va reveni în 2021 cu forțe proaspete și subiecte de actualitate.

Această alegere a YouTube-ului nu este deloc surprinzătoare pentru Selly, considerând că această platformă i-a adus atât de mult succes până acum. Selly este unul dintre cei mai urmăriți și longevivi creatori de conținut din România, având aproape 3 milioane de subscriberi pe YouTube. De asemenea, proiectul 5 GANG a dat naștere unui adevărat fenomen în rândul publicului tânăr.

Tranziția TV-ului către YouTube se realizează de câțiva ani încoace, oameni cu mulți ani de experiență în televiziune începând să creeze tot mai mult conținut în online. Două dintre cele mai proeminente astfel de personalități sunt Andi Moisescu și George Buhnici. Andi poate fi văzut încă și la TV, în vreme ce Buhnici a renunțat complet la canalele media tradiționale.

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Sezonul 11 iUmor a început cu un roast al lui Selly pentru Cheloo, influenceri

Sezonul 11 al emisiunii iUmor a început la Antena 1 la ora 20:00 pe 25 septembrie şi primul invitat special a fost Selly. A rupt tradiţia deschiderii de sezoane prin numere de standup şi a preferat să vină cu un roast. Momentul se vede mai jos.

Publicat

pe

Selly iUmor sezonul 11
Selly iUmor sezonul 11 │ FOTO: Antena 1

Selly a vorbit despre influenceri versus vedete TV şi a părut să se axeze mai mult pe roast-uri la adresa lui Cheloo. Au fost glume despre problemele rapperului cu legea, despre lipsa sa de followeri pe Instagram, dar şi despre vârsta muzicianului. "Teza" ţinută de tânărul din grupul 5 Gang a fost totuşi "de ce urăşte lumea influencerii?". A adus în discuţie obiectele şi biletele primite gratis de influenceri şi imaginea falsă etalată în mediu virtual.

Cheloo şi-a pierdut zâmbetul atunci când Selly a afirmat că rapperul aşteaptă ajutorul de şomaj de 3 ani şi are duba de filaj afară. Delia a fost cel mai puţin lovită de glume, ba chiar s-a declarat încântată de cum s-a maturizat şi a crescut YouTuberul. Poate cea mai bună glumă a fost "dacă fumaţi iarbă, ajungeţi să tăiaţi iarbă", din nou la adresa lui Cheloo. Selly părea bine informat, menţionând şi că acum artistul din Paraziţii are probleme cu ANAF-ul.

Influencerul s-a declarat totuşi fan al lui Cheloo şi a recunoscut că ascultă trupa sa încă de la grădiniţă. Altminteri primul episod din sezonul 11 a inclus un număr despre oameni ce seamănă cu câini, un Gigel Frone extrem de spontan şi care l-a cucerit pe Bendeac cu vocea şi chitara sa. A urcat pe scenă şi un cuplu de italieni dezbrăcaţi, acoperiţi doar de viniluri şi care au făcut flashing şi în culise spre disperarea lui Şerban Copoţ şi Dan Badea, dar şi a Deliei. În mod şocant au luat "DA"-uri şi nu au fost chiar vulgari.

Preview-ul noului sezon iUmor a inclus şi un teaser pentru un număr de standup făcut de Bogdan Mălăele, dar şi numere de striptease şi feţe familiare văzute în sezoanele trecute. În culise s-a vorbit mult despre podcasturile la care juraţii au apărut bârfind colegii de emisie.

Citește în continuare

Trending