Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Selly respinge TV-ul, dar îl aduce pe YouTube, în propriul Show: "O să vă placă foarte, foarte mult, indiferent de vârstă"- VIDEO TRAILER

Dezamăgit de calitatea emisiunilor de la TV, Selly și-a creat propriul său show de divertisment pe YouTube. "Selly Show" va debuta pe 1 decembrie și va fi transmis dintr-un platou dedicat, unde tânărul artist, creator de conținut și influencer îi va avea drept invitați pe "cei mai mari oameni din România".
Selly

Selly │ FOTO: Captură YouTube

Selly a creat o emisiune de divertisment pentru toate vârstele, ce va fi difuzată pe propriul său canal de YouTube. Potrivit trailer-ului ce anunță "Selly Show", publicul va avea parte de o mulțime de surprize, de la discuții cu "cei mai mari oameni din România" la "cele mai amuzante sketch-uri de comedie", la toate aceste proiecte lucrându-se intens în lunile de pandemie. Totul a fost filmat în "unele dintre cele mai avansate platouri din România", construite de la 0 de Selly și echipa sa. Va fi "un spectacol fără reguli, cu atenție pentru detalii, care va lua prin surprindere atât invitații, cât și publicul".

Selly a ales ca show-ul său să apară pe YouTube, și nu la TV, chiar dacă invitații vor fi din sfera zonei publice, iar formatul, deși unul nou, se va baza pe divertismentul cu care acesta a crescut. Totul va fi dus, însă, "la un alt nivel".

"De când eram mic voiam să am emisiunea mea. Tot ce vedeam la TV mi se părea absolut fascinant. Între timp, telefoanele au devenit mai inteligente și emisiunile mai proaste, așa că m-am orientat către altceva, dar întotdeauna am visat să duc treaba asta la un alt nivel. Acum a venit în sfârșit momentul să ridicăm ștacheta (...) Vă garantez că veți fi foarte, foarte surprinși de ce urmează și vă garantez că o să vă placă foarte, foarte mult, indiferent de vârstă", spune Selly în trailer-ul ce-i anunță show-ul.

VIDEO TRAILER: Selly Show, de la 1 decembrie

"Selly Show" este rezultatul muncii lui Selly împreună cu o întreagă echipă de profesioniști. Emisiunea va fi difuzată  de la 1 decembrie, de la ora 20:00, pe canalul de YouTube Selly. Publicul va putea urmări un show de divertisment în care vor fi dezbătute, alături de invitați speciali, unele dintre cele mai importante aspecte ale societății și în care vor avea parte de provocări și situații imprevizibile. Următoarele ediții vor fi difuzate pe 4, 11, 18, 24 și 31 decembrie, iar show-ul va reveni în 2021 cu forțe proaspete și subiecte de actualitate.

Această alegere a YouTube-ului nu este deloc surprinzătoare pentru Selly, considerând că această platformă i-a adus atât de mult succes până acum. Selly este unul dintre cei mai urmăriți și longevivi creatori de conținut din România, având aproape 3 milioane de subscriberi pe YouTube. De asemenea, proiectul 5 GANG a dat naștere unui adevărat fenomen în rândul publicului tânăr.

Tranziția TV-ului către YouTube se realizează de câțiva ani încoace, oameni cu mulți ani de experiență în televiziune începând să creeze tot mai mult conținut în online. Două dintre cele mai proeminente astfel de personalități sunt Andi Moisescu și George Buhnici. Andi poate fi văzut încă și la TV, în vreme ce Buhnici a renunțat complet la canalele media tradiționale.

Citește mai multe despre 5GANGSelly
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
LORA dansează cu Fuego de Revelion, într-un program oferit de TVR 2 - VIDEO

Cel mai probabil ne vom lua rămas bun de la acest an de acasă, dat fiind contextul actual. Iar dacă...

Închide