Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Roxen colaborează cu Alexander Rybak și lansează piesa "Wonderland"

Roxen revine în atenția publicului cu o colaborare de excepție alături de Alexander Rybak, câștigătorul Eurovision 2009. Melodia poate fi ascultată, începând de astăzi, exclusiv pe radio, pe 27 noiembrie urmând să fie lansată pe toate platformele.

Publicat

pe

Artworkul piesei "Wonderland" - Roxen ft. Alexander Rybak
Artworkul piesei "Wonderland" - Roxen ft. Alexander Rybak │ FOTO: PR

Reprezentanta României la Eurovision și-a îndeplinit o dorință și a lucrat alături de un artist internațional pe care-l apreciază. Melodia "Wonderland" va beneficia de un videoclip special, reprezentând o reinterpretare disco a poveștii "Alice in Wonderland".

Filmările clipului au durat aproximativ 12 ore, iar artista a schimbat patru ținute și a avut parte de o surpriză care a bucurat-o extrem de tare: a primit cadou iepurașul folosit pentru filmare, iar acum are un prieten bun pentru pisicuța Niya, pe care a adoptat-o în perioada izolării.

"<<Wonderland>> este un vis devenit realitate și o bucurie imensă pentru mine, la fel cum este și colaborarea cu Alexander Rybak, un artist pe care îl admir foarte tare. Puteți asculta piesa momentan doar pe radio și sper din suflet să vă placă. Eu o iubesc, iar clipul este magic, am trăit în toate orele petrecute pe set o poveste superbă, pe care abia aștept să o împărtășesc cu voi toți. Iar faptul că iepurașul alături de care am filmat a rămas la mine, mă bucură și mai tare”, a spus Roxen.

Roxen a devenit cunoscută publicului în vara anului trecut cu prilejul colaborării cu Sickotoy - "You Don’t Love Me". Piesa a fost difuzată în Franţa, Mexic, Statele Unite ale Americii, Rusia, Spania, Grecia, Elveţia, Turcia, Bulgaria, Lituania, Kosovo, Slovenia, Kazakhstan, Estonia şi Moldova, având la activ aproape 8 milioane de redări pe YouTube.

Piesa solo de debut, "Ce-ți cântă dragostea", a devenit una dintre cele mai difuzate piese din 2020, dominând topurile timp de 7 săptămâni și însumând peste 30 de milioane de vizualizări pe YouTube. Artista a continuat să își consolideze cariera de succes la nivel național cu single-ul "Spune-mi". Lansată în luna mai, melodia continuă să facă furori în topul celor mai difuzate piese din țară. Cea mai recentă lansare, "How to Break a Heart", o piesă de vorbește despre trădare, minciună și puterea de a merge mai departe.

Trending