Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Reuniunea de la Vocea României îl apropie pe Tudor Chirilă de Irina Rimes, dar și de Horia Brenciu, într-o ediție a duetelor

Vocea Reuniunea, ediția specială de 1 Decembrie a emisiunii ce a lipsit toamna aceasta de la PRO TV, va marca o serie de premiere. Tudor Chirilă va fi în duet cu Irina Rimes, dar și cu Horia Brenciu, concurenții urmând să cânte și ei atât cu antrenorii, cât și cu alți concurenți.
Tudor Chirilă vorbește despre Vocea Reuniunea într-un interviu pentru Pro TV Plus

Tudor Chirilă vorbește despre Vocea Reuniunea într-un interviu pentru Pro TV Plus │ FOTO: Captură Video

Titlul ediției speciale de 1 Decembrie a emisiunii Vocea României nu a fost ales întâmplător. Reuniunea va fi despre găsirea punctelor comune între concurenți, dar și între jurați. La această ediție vor participa cei mai buni foști concurenți din cele 9 sezoane, precum și aproape toți antrenorii, respectiv Andra, Adrian Despot, Marius Moga, Irina Rimes, Smiley, Horia Brenciu și Tudor Chirilă. Loredana Groza nu va participa, ea făcând parte în prezent din juriul emisiunii concurente, X Factor.

Pentru a crea mai mult suspans, Tudor a oferit un interviu pentru protvplus.ro, în cadrul căruia a dezvăluit câteva detalii despre formatul pe care se va merge la Vocea Reuniunea.

"Va fi multă muzică, în primul rând. Combinații de n luate câte s între concurenți, între antrenori, între concurenți și antrenori. Cred că jurizări relaxate și simpatice. Sigur, s-a întors Moga. Vă dați seama, e important",  a glumit Tudor Chirilă, în stilul ce îl caracterizează.

Tudor Chirilă: "În primul rând, în pofida așteptărilor, cred că o să fie un duet foarte mișto cu Horia"

Acesta a mărturisit că nu știe ce piese vor interpreta concurenții, nici măcar ai lui, dar a dat de înțeles că jurizările vor fi prietenești, fără vreo miză a unui câștig.

"În primul rând, în pofida așteptărilor, cred că o să fie un duet foarte mișto cu Horia. Am găsit amândoi o cale de colaborare. Demonstrăm încă o dată că în pofida diferențelor dintre noi, putem conviețui. Încă nu mi-a propus să ne mutăm împreună. Cred că o să fie un moment foarte fain ăsta, pe care încercăm să-l ținem deoparte de toate momentele de la Vocea României și să-i dăm acel "touch" de clasă de swing"

Tot în cadrul acestui interviu, Tudor Chirilă dezvăluie că va cânta în duet și cu Irina Rimes, fără a menționa, însă, titlul piesei pe care au pregătit-o pentru emisiunea de pe 1 decembrie.

Tudor Chirilă: "Este și un prilej să cântăm, într-un an în care n-am prea cântat"

Cu prilejul acestui promo pentru Reuniunea de la Vocea României, Tudor ne vorbește și despre bucuria de a fi din nou pe scenă, într-un an în care artiștii nu au mai putut susține concerte ca altă dată.

"E o revedere relaxată și mi se pare important să rămânem în tonusul ăsta. Este și un prilej să cântăm, într-un an în care n-am prea cântat. Este un prilej să cântăm într-un context super profesionist. Într-un an în care aveai nu știu cîte concerte, poate că asta părea o rutină, dar acum ea capătă altă conotație. Faptul că noi ne putem aduna pe scenă și să cântăm, în anul ăsta care este foarte greu pentru profesia noastră, e important. Acum n-am să fiu eu cel care mă plâng, dar gândul meu merge către foarte mulți dintre artiștii din România care nu pot cânta, care n-au parte de o scenă ca Vocea României și pentru care sunt momente foarte grele. Cine ar trebui să audă, ar trebui să audă."

Vocea Reuniunea se va difuza pe Pro Tv de la 20:30, de Ziua Națională a României.

Citește mai multe despre Horia BrenciuIrina RimesTudor Chirila
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
KISS își ia adio de la anul 2020 cu un mega concert hibrid (cu audiență live, dar și virtual)

Trupa a anunțat "KISS 2020 Goodbye", un show de amploare, ce va avea loc în Dubai. Evenimentul va cuprinde un...

Închide