Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Pepe divorțează și a anunțat publicul printr-un mesaj - VIDEO

Pepe și-a anunțat fanii printr-un mesaj video că va divorța de soția sa, Raluca Pastramă. Cei doi au format un cuplu vreme de 8 ani și au împreună doi copii.
Pepe și-a anunțat divorțul pe YouTube

Pepe și-a anunțat divorțul pe YouTube │ FOTO: Captură YouTube

Tot mai mulți artiști aleg să comunice direct cu publicul aspecte importante ale vieții lor private. După anunțul făcut de Smiley pe YouTube, prin care dezvăluia că urmează să devină tată, Pepe alege același canal de comunicare pentru a-și anunța divorțul de Raluca Pastramă.

Potrivit artistului, inițiativa de a se separa i-a aparținut Ralucăi. Cei doi nu mai locuiesc împreună, dar acum se înțeleg bine, pentru că amândoi au înțeles "niște lucruri".

Pepe: "Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației"

"Salutare tuturor. Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, totodată, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum. Mai exact, vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni, dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine.

Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu, și ea."

Tensiunile care au dus la despărțire au trecut în plan secund, cei doi concentrându-se acum pe creșterea celor doi copii pe care îi au împreună, Rosa Alexandra și Maria.

Pepe: "Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii"

"Nu mai există tensiuni sau cel puțin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor și pentru fericirea copiilor noștri.

Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează."

Pepe dezvăluie în mesajul său adresat publicului și de ce a hotărât să fie el cel care oferă mai multe detalii despre separarea de Raluca Pastramă. Artistul nu a dorit ca presa să identifice tot felul de "motive".

Pepe: "Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate"

"Sper din suflet să respectați decizia noastră, să nu comentați prea mult, să nu speculați prea mult, să nu existe "motive" prin presă, pentru că noi știm mai bine ce e în familia noastră, cât de frumos a fost, cât de încercată a fost relația noastră, cât de mult am crezut în ea și cum s-a terminat. Și vrem să avem o relație civilizată în continuare, pentru copiii noștri.

Suntem doi oameni maturi, ne asumăm, în momentul de față fiind de comun acord că așa a trebuit să fie, vom merge la notar și nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculații.

Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate.

Sper din suflet să înțelegeți de ce am făcut acest anunț, pentru că am început, evident, după vreo două, trei săptămâni de când noi nu locuim împreună, să primim telefoane de la prieteni, de la familie, de la necunoscuți, mesaje inclusiv pe chat, prin live-urile mele. Deja mă simțeam prost, simțeam că peste 3 - 5 zile văd un articol în nu știu ce publicație și un "motiv" eventual a doua zi, și tot așa, și o cameră în fața mea...Nu, e mult.

Eu cu Raluca comunicăm foarte bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniță, dorm și cu mine, dorm și cu Raluca", a declarat Pepe.

VIDEO: Pepe anunță că divorțează

Pepe și Raluca Pastramă s-au căsătorit civil în 2012, în același an devenind părinții unei fetițe, Maria. În iulie 2014, cei doi s-au cununat și religios, un an mai târziu venind pe lume cel de-al doilea copil, Rosa Alexandra.

Citește mai multe despre Pepe
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Loredana a venit la Chefi la Cuțite să-i seducă pe jurați cu un preparat special

În cea mai recentă ediție Chefi la Cuțite, Loredana a demonstrat nu doar că este o artistă desăvârșită, ci și...

Închide