Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Minelli lansează EP-ul "Nostalgic Illusions", o ilustrare a viselor obsesive ce nu-și găsesc împlinirea - VIDEO

Minelli lansează două piese, "Illusion" și "Nostalgia", care formează EP-ul "Nostalgic Illusions". Melodiile sunt redate vizual de videoclipuri cu versuri, realizate de Mihai Sighinaș, ce surprind starea și mesajul de iubire și uitare.

Publicat

pe

Minelli
Minelli │ FOTO: Captură YouTube

Versurile noilor piese vorbesc despre iubire, vise obsesive, melancolie și stările date de despărțire, prin care dragostea și nostalgia pot fi confundate cu ușurință.

"După ce am petrecut trei săptămâni pline de muzică în Dance Queen's House, alături de prieteni dragi și colegi, sunt fericită să vă prezint EP-ul "Nostalgic Illusions" și două piese în care veți regăsi o parte din sufletul meu și energia mea. Îmi doresc foarte tare să vă bucure și să vă fie aproape în această perioadă. Enjoy!", a spus Minelli.

LYRIC VIDEO: Minelli - "Nostalgia"

LYRIC VIDEO: Minelli - "Illusion"

Minelli, pe numele real Luisa Luca, este o cântăreață, compozitoare și textieră din România. A făcut parte din trupa Wassabi și a colaborat cu Markus Schulz, Golan, DJ Polique, Filatov & Karas, Dave Ramone, Vanotek, Arnold Palmer și Follow Your Instinct.

Single-ul ei de debut, "Empty Spaces", a atras atenția casei de discuri Ultra Records din Statele Unite ale Americii, care se concentrează pe muzica dance electronică și reprezintă artiști precum: Tiesto, Armin van Buuren, Fedde le Grand, deadma5, Benny Benassi, David Guetta, Avicii, Hardwell, Calvin Harris, Era Istrefi, Kygo, Morcheeba, Marcus Schulz, Above & Beyond.

Anul trecut, Minelli a lansat piesa "Mariola", un single devenit hit, ce s-a născut dintr-o joacă în studio. "Mariola" a fost licențiată de Sony Music Germany, de Magic Records pentru Polonia și Bulgaria, de EffectiveRecords în Rusia & CIS și de YeniDunyaMuzik în Turcia. Single-ul a intrat astfel în topurile germane și în cele din UK (locul 10), Franța (locul 11), Bulgaria (locul 3), Cehia (locul 3).

Vara aceasta, Minelli a revenit cu un nou single, o piesă de club lansată în colaborare cu Inna - "Discoteka". Piesa a fost lansată împreună cu un videoclip regizat și filmat de Bogdan Păun și Alex Mureșan.

Concerte & turnee

The Motans, VUNK, Minelli concertează la West Side Christmas Market

West Side Christmas Market, Târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE în Parcul Drumul Taberei, promite o nouă săptămână de atracții și concerte ale unor îndrăgiți artiști români. Te invităm să descoperi programul.

Publicat

pe

The Motans / Cornel Ilie (VUNK)
The Motans / Cornel Ilie (VUNK) │ FOTO: InfoMusic

La West Side Christmas Market, distracția începe de luni, 18 decembrie, cu DJ Jiji și continuă până sâmbătă, 23 decembrie, cu Moonlight Breakfast, The Motans, VUNK, Costina Lica și Minelli. Concertele se vor desfășura, în fiecare zi, începând cu ora 19:30. Intrarea este gratuită.

Program West Side Christmas Market, săptămâna 18 - 24 decembrie

  • DJ Jiji - luni, 18 decembrie
  • Moonlight Breakfast - marți, 19 decembrie
  • The Motans - miercuri, 20 decembrie
  • VUNK - joi, 21 decembrie
  • Costina Lica / Corul Universității București - vineri, 22 decembrie
  • Minelli - sâmbătă, 23 decembrie
  • Romanița - duminică, 24 decembrie

Programul zilelor de Crăciun de la West Side Christmas Market

Târgul de Crăciun și toate atracțiile vor fi deschise și pe perioada Crăciunului. La scena West Side Christmas Market veți putea petrece Ajunul Crăciunului cu Romanița Duminică, de la ora 18:00. În prima zi de Crăciun, de la orele 19:30, Irina Sârbu va susține un concert special de Crăciun. Pe 26 decembrie, Olivia Addams urcă pe scena West Side Christmas Market de la ora 19:30. Miercuri, sărbătorile se vor încheia alături de Eva Timush care va cânta tot de la ora 19:30.

West Side Christmas Market va funcționa, pe perioada sărbătorilor, conform programului:

  • Duminică, 24 decembrie - 11:00-20:00
  • Luni, 25 decembrie - 13:00 - 22:30
  • Marți, 26 decembrie - 13:00 - 22:30
  • Miercuri, 27 decembrie 13:00 - 22:30
Citește în continuare

Trending